Επισκέπτης
Eχει κανει κλωνο το νουμερο ρε και τον εχει κανει μοντ! Για να ξεπλυνει το "τιμημενο" ψευδωνυμο 1pipastipsolitoupleasuregiverδεν ειναι πια μοντ εκει. κοφτε τη καραμελα
Eχει κανει κλωνο το νουμερο ρε και τον εχει κανει μοντ! Για να ξεπλυνει το "τιμημενο" ψευδωνυμο 1pipastipsolitoupleasuregiverδεν ειναι πια μοντ εκει. κοφτε τη καραμελα
πιο αλλο σαιτ αρχηγε??? χανω κανα χαβαλε μεγαλο??? για δοσε στιγμα??Ρε μαλάκα,στο άλλο σάιτ θα πας ποτέ ή τζάμπα πήρες τα αξιώματα?
Πληροφορούμαι ότι θα τους χρεώσει μόνο ημιδιαμονήν
Πληροφορούμαι ότι θα τους χρεώσει μόνο ημιδιαμονήν
ααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααυτος που ξεκινησε το θρεντ...ο ΑΡΧΙμαλακας....
Δε μου λέτε.... αν εγω παω στο Χαρβαρντ...και την ξαπλάρω σε καμια αιθουσα με την κουβερτουλα μου... λετε να με μπουζουριαζουν? Ή θα με πανε μετα στο Χιλτον?
δεν ειναι πια μοντ εκει. κοφτε τη καραμελα
Δε μου λέτε.... αν εγω παω στο Χαρβαρντ...και την ξαπλάρω σε καμια αιθουσα με την κουβερτουλα μου... λετε να με μπουζουριαζουν? Ή θα με πανε μετα στο Χιλτον?
μεγαλος ξεφτιλισμενος ο καμινης που ειχε κρυφτει κατω απο τον νεροχυτη.
Ενω οσοι "γενναιοι" βγηκαν Παπουτσης ,Ραγκουσης Σαμαρας κα εκαναν ενα καλο
cim και swallow στους μεταναστες
μετα απο το ποδοσφαιρο, μπασκετ, πολιτικη, ιστορια, δεν ξερω αν ξεχναω κατι, ξερεις και απο μεταναστες, και οπως παντα ΜΟΝΟ εσυ εχεις δικιο, ρε μαλακα να σε κλωνοποιησουμε να λυσουμε ολα τα προβληματα του κοσμουμάτωστο στην προπονηση ΑΙΓΙΔΑ μου.
μάτωστο
τι μαλάκας είσαι. με έκαναν και κλώνο τώρα.
αααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
καλοοοοοοοοοοοοοοout call κιόλας
μετα απο το ποδοσφαιρο, μπασκετ, πολιτικη, ιστορια, δεν ξερω αν ξεχναω κατι, ξερεις και απο μεταναστες, και οπως παντα ΜΟΝΟ εσυ εχεις δικιο, ρε μαλακα να σε κλωνοποιησουμε να λυσουμε ολα τα προβληματα του κοσμου
μετα απο το ποδοσφαιρο, μπασκετ, πολιτικη, ιστορια, δεν ξερω αν ξεχναω κατι, ξερεις και απο μεταναστες, και οπως παντα ΜΟΝΟ εσυ εχεις δικιο, ρε μαλακα να σε κλωνοποιησουμε να λυσουμε ολα τα προβληματα του κοσμου
δεν τα θέλω εγώ. αλλοι τα θέλουν προς εκμετάλλευση. κάνε τις αναγωγές σου.παντως σοβαρα. μαλακια σου. τι τα θες τα μοντεριλικια καθε φορα που αλλαζεις φορουμ? δε σε καταλαβαινω. γινεσαι/ξεγινεσαι κ.ο.κ.
εχεις καταλαβει οτι εισαι ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας που τα ξερει ολα;;;τα ΑΙΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ προλάβατε και κάνατε ΠΟΠ την κλωνοποίηση στην Καλλιρόης.
αλλά ρε γαμώτο.
βρείτε και ένα τρόπο να ψηφίζουν και οι κλώνοι. Δε μπορεί πρέπει να λυθει και αυτό το επιστημονικο αινιγμα για να εκτοξευθούν εκτός απο το πουτανοσάιτ και τα ποσοστά σας στην πραγματική κάλπη.
πρώτο κόμμα στις πουτάνες με λάβαρο την εθνική σημαία, την ορθοδοξία και την οικογένεια δε μπορεί να μην έχει διψήφιο ποσοστό στην εξωπουτανική κοινωνία.
Αμαρτία απ το θεό είναι.
μη λες τέτοια στον Αιγίδα ξέρει καλά το έμμεσο.στη μπαλα ειναι ρισπεκτ. ειναι μακρια πισω ο αντιλογος.
και συ έχεις καταλάβει ότι είσαι ο κλασσικόςε ο μαλάκας ο έλληνας που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι τα ξέρει όλα;εχεις καταλαβει οτι εισαι ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας που τα ξερει ολα;;;