Νέα

Kατάργηση του ασύλου τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο ?

• Ναι

Ψήφοι: 73 67,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 33,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φτυσε τα χυσια απο το στομα σου και keep going.....

κοίτα είναι λογικό να σκέφτεσαι πάντα και να λειτουργείς/απαντάς όπως στις πουτάνες.
ούτως ή αλλως μόνο εκεί υπάρχεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν τα θέλω εγώ. αλλοι τα θέλουν προς εκμετάλλευση. κάνε τις αναγωγές σου.

ισχυει. συ γιατι χορευεις στο σκοπο? οι αλλοι κανουν τη δουλεια τους. συ ομως χρεωνεσαι μαλακια στο ιντερνετικο παλμαρε σου ανευ αντικρυσματος.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ρε μήπως να τους στέλναμε στον Πρίαμο να μην αναγκάζονται και οι αλληλέγγυοι να συνευρίσκονται μαζί τους στο αντιερωτικό περιβάλλον του κτιρίου της Πατησίων;

Υ/γραφο: Ο αρχιμαλάκας ο ιδιοκτήτης νομίζει ότι θα φύγουν σε 15 μέρες!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ (κοπυράητ δικό σου)
Ούτε με ναπαλμ δεν θα τους βγάλουν έξω και φυσικά θα έρθουν και άλλοι ... και άλλοι.
Μπράβο πασοκάρα! Επέβαλες το νόμο και την τάξη! Πήγαινε κυνήγα κανά φουκαρά να τον στείλεις φυλακή για μη απόδοση φπα 1000 ευρώ γιατί μέχρι εκεί σε παίρνει!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
πάντως νομίζω ότι ήταν η καλύτερη λύση
όποιος τους θέλει ας πάρει στο σπίτι του
όσους μπορεί

Επισκέπτης
ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ

Οι ανάρχιδοι, τα παληκαρια της φακης, οι δειλοι, οι προδοτες,οι μειοδοτες ξεφτιλισαν τη χωρα μια ακομη φορα! Ποιος εχει πλεον αμφιβολια πως οτι γινεται, γινεται βασει σχεδιου??? Αν ειναι δυνατο!!!!! Ολοκληρη χωρα καθεται και συζητα με απλυτους και αγραμματους προδοτες ορους που τους αλλαζουν καθε τρεις και λιγο!!!! Ολοκληρη χωρα, καθεται και στηνει κωλο σε μια χουφτα απλυτους και μερικους παρανομους!!!! Ουτε το τελεσιγραφο που εδωσε ο ιδιος ο πρωθυπουργος δεν ειχαν τα κοτσια να κρατησουν!!!!!!

Τι θα γινοταν αραγε αν την καταληψη την ειχαν κανει Ελληνες απεργοι???

Εκει η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ δε θα συζητουσε ουτε ορους ουτε διαδικασιες!!! Δειτε τι γινεται στην Κερατεα!  Δειτε τι εγινε στην Ακροπολη! Δειτε τι εγινε στον Αγ.Παντελεημονα! Δειτε το μισος με το οποιο αντιμετωπιζονται οι Ελληνες!  Τους εχουν περικοψει ΟΛΑ τα δικαιωματα! Μετατρεπουν τα πταισματα σε κακουργηματα για να τους φυλακιζουν!!!! την ιδια στιγμη που για κακουργηματα οχι μονο δε μπαινει κανεις φυλακη αλλα κερδιζει και δωρεαν διαμονη σε κεντρικο σημειο της Αθηνας!!!!!!!

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! Ειστε πολυ λιγοι , ελαχιστοι, για να εχετε στα χερια σας την τυχη της χωρας! Δεν εχετε τα κοτσια να υπερασπιστειτε το παραμικρο δικαιωμα των Ελληνων!!!! ΕΣΕΙΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Αφου λοιπον δεν έχουμε κυβερνηση, ηρθε η ώρα να αναλαβει ο λαος την τυχη του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Η υπομονη μας τελειωσε! Δεν θα φταιμε εμεις για το τι εχει να ακολουθησει απο δω και περα! Η πατριδα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΕΑ ΙΜΙΑ στο κεντρο της Αθηνας!!!

Ντροπη και αισχος!!!! Ειστε αχρηστοι! Ειστε ανθελληνες! Ειστε προδοτες! Παραιτηθειτε με το καλό ή θα σας παραιτησει ο λαος με το ζορι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ισχυει. συ γιατι χορευεις στο σκοπο? οι αλλοι κανουν τη δουλεια τους. συ ομως χρεωνεσαι μαλακια στο ιντερνετικο παλμαρε σου ανευ αντικρυσματος.

όλοι κάνουν τα λάθη τους.
προτιμώ να είμαι αυθόρμητος και να κάνω λάθη. δεν έχω κόμπλεξ αγαμίας, μαγκιάς, οικονομικής ευμάρειας, μόρφωσης, αποδοχής κλπ. και το ξέρεις.
όπως γνωρίζεις παντού κοντράρομαι με το ίδιο νικ. όλα τα πουστόπουλα παίζουν κρυφτούλι και κυνηγάνε αυτό που λχ με το ΑΙΓΙΔΑΣ δε θα γίνουν ποτε.

σαφώς βεβαίως και σε αυτό που λές εχεις δίκαιο αλλά πάντα αντιμετωπίζω τους ανθρώπους από την αρχή χωρίς υστεροβουλία. Και θα συνεχίσω ακόμα και εάν πάντα ξέρω το αποτέλεσμα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το άσυλο πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει
ως άσυλο ιδεών
όχι άσυλο χώρου
όπου μπορούν να γίνουν εγκληματικές πράξεις

Επισκέπτης
πάντως νομίζω ότι ήταν η καλύτερη λύση
όποιος τους θέλει ας πάρει στο σπίτι του
όσους μπορεί

Προηγούνται οι ΜΚΟ.Το Ελληνικό Φόρουμ πού οργάνωσε την μεταφορά τους στην Αθήνα. Επιδοτείται από την Ε.Ε. και από το Υπ.Εργασίας.Για να ξέρουμε πού πηγαίνουν οι φόροι μας!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειναι μεγαλη ξουφτιλα να ξυλοφορτωνουμε συνταξιουχους χωρις δευτερη σκεψη και να καθομαστε να παρακαλαμε τα ξενα μπασταρδα που το παιζουν ετσι θελω.
αηδια χωρα να φτυσω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπράβο πασοκάρα! Επέβαλες το νόμο και την τάξη! Πήγαινε κυνήγα κανά φουκαρά να τον στείλεις φυλακή για μη απόδοση φπα 1000 ευρώ γιατί μέχρι εκεί σε παίρνει!

κάτσε ξεκίνησα να διαβάζω το ονλάιν βιβλιαράκι για τη συμπλήρωση του φόρου εισοδήματος του 2010.

κόλλησα στο κομμάτι με τα τεκμήρια και πώς γράφεις τα σπίτια που δεν είχες στο Ε9 και βγήκε ο φόρος αλλά πρέπει να βάλεις το ΑΤΑΚ και όχι τον αύξοντα και όλα αυτά τα όμορφα. Συν του ότι για να δηλώσεις τα τετραγωνικά των κοινόχρηστων χώρων και των λοιπών αποθηκών κλπ πρέπει να ψάξεις τα συμβόλαια αγοραπωλησίας ή γονικής παροχής.....

και μετά σκέφτηκα τον απλό μαλάκα που μάζευε αποδείξεις για το αφορολόγητο και κόπηκα στα γέλια.
Στο κράτος του ΠΑΣΟΚ πλέον για να κάνεις δήλωση φόρου εισοδήματος πρέπει να έχεις πτυχίο νομικής, λογιστικής, συμβολαιογραφίας και τέλος να αφιερώνεις και ελεύθερο χρόνο να κάνεις αυτό που το κράτος έπρεπε να κάνει αυτόματα μέσω Εθνικού κτηματολογίου και λοιπών Δημοσίων οργανισμών.

κατά τα λοιπά σας φταίνε τα πάκια και το Ασυλο.
Ραντεβού το μάη που θα γίνεται τις πουτάνας στις εφορίες και θα πέφτουν μάπες για τα λάθη, τα μαχητά τεκμήρια και τις εγκυρες αποδείξεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι μεγαλη ξουφτιλα να ξυλοφορτωνουμε συνταξιουχους χωρις δευτερη σκεψη και να καθομαστε να παρακαλαμε τα ξενα μπασταρδα που το παιζουν ετσι θελω.
αηδια χωρα να φτυσω.
συμφωνάμε.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αηδια χωρα να φτυσω.
ισχύει αυτό που λες
όμως πίσω από τους μετανάστες ήταν μυαλά που ήξεραν το σύστημα και το έπαιξαν στα δάκτυλα
ενώ στους συνταξιούχους υπερισχύει ο πρόεδρας που δεν ξέρει που πάνε τα 4

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οτι πεις Σουι.......

σιγα μην ειχες τα @@ να παραδεχθεις τα ξεφτιλικια σου.....
ηλίθιε σε μερικά σάιτς έχεις άλλο γιούζερ νέιμ και άλλο ντισπλέι νέιμ.
ξέρω δεν εντάσσεται στο 1+1=2 μπουρδέλο που έχεις για μυαλό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ισχύει αυτό που λες
όμως πίσω από τους μετανάστες ήταν μυαλά που ήξεραν το σύστημα και το έπαιξαν στα δάκτυλα
ενώ στους συνταξιούχους υπερισχύει ο πρόεδρας που δεν ξέρει που πάνε τα 4
ωραίο σύστημα......

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
όλοι κάνουν τα λάθη τους.
προτιμώ να είμαι αυθόρμητος και να κάνω λάθη. δεν έχω κόμπλεξ αγαμίας, μαγκιάς, οικονομικής ευμάρειας, μόρφωσης, αποδοχής κλπ. και το ξέρεις.
όπως γνωρίζεις παντού κοντράρομαι με το ίδιο νικ. όλα τα πουστόπουλα παίζουν κρυφτούλι και κυνηγάνε αυτό που λχ με το ΑΙΓΙΔΑΣ δε θα γίνουν ποτε.

σαφώς βεβαίως και σε αυτό που λές εχεις δίκαιο αλλά πάντα αντιμετωπίζω τους ανθρώπους από την αρχή χωρίς υστεροβουλία. Και θα συνεχίσω ακόμα και εάν πάντα ξέρω το αποτέλεσμα.

εσυ κ ο τζιζους :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom