Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Και στον κουμουνισμο ψηφιζεις τους ((αρχοντες)) σου μονο που εκει εχεις το δικαιωμα της ανακλησης του ως λαος αμεσα ενω εδω οχι

Τώρα μας κούφανες για τα καλά!  :2funny:

Πες μας και το άλλο με τον Τοτό, μια και τα λες γουστόζικα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και στον κουμουνισμο ψηφιζεις τους ((αρχοντες)) σου μονο που εκει εχεις το δικαιωμα της ανακλησης του ως λαος αμεσα ενω εδω οχι

Ποιά βιβλία σχετικά με την ιδεολογία σου έχεις διαβάσει;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• COMMUNIST-MANIFESTO-COVER.jpg
    COMMUNIST-MANIFESTO-COVER.jpg
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 46

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το άσυλο στην ελλάδα δεν είναι νομική έννοια - ακόμη και με το νόμο του 1982, μια χαρά μπορούσε να επέμβει η αστυνομία σε περίπτωση αυτόφωρου κακουργήματος...
Το άσυλο για μερίδα κόσμου έχει μεταφυσική έννοια, πάνω από κάθε νόμο και αρχή και φυσικά ερμηνεύεται κατά το δοκούν.
Το πρόβλημα είναι ότι και η πολιτεία έχει πέσει θύμα αυτών των... δεισιδαιμονιών.

αααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχα συλλέλεκα αρνούμαι να πιστεψω ότι δεν ξέρεις νομικά.

για να επέμβεις σε περίπτωση αυτόφωρου ??? κακουργήματος (υπάρχει κακούργημα που δεν είναι αυτόφωρο?) πρέπει
α.
να γίνει μήνυση από τον Εισαγγελέα με σαφή περιγραφή του αδικήματος και του ενόχου (εάν υπάρχει)
β.
να γίνει προανάκριση σε μάρτυρες (εφόσον δεν έχει ταυτοποιηθεί ο φερόμενος ως δράστης) και
γ.
μετά την προανάκριση και την εξέταση των μαρτύρων να ταυτοποιηθούν οι κατηγορίες δλδ ποιές από αυτές που καταγράφονται στη δικογραφία που σχηματιστηεκ απ τη μήνυση αναφέρονται σε ποιά πρόσωπα.

κατά συνέπεια.......
λογικο είναι να μπουκάρω και να συλλάβω ένα μαλάκα που κρύβεται σε κάποιο συγγενικό σπίτι και να τον οδηγήσω σε Εισαγγελέα και ανακριτή.
Πώς ακριβώς θα προβώ σε συλλήψεις όταν δεν έχω στοιχεία για το τι τεκταίνεται σε ένα χώρο εκτός εάν το κάνω χουντικά και φασιστικά;

στην τελική το θέμα του ασύλου δεν αποτελεί τροχοπέδη δημοκρατίας αλλά τροχοπέδη φασιμού.
δλδ οι μπάτσοι μπορούν να μπουκάρουν φόρα παρτίδα ακόμα και σε χώρο που οδήγησε σε κατάλυση της δικτατορίας γιατί κάποιος ρουφιάνος τους σφύριξε ότι εκεί μέσα μπορεί να γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

όπως και στη χούντα ένα πράμα.
πήγαινες στην Ασφάλεια επειδή δε γούσταρες τη φάτσα ενός μαλάκα, έλεγες ότι είναι κομμουνιστής και η Ασφάλεια σε έσερνε μέχρι τα κεντρικά.

(αααχχαχαχαχαχαχαχα έχει γίνει και στον πατέρα μου και όταν πηγε κεντρικά του ζήτησαν συγγνώμη αααααααχχαχαχααχχαχαχαχα)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τελικά μήπως μπέρδεψαν το άσυλο ιδεών
με το άσυλο χώρου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όχι δεν είναι ετσι φίλε μου, μην πιπίλας ότι σου προσφέρουν, γιατί αυτό θέλουν και αυτοί.
Το πρότυπο της δημοκρατίας και οι κανόνες της δεν έχουν καμία σχέση
με αυτό που εσύ ονομάζεις Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Και οι διαφορές βρίσκονται στο ποιοι μπορούν να ψηφίζουν, και πως παίρνονται οι αποφάσεις.

Η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία Είναι μια φτηνή ρεπλίκα της
δημοκρατίας και οι κανόνες της δεν είναι δημοκρατικοί αλλά εσύ νομίζεις ότι είναι.
Και αυτό το βλέπεις και σήμερα, άλλα δεν θέλεις να το παραδεχθείς.

Ένα τυραννικό σύστημα που ονομάζεται δημοκρατία εχεις, γιαυτό εχεις και δικομματισμό ως συνέπεια.

με απλά λόγια, εσύ ονομάζεις Δημοκρατία αυτό που αν κάποιος διαφωνεί
στο κοινοβούλιο διαγράφεται.

Τι να κάνουμε βέβαια, πετάει ο γάιδαρος, πετάει.

Υ.Γ.Αν θεωρείς ότι ψηφίζοντας τον Χ βουλευτή μπορεί να έχει για 4 χρόνια το στόμα σου
    Τότε αυτό είναι το πρόβλημα που σε οδήγησε εδώ, και φυσικά η πλαστή συνυπευθυνότητα για πράξεις άλλων
    που θεωρούνται "δικές σου".
    Η κοινοβουλευτική δημοκρατία μας χρειάζεται περισσότερη αμεσότητα (μπορεί να γίνει) αλλιώς λέγεται Τυραννία.

Υ.Γ2. παθογένειες υπαρχουν σε όλα τα πολιτεύματα όποτε μην το επικαλεστείς.

Ψάξε και τις έννοιες, και θα καταλάβεις.

Φιλε, αυτα ειναι θεωριες και φιλοσοφιες.
Δεν μου λενε τιποτα.
Οποιος ειναι νοσταλγος ή λατρης ολοκληρωτικών καθεστωτων, ας το πει.
Εγω δεν ειμαι.
Μια χαρα ειναι το συστημα μας, οπως το εχουν και δεκαδες αλλα κρατη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
για να πάρεις μιά γεύση διάβασε αυτό:

και αυτό:

και βγάλε τα συμπεράσματα σου.
θα καταλάβεις πολλά, και αν θες ψάξε και περισσότερα.

Σε αφήνω τώρα, και κάλο βράδυ σου.

"Αθηναϊκή Δημοκρατια"?????????????
Ποια, εκεινη που εξοστρακισε τον Θεμιστοκλη και σκοτωσε τον Σωκρατη?
Ωραια προτυπα.
Καλή ειναι η πλακα, αλλά μια χωρα για να κυβερνηθει εν ετει 2011 χρειαζεται σοβαρες λυσεις και οχι ουτοπιες και παραμυθακια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχα συλλέλεκα αρνούμαι να πιστεψω ότι δεν ξέρεις νομικά.

για να επέμβεις σε περίπτωση αυτόφωρου ??? κακουργήματος (υπάρχει κακούργημα που δεν είναι αυτόφωρο?) πρέπει
α.
να γίνει μήνυση από τον Εισαγγελέα με σαφή περιγραφή του αδικήματος και του ενόχου (εάν υπάρχει)
β.
να γίνει προανάκριση σε μάρτυρες (εφόσον δεν έχει ταυτοποιηθεί ο φερόμενος ως δράστης) και
γ.
μετά την προανάκριση και την εξέταση των μαρτύρων να ταυτοποιηθούν οι κατηγορίες δλδ ποιές από αυτές που καταγράφονται στη δικογραφία που σχηματιστηεκ απ τη μήνυση αναφέρονται σε ποιά πρόσωπα.

κατά συνέπεια.......
λογικο είναι να μπουκάρω και να συλλάβω ένα μαλάκα που κρύβεται σε κάποιο συγγενικό σπίτι και να τον οδηγήσω σε Εισαγγελέα και ανακριτή.
Πώς ακριβώς θα προβώ σε συλλήψεις όταν δεν έχω στοιχεία για το τι τεκταίνεται σε ένα χώρο εκτός εάν το κάνω χουντικά και φασιστικά;

στην τελική το θέμα του ασύλου δεν αποτελεί τροχοπέδη δημοκρατίας αλλά τροχοπέδη φασιμού.
δλδ οι μπάτσοι μπορούν να μπουκάρουν φόρα παρτίδα ακόμα και σε χώρο που οδήγησε σε κατάλυση της δικτατορίας γιατί κάποιος ρουφιάνος τους σφύριξε ότι εκεί μέσα μπορεί να γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

όπως και στη χούντα ένα πράμα.
πήγαινες στην Ασφάλεια επειδή δε γούσταρες τη φάτσα ενός μαλάκα, έλεγες ότι είναι κομμουνιστής και η Ασφάλεια σε έσερνε μέχρι τα κεντρικά.

(αααχχαχαχαχαχαχαχα έχει γίνει και στον πατέρα μου και όταν πηγε κεντρικά του ζήτησαν συγγνώμη αααααααχχαχαχααχχαχαχαχα)
Ναι, φυσικά υπαρχει κακουργημα που δεν ειναι αυτοφωρο, όπως και πλημμελημματα που δεν ειναι αυτοφωρα.
Αυτοφωρο γενικα ειναι ενα εγκλημα μεχρι το τελος της επομενης ημερας (12 τα μεσανυχτα) απο την ημερα που διαπραττεται.
Μετα παύει να ειναι αυτοφωρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επιπλεον, ασφαλώς και δεν ειναι αναγκη να γινει μηνυση για να επεμβει η αστυνομια στα αυτοφωρα.
Διαφορετικα, βλεποντας εναν ληστη να βγαινει απο την τραπεζα, ο αστυνομικος θα επρεπε να παει πρωτα να ρωτησει αν εγινε μηνυση και μετα να τον συλλαβει.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
όλα στην ελλάδα νομιμοποιούνται και καθιερώνονται με ένα μπέρδεμα.....
σκέφτομαι ώρες ώρες
μήπως αυτή η ρημάδα η γλώσσα που έχουμε
χρησιμοποιείται εντέχνως και για μπέρδεμα αξιών, αρχών και γενικότερα για να μπερδέματα παντός τύπου

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φιλε, αυτα ειναι θεωριες και φιλοσοφιες.
Δεν μου λενε τιποτα.
Οποιος ειναι νοσταλγος ή λατρης ολοκληρωτικών καθεστωτων, ας το πει.
Εγω δεν ειμαι.
Μια χαρα ειναι το συστημα μας, οπως το εχουν και δεκαδες αλλα κρατη.

Συμφωνώ πέρα ως πέρα μαζί σου και με το str81977 στα προηγούμενά σας μηνύματα...

Ωστόσο, το Point του θα μπορούσε να είναι ο εκλογικός νόμος. Αυτό όντως εγκλωβίζει τον κόσμο στο δικομματισμό. Η αλλοίωση της λαϊκής εκπροσώπησης στη Βουλή.

Όταν έχω 2,5% του λαού, έχω 0% εκπροσώπηση. Όταν έχω 40% του λαού και είμαι πρώτος έχω 55% εκπροσώπηση στη Βουλή. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εκπροσώπηση.

ΥΓ:Βέβαια, δεν ξέρω το ποιό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα. Η αλλοίωση της εκπροσώπησης ή η παρατεταμένη αδυναμία λήψης αποφάσεων και η κυβερνητική αστάθεια;...  :think:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Συμφωνώ πέρα ως πέρα μαζί σου και με το str81977 στα προηγούμενά σας μηνύματα...

Ωστόσο, το Point του θα μπορούσε να είναι ο εκλογικός νόμος. Αυτό όντως εγκλωβίζει τον κόσμο στο δικομματισμό. Η αλλοίωση της λαϊκής εκπροσώπησης στη Βουλή.

Όταν έχω 2,5% του λαού, έχω 0% εκπροσώπηση. Όταν έχω 40% του λαού και είμαι πρώτος έχω 55% εκπροσώπηση στη Βουλή. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εκπροσώπηση.

ΥΓ:Βέβαια, δεν ξέρω το ποιό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα. Η αλλοίωση της εκπροσώπησης ή η παρατεταμένη αδυναμία λήψης αποφάσεων και η κυβερνητική αστάθεια;...  :think:
το point είναι
ότι δεν υπάρχει διάκριση των εξουσιών
και ο εκάστοτε πρωθυπουργός είναι ο απόλυτο μονάρχης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Μια χαρα ειναι και ο εκλογικος νομος.
Οι εκλογες πρωτιστως γινονται για αναδειξη κυβερνησης.
Δεν βλεπω τιποτα δημοκρατικο στο να εκβιαζονται κομματα 140 και 145 βουλευτων απο διαφορους γραφικους με μια ή δυο εδρες για να σχηματιζουν ασθενεις κυβερνησεις των 151 βουλευτων.
Γιατι μετα οταν η κυβερνηση θα ειναι ασταθης και ανικανη, παλι καποιοι θα γκρινιαζουν για "αναποτελεσματικοτητα".
Ισως απλα το σημερινο 38% που απαιτειται για αυτοδυναμια, να ειναι υπερβολικο. Ο προηγουμενος νομος που εδινε 42%, ηταν μαλλον πιο λογικος.

Επισκέπτης
Ναι, φυσικά υπαρχει κακουργημα που δεν ειναι αυτοφωρο, όπως και πλημμελημματα που δεν ειναι αυτοφωρα.
Αυτοφωρο γενικα ειναι ενα εγκλημα μεχρι το τελος της επομενης ημερας (12 τα μεσανυχτα) απο την ημερα που διαπραττεται.
Μετα παύει να ειναι αυτοφωρο.
Επιπλεον, ασφαλώς και δεν ειναι αναγκη να γινει μηνυση για να επεμβει η αστυνομια στα αυτοφωρα.
Διαφορετικα, βλεποντας εναν ληστη να βγαινει απο την τραπεζα, ο αστυνομικος θα επρεπε να παει πρωτα να ρωτησει αν εγινε μηνυση και μετα να τον συλλαβει.
τωρα τολμας να αμφισβητησεις τα γραφομενα του 1pipatinimerastonpleasuregiver????????

ποιος εισαι εσυ? ποια η δουλεια σου? εχεις μηπως 100.000 μηνυματα σε ολα τα φορουμ? ε? Εισαι μηπως μοντερεϊτορ με αλλο ονομα σε παρεμφερες σαϊτ? Τοτε πως διαννοεισαι να τον εκθεσεις? Επειδη τυχαινει να ξερεις τα νομικα, νομιζεις οτι μπορεις να αντιπαρατεθεις με καποιον που τα ξερει ολα?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εννοάω ότι η τέλεση κακουργήματος συνεπάγεται άμεση συλληψη και σχηματισμό δικογραφίας.
το αυτόφωρο έχει έννοια για πλημμελήματα στα οποία ο νομοθέτης αφενός μεν δεν θεωρεί το αδίκημα κακουργηματική πράξη αλλά προσπαθεί να αποτρέψει τον απλό πολίτη από την τέλεσή του προκειμένου να προστατευθεί κάποιο δημόσιο αγαθό, λχ η μη έγκυρη ανανέωση βιβλιαρίου υγείας για άτομα που επαγγέλλονται εργασία που έχει σχέση με τη δημόσια υγεία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τωρα τολμας να αμφισβητησεις τα γραφομενα του 1pipatinimerastonpleasuregiver????????

ποιος εισαι εσυ? ποια η δουλεια σου? εχεις μηπως 100.000 μηνυματα σε ολα τα φορουμ? ε? Εισαι μηπως μοντερεϊτορ με αλλο ονομα σε παρεμφερες σαϊτ? Τοτε πως διαννοεισαι να τον εκθεσεις? Επειδη τυχαινει να ξερεις τα νομικα, νομιζεις οτι μπορεις να αντιπαρατεθεις με καποιον που τα ξερει ολα?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ηλίθιε του κέμπριτζ από το ποστ του αλεξ κατάλαβες αμφισβήτηση αυτών που έγραψα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom