tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
έλα να δεις κι εσύ τους "ανύπαρκτους".....
να κλείσω ένα τραπέχι για καμμιά δεκαριά ατομα?
ξαναλεω...ευχομαι να μην εχεις να φας και να κοιμηθεις...τοτες θα παρεις χαμπαρι...ασε ρε το παραμυθι! τοσες χιλιαδες δολλαρια που τα βρισκουν για να ερθουν εδω? και αφου θελουν να ζησουν το "ευρωπαϊκο ονειρο" γιατι μολις παρουν χαρτια απαιτουν να μετατραπουν οι Ευρωπαϊκες χωρες σαν τα μπουρδελα τους? Εγω δε τους γουσταρω στον τοπο μου και το δηλωνω! Θα ζουσα κι εγω και οι συμπολιτες μου καλυτερα χωρις αυτους! Εσυ που τους γουσταρεις να τους παρεις σπιτι σου! Δεν εχεις δικαιωμα να μου επιβαλλεις ουτε να τους φιλοξενω στην περιουσια μου ουτε να τους πληρωνω! καταλαβες φασιστα? αντε γαμησου τωρα!
να τους παρεις ολους σπιτι σου μαλακα!ρε οχι στη νομικη...στα σπιτια μας μεσα να ερθουν κξαι να μενουν για να καταλαβουμε (που θα γινει καποια στιγμη) ποσο σκληρη ειναι η ζωη για μερικους....
οσοι δεν εχουν συμπονοια για συνανθρωπους τους μονο τα χεςιροτερα τους αξιζουν
ακους εκει δεν εχει ο αλλος να κοιμηθει και ο μαλακας φωναζει γιατι του χαλασαν οι ''απλυτοι'' την αισθητικη...
Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω, αλλα οι λαθρομεταναστες εχουν τελειωσει απο Ελλαδα...Θα απορροφηθουν οσοι ειναι και χωρανε και οι υπολοιποι θα πανε σπιτια τους. Λογικο ειναι με τετοια λαικη αντιδραση, και τετοιες επιπτωσεις στην οικονομια και πολυ αργησε. Το παρτι εχει τελειωσει και για αυτους, οχι μονο για τους Ελληνες...Η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι μεχρι το τελος του 11 θα εχει λυθει το προβλημα. Και θυμησου και αυτο, η απεργια πεινας που συζηταμε , δεν θα εχει καλο τελος... (για τους απεργους)φασιστορατσιστάκια, σκούξτε λίγο ακόμα, ν' ακουστεί η τσιριχτή φωνούλα σας!
μπράβο στους μετανάστες και τους αλληλέγγυσους συντρόφους που ξεκίνησαν αυτή την ακμπάνια!!!
Στηρίχτε κι άλλο την Πάκικη πούτσα και θα φάτε καλά.
και γω σου ξαναλεω!ξαναλεω...ευχομαι να μην εχεις να φας και να κοιμηθεις...τοτες θα παρεις χαμπαρι...
μονο τοτε...ως τοτε θα εισαι μαγκας εκ του ασφαλους...
Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω, αλλα οι λαθρομεταναστες εχουν τελειωσει απο Ελλαδα...Θα απορροφηθουν οσοι ειναι και χωρανε και οι υπολοιποι θα πανε σπιτια τους. Λογικο ειναι με τετοια λαικη αντιδραση, και τετοιες επιπτωσεις στην οικονομια και πολυ αργησε. Το παρτι εχει τελειωσει και για αυτους, οχι μονο για τους Ελληνες...Η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι μεχρι το τελος του 11 θα εχει λυθει το προβλημα. Και θυμησου και αυτο, η απεργια πεινας που συζηταμε , δεν θα εχει καλο τελος... (για τους απεργους)
Ανακαινιστηκε βλεπω η Eurobank,εκει διπλα στο μπουρδελακι σας...Στηρίχτε κι άλλο την Πάκικη πούτσα και θα φάτε καλά.
Ανακαινιστηκε βλεπω η Eurobank,εκει διπλα στο μπουρδελακι σας...
φυσικά... και για τον λόγο αυτό είμαστε μαλάκες οι 4 γονείς που κάθε βράδυ στις 8.30 πάμε με βάρδιες στην φιλοσοφική να πάρουμε τις κόρες μας με τα αυτοκίνητα... βλέπεις τα πρεζάκια που κυκλοφορούνε είναι ακίνδυνα και δεν πειράζουν κανέναν... απλά σε κλέβουνε για την δόση τους .. άρρωστοι άνθρωποι είναι
ασε ρε το παραμυθι! τοσες χιλιαδες δολλαρια που τα βρισκουν για να ερθουν εδω? και αφου θελουν να ζησουν το "ευρωπαϊκο ονειρο" γιατι μολις παρουν χαρτια απαιτουν να μετατραπουν οι Ευρωπαϊκες χωρες σαν τα μπουρδελα τους? Εγω δε τους γουσταρω στον τοπο μου και το δηλωνω! Θα ζουσα κι εγω και οι συμπολιτες μου καλυτερα χωρις αυτους! Εσυ που τους γουσταρεις να τους παρεις σπιτι σου! Δεν εχεις δικαιωμα να μου επιβαλλεις ουτε να τους φιλοξενω στην περιουσια μου ουτε να τους πληρωνω! καταλαβες φασιστα? αντε γαμησου τωρα!
να ψοφησεις ρε καριολη απο πεινα και να μην εχεις να κοιμηθεις....
σε κατι μαλακες σαν και σενα που εχουν τετοια μυαλα αξιζει να τους συμβει οτι λες....
εσυ τους κανεις και οι ομοιοι σου ετσι ...εσυ τους μετατρεπεις σε θηρια...
λες να εχουν κατι καλυτερο να κανουν και να ερχονται εδω για να κοιμουνται στα πατωματα και να χαλανε την δικη σου αισθητικη καραγκιοζη;;;;
να τους λυπασαι πρεπει...καταραμενοι ειναι....ξυπνα....σου λεω ειναι πουτανα η ζωη....
χαμηλωσε λιγο το καλοριφερ γιατι η ζεστη σε κανει να μην μπορεις να σκεφτεις...
Έχει πρεζάκια στα Ιλίσια;;;
Οχι απαραιτητα, αλλα πιστευω οτι η πιεση που δεχονται τα λαικα στρωματα ειναι μεγαλη και η λυση του πλεον τεραστιου θεματος των λαθρομεταναστων θα ερθει για να χρυσωσει το χαπι και να εχουν οι πολιτικοι εστω και λιγες πιθανοτητες να ξαναεκλεγουν και να μην τους φαει το μαυρο φιδι. Αυτη ειναι και η λαικη θεληση για ενα θεμα που ειναι ευκολοτερο να λυθει απο το να επιστρεψουμε αμεσα στις αγορες και στην αναπτυξη...εδώ θα είμαστε και τώρα και στο τέλος του 11
μήπως πιστεύεις ότι θα έρθει και η "αναπτυξη" και θα αρχίσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα;
ρε οχι στη νομικη...στα σπιτια μας μεσα να ερθουν κξαι να μενουν για να καταλαβουμε (που θα γινει καποια στιγμη) ποσο σκληρη ειναι η ζωη για μερικους....
οσοι δεν εχουν συμπονοια για συνανθρωπους τους μονο τα χεςιροτερα τους αξιζουν
ακους εκει δεν εχει ο αλλος να κοιμηθει και ο μαλακας φωναζει γιατι του χαλασαν οι ''απλυτοι'' την αισθητικη...
ναι πληρωνω στο ακεραιο και εχω και απαιτησεις! τραβας κανενα ζορι?Γραψε και οτι πληρωνεις φορους στο κρατος ενω αυτοι οχι. Δειξε μας οτι εισαι νομοταγης πολιτης
Ναι,ε?και το παρακείμενο μασατζίδικο μια χαρά τα πάει