analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Στα αρχιδια μας
Στα αρχιδια μας
ρε γαμημενε ...στο λογο μου ευχομαι ρε σκατοπουστα να ερθει η ωρα που να ψοφησεις απο την πεινα γιατι δεν θα'χεις τι να φας και να κοιμασαι ρε καριολη σε παγκακι μεσα στο κρυο και την βροχη....
και εκεινη την ωρα καποιος σαδιστης πουστης να σου δειξει ενα λαπτοπ που ειναι συδεδεμενο στο μπου τελεια κομ και στο θρεντ ''καταργηση του ασυλου τωρα'' ...
να δω μωρη καριολα οταν διαβαζες τις μαλακιες που γραφεις πως θανιωθες για εσενα τον ιδιο....
ειναι πουτανα η ζωη ρε καριολη....
πραγματικα ευχομαι μα ερθει η ωρα που εσυ η καποιος δικος σου να μην εχει πραγματικα να φαει....
να εκτιμας οτι εχεις ενα λαπτοπ και εισαι καπου ζεστα και γραφεις τις μαλακιες που γραφεις την ωρα που αυτοι οι καταραμενοι και ξεχασμενοι στρομωχνονται στα πατωματα γιατι δεν εχουν τι αλλο να κανουν ....
ξερεις δεν τους ρωτησε κανεις αν θελουν να γεννηθουν οπως δεν ρωτησαν ουτε και εσενα ρε καριολη....
στο λογο μου μακαρι να συμβει κατι στη ζωη σου και να νοιωσεις ετσι οπως αυτοι τωρα ρε καριολη....
και ολα σου τα συγγενικα σου προσωπα....
Πετας μια μπουρδα για να πεις τι?
πρεπει να ανεχομαστε την παρανομη καταληψη δημοσιου κτιριου απο παρανομους?
Δε ξερω για σενα, αλλα εγω πληρωνω ενα καρο φορους ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ το κρατος να προφυλασσει τα συμφεροντα και την δημοσια περιουσια ΜΟΥ!
Εαν δεν μπορει να το κανει να παραιτηθει η κυβερνηση!
Εαν εσυ γουσταρεις να σου σκιζουνε τον κωλο με φορους και τα λεφτα ΣΟΥ να καταληγουν κωλοχαρτα για τον καθε παρανομο λαθρομεταναστη να πας να τους κανεις δωρεα την περιουσια σου σημερα κιολλας!
Βρισκομαστε σε πολεμο και δεν το εχουμε καταλαβει? Καταλαμβανονται δημοσια κτιρια και εμποδιζεται η ελευθερη λειτουργια του πανεπιστημιου απο ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ και για δευτερη μερα αντι να μπουνε μεσα να τους βγαλουν σηκωτους, αφηνουν να κανουν και συνεντευξεις τυπου?????? ουτε στην ουγκαντα δε συμβαινουν αυτα! Οι παρανομοι δεν ειναι φοιτητες! Οι λαθρομεταναστες δεν ειναι Ελληνες πολιτες! Να επεμβει η αστυνομια αμεσα και να τους στειλει απο κει που ηρθαν! Σεβασμος στο Συνταγμα επιτελους! Σεβασμος στους πολιτες αυτης της ρημαδοχωρας! Τα πανεπιστημια μας ανηκουν! Τα φιαξαμε και τα χρυσοπληρωνουμε για να σπουδαζουμε εμεις και τα παιδια μας! οχι για να γινονται πανδοχεια για τον καθε παρανομο!!! Παπουτση παραιτησου τωρα!!!
+1 και απο μενα.ρε γαμημενε ...στο λογο μου ευχομαι ρε σκατοπουστα να ερθει η ωρα που να ψοφησεις απο την πεινα γιατι δεν θα'χεις τι να φας και να κοιμασαι ρε καριολη σε παγκακι μεσα στο κρυο και την βροχη....
και εκεινη την ωρα καποιος σαδιστης πουστης να σου δειξει ενα λαπτοπ που ειναι συδεδεμενο στο μπου τελεια κομ και στο θρεντ ''καταργηση του ασυλου τωρα'' ...
να δω μωρη καριολα οταν διαβαζες τις μαλακιες που γραφεις πως θανιωθες για εσενα τον ιδιο....
ειναι πουτανα η ζωη ρε καριολη....
πραγματικα ευχομαι μα ερθει η ωρα που εσυ η καποιος δικος σου να μην εχει πραγματικα να φαει....
να εκτιμας οτι εχεις ενα λαπτοπ και εισαι καπου ζεστα και γραφεις τις μαλακιες που γραφεις την ωρα που αυτοι οι καταραμενοι και ξεχασμενοι στρομωχνονται στα πατωματα γιατι δεν εχουν τι αλλο να κανουν ....
ξερεις δεν τους ρωτησε κανεις αν θελουν να γεννηθουν οπως δεν ρωτησαν ουτε και εσενα ρε καριολη....
στο λογο μου μακαρι να συμβει κατι στη ζωη σου και να νοιωσεις ετσι οπως αυτοι τωρα ρε καριολη....
και ολα σου τα συγγενικα σου προσωπα....
να ψοφησεις ρε καριολη απο πεινα και να μην εχεις να κοιμηθεις....και σενα σου ευχομαι να σε περιλαβουν εσενα, τη μανα σου ή την αδερφη σου καμια δεκαρια απο δαυτους, να σας βιασουν ομαδικα, να σας σφαξουν και να σας πεταξουν να σας φανε τα σκυλια! Μην ανησυχεις, το εχουν ξανακανει! δε θα ειστε οι πρωτοι! Οσο για την πεινα που λες, αυτοι ειναι μια απο τις σημαντικοτερες αφορμες για τις οποιες θα πεινασουν οι Ελληνες! Γιαυτα και για τα αλλα λοιπον αντε και γαμησου και συ και οι λαθρομεταναστες σου!! Να τους παρεις σπιτι σου ρε μπινε! Γιατι δε τους παιρνεις? ηρθες να το παιξεις ανθρωπιστης μεσω διαδικτυου? Σκατα στα μουτρα σου μαλακισμενο!
O ΠΠ τσουτσεκι της Ντορας? :oΑυτα συμβαινουν οταν το ρουσφετι ειναι ειδος εν ανεπαρκεια...τα τσουτσεκια της Ντορουλας απο οτι φαινεται ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΝΕ,που λεει ο λογος.
Αυτα συμβαινουν οταν το ρουσφετι ειναι ειδος εν ανεπαρκεια...τα τσουτσεκια της Ντορουλας απο οτι φαινεται ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΝΕ,που λεει ο λογος.
φασιστορατσιστάκια, σκούξτε λίγο ακόμα, ν' ακουστεί η τσιριχτή φωνούλα σας!
μπράβο στους μετανάστες και τους αλληλέγγυσους συντρόφους που ξεκίνησαν αυτή την ακμπάνια!!!
Την οικογενεια σου,γερομπινε,δεν την εχω αναφερει,και αυτο το ξερεις.μμμμ τουλάχιστον εσύ εισαι κάπως καλύτερος από τον υπερπόντικα.. αυτός μας καταριέται να πάθουμε καρκίνο ομαδικώς και οικογενειακώς...
φασιστορατσιστάκια, σκούξτε λίγο ακόμα, ν' ακουστεί η τσιριχτή φωνούλα σας!
μπράβο στους μετανάστες και τους αλληλέγγυσους συντρόφους που ξεκίνησαν αυτή την ακμπάνια!!!
γιατί ΠΠ ??? δεν σου αρέσει η μαγειρική της?
μια χαρά είναι το πανεπιστημιακό άσυλο....
το άσυλο ανιάτων εθνικοφασιστακίων να κλείσετε ή να βάλετε και το κωλαράκι της άλι μέσα...
τι να σκούξουμε ρε.. αφού αύριο το πρωί θα τους πετάξουνε έξω με τις κλωτσιές...
Την ειπα εχθες.Ρε καλως και το supermouse...
Ξέρω ότι δεν κατέχεις το θέμα. Αλλά πες κι εσύ τη γνώμη σου για το άσυλο.
ασε ρε το παραμυθι! τοσες χιλιαδες δολλαρια που τα βρισκουν για να ερθουν εδω? και αφου θελουν να ζησουν το "ευρωπαϊκο ονειρο" γιατι μολις παρουν χαρτια απαιτουν να μετατραπουν οι Ευρωπαϊκες χωρες σαν τα μπουρδελα τους? Εγω δε τους γουσταρω στον τοπο μου και το δηλωνω! Θα ζουσα κι εγω και οι συμπολιτες μου καλυτερα χωρις αυτους! Εσυ που τους γουσταρεις να τους παρεις σπιτι σου! Δεν εχεις δικαιωμα να μου επιβαλλεις ουτε να τους φιλοξενω στην περιουσια μου ουτε να τους πληρωνω! καταλαβες φασιστα? αντε γαμησου τωρα!να ψοφησεις ρε καριολη απο πεινα και να μην εχεις να κοιμηθεις....
σε κατι μαλακες σαν και σενα που εχουν τετοια μυαλα αξιζει να τους συμβει οτι λες....
εσυ τους κανεις και οι ομοιοι σου ετσι ...εσυ τους μετατρεπεις σε θηρια...
λες να εχουν κατι καλυτερο να κανουν και να ερχονται εδω για να κοιμουνται στα πατωματα και να χαλανε την δικη σου αισθητικη καραγκιοζη;;;;
να τους λυπασαι πρεπει...καταραμενοι ειναι....ξυπνα....σου λεω ειναι πουτανα η ζωη....
χαμηλωσε λιγο το καλοριφερ γιατι η ζεστη σε κανει να μην μπορεις να σκεφτεις...
Χορεύεις μακεδονικούς χορούς ώστε να μην απαντήξεις, ε;
Εμ βέβαια. Τί να πεις...
ρε οχι στη νομικη...στα σπιτια μας μεσα να ερθουν κξαι να μενουν για να καταλαβουμε (που θα γινει καποια στιγμη) ποσο σκληρη ειναι η ζωη για μερικους....
οσοι δεν εχουν συμπονοια για συνανθρωπους τους μονο τα χεςιροτερα τους αξιζουν
ακους εκει δεν εχει ο αλλος να κοιμηθει και ο μαλακας φωναζει γιατι του χαλασαν οι ''απλυτοι'' την αισθητικη...
Ασε τα παιδια να ξεδωσουν.έ τότε σκάστε! μη σκούζετε άλλο!