Νέα

Καταγραφη συνομιλιας απο κινητο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το ΠΡΟΣΘΕΣΩ σημαινει δεν εχω αλλη τωρα????????

τραβα κοιμησου ρε πιωμενε φτωχοβλακα. με εγκαλεις και για τα ελληνικα μου κατα τα αλλα. δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου.

ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ,
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΗ
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΦΩΤΟ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ" 1+1 ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ.

τα συλλεκτικα μου ρε? 1 + 1 ειναι ολα να βαλω και αριθμο ταυτοτητας αν ειναι

Οπότε αποδεικνύεται ότι είσαι μαλάκας, ψεύτης και ΣΚΟΥΠΙΔΙ
του διαδικτύου.

Στη συνέχεια , αν δεν παίρνεις απαντήσεις ,
μην αναρωτιέσαι.

ΑΓΝΟΕΙΣΑΙ.

Η τάπα που έχεις φάει με τις φωτό ΠΟΥ ΕΣΥ ΖΗΤΗΣΕΣ - ΕΓΩ ΑΝΕΒΑΣΑ - ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΛΩΣΕΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ , ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ !!!!!!!

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
οπως θα σου πουν οι δικηγοροι του site , κανενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ δικαστηριο δεν δεχεται ηχογραφημενες κλησεις , εκτος αν εχεις ειδοποιησει τον συνομιλητη σου, οτι τον καταγραφεις...  :jerking: :jerking: :jerking:

Θα σου λεγα να του δωσεις αυτα που ζηταει και να παει στον διαολο , γιατι αμα σου κανει ζημιες θα τις πληρωσεις πολλαπλασια (και αμα μπλεξεις με μαστορους, τοτε ειναι που θα φωναξεις τα χρυσα... παιδια, αλλα για τους μαστορους...)

Μην το ψαχνεις το Ελληνικο κρατος δεν προστατευει καθολου τους ιδιοκτητες και ειναι με το μερος των νοικαρηδων...

ΥΓ: δες πχ Αγγλια με τι διαδικασια καποιος γινεται αποδεκτος για να νοικιασει σπιτι (μιλαμε σε σοβαρη περιοχη, οχι γκετο) και τι γινεται αμα καθυστερησει μια μερα το νοικι ή αξιωνει πισω την εγγυηση χωρις να την δικαιουται...  :lheel:

Ρε φιλε, αυτο λενε και οι γονεις μου, αλλα εγω εχω πολυ μεγαλες διαφωνιες
Και τελικα τους αναγκασα να μην υποχωρησουν και να μην δωσουν τα λεφτα (τους εκανα ολοκληρο κηρυγμα).
Το θεμα ειναι οτι ο τυπος ΔΕΝ τα δικαιουται, και απλα πουλαει τσαμπουκαδες τωρα... Ακουγα συνομιλια του με τη μανα μου και ψιλοτρελαθηκα, γτ ειχε πολυ περιεργο υφακι
Αυριο ο γερος μου θα παει στον εισαγγελεα για να πει οτι ο αλλος απειλησε, και να μπορει να αποδειχθει οτι εκανε τις ζημιες, αμα παει και τις κανει...

Προσωπικα, θα μπορουσα να πουλησω και το σπιτι ολοκληρο παρα να του δωσω τα 570 κωλοευρω του. (και το αμαξι, και τα ρουχα μου)
Μονο τον κωλο μου δεν θα καθομουνα να μου γαμησουν, προκειμενου να βρω τροπους να παρω πισω το κλειδι χωρις ευρω τσακιστο

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι πόρτα έχεις αλλα όπως σου είπε και ο άλλος γιατί δεν αλλάζεις κλειδαριές ? και άστον να ζορίζεται...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ρε φιλε, αυτο λενε και οι γονεις μου, αλλα εγω εχω πολυ μεγαλες διαφωνιες
Και τελικα τους αναγκασα να μην υποχωρησουν και να μην δωσουν τα λεφτα (τους εκανα ολοκληρο κηρυγμα).
Το θεμα ειναι οτι ο τυπος ΔΕΝ τα δικαιουται, και απλα πουλαει τσαμπουκαδες τωρα... Ακουγα συνομιλια του με τη μανα μου και ψιλοτρελαθηκα, γτ ειχε πολυ περιεργο υφακι
Αυριο ο γερος μου θα παει στον εισαγγελεα για να πει οτι ο αλλος απειλησε, και να μπορει να αποδειχθει οτι εκανε τις ζημιες, αμα παει και τις κανει...
Προσωπικα, θα μπορουσα να πουλησω και το σπιτι ολοκληρο παρα να του δωσω τα 570 κωλοευρω του. (και το αμαξι, και τα ρουχα μου)
Μονο τον κωλο μου δεν θα καθομουνα να μου γαμησουν, προκειμενου να βρω τροπους να παρω πισω το κλειδι χωρις ευρω τσακιστο

Πριν μερικά χρόνια που μου έκανε ιστορία ενας νοικάρης μου και το' παιζε  τρελίτσα  , πήγα και βρήκα έναν άσβερκο  και λύθηκε το πρόβλημα ....

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Δεν ξέρω τι πόρτα έχεις αλλα όπως σου είπε και ο άλλος γιατί δεν αλλάζεις κλειδαριές ? και άστον να ζορίζεται...

Εχω πορτα ασφαλειας
Αλλα δεν ειναι μονο αυτο το θεμα...
Υποτιθεται πως δεν μπορω να αλλαξω την κλειδαρια ενω αυτος ειναι ακομα νοικαρης (στα χαρτια)

(Καλα, για να ειμαι ειλικρινης εγω θα το εκανα και στα παπαρια μου, αλλα άλλο εγω και άλλο οι γονεις μου)

Επισκέπτης
Εχω πορτα ασφαλειας
Υποτιθεται πως δεν μπορω να αλλαξω την κλειδαρια ενω αυτος ειναι ακομα νοικαρης (στα χαρτια)

(Καλα, για να ειμαι ειλικρινης εγω θα το εκανα και στα παπαρια μου, αλλα άλλο εγω και άλλο οι γονεις μου)
Θα σε παει γαμιοντας στο δικαστηριο αν κανεις τετοια μαλακια.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εχω πορτα ασφαλειας

Αν όντος παίζει με βρώμικους όρους είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, αλλα δεν ξέρω πόσα φράγκα θα σου πάει ο κλειδαράς και η κλειδαριά.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Θα σε παει γαμιοντας στο δικαστηριο αν κανεις τετοια μαλακια.

Για να πω την αληθεια, δεν το εχω πολυκαταλαβει αυτο
Ο τυπος εχει μετακομισει.
Το νοικι σε δυο μερες πρεπει να το ξαναπληρωσει. Αφου ΔΕΝ θα το πληρωσει, και ΔΕΝ μενει μεσα (= οχι εξωση), για τι πραγμα θα σε κατηγορησει??

Αμα ερθει νεος νοικαρης, ετσι κι αλλιως δεν θα γινει νεο συμβολαιο, ενω ακομα θα υπαρχει το προηγουμενο (που παραβιαστηκε)?
Πρακτικα, δεν ξερω αν αλλαζει κατι...

Ο πατερας μου ελεγε οτι μπορει επιτηδες να εχει αφησει καποιο αντικειμενο μεσα, για να ισχυριστει πως "τον εδιωξες"

Δεν ξερω ρε παιδια, μου φαινεται πως αμα ηταν στο χερι μου, θα τον πηγαινα γαμιωντας. Πραγματικα, εχω 100% δικιο, και εχει 0% δικιο. Απο 'κει και περα, ο,τι και να του κανεις, δεν μου φαινεται πιθανο να μπορει να στο μπλοκαρει

Επαναλαμβανω οτι, βασει νομοθεσιας, θα μπορουσα να διεκδικησω 12 νοικια, και εξοδα βαψιματος. (και θα το κανω, αφου μαλλον θα παμε δικαστικα). Αυτος δεν μπορει να διεκδικησει τιποτα, ουτε να με κατηγορησει για τι-πο-τα

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Το νοικι σε δυο μερες πρεπει να το ξαναπληρωσει. Αφου ΔΕΝ θα το πληρωσει, και ΔΕΝ μενει μεσα (= οχι εξωση), για τι πραγμα θα σε κατηγορησει??

Αμα ερθει νεος νοικαρης, ετσι κι αλλιως δεν θα γινει νεο συμβολαιο, ενω ακομα θα υπαρχει το προηγουμενο (που παραβιαστηκε)?

Ο πατερας μου ελεγε οτι μπορει επιτηδες να εχει αφησει καποιο αντικειμενο μεσα, για να ισχυριστει πως "τον εδιωξες"

Δεν ξερω ρε παιδια, μου φαινεται πως αμα ηταν στο χερι μου, θα τον πηγαινα γαμιωντας. Πραγματικα, εχω 100% δικιο, και εχει 0% δικιο. Απο 'κει και περα, ο,τι και να του κανεις, δεν μου φαινεται πιθανο να μπορει να στο μπλοκαρει

Επαναλαμβανω οτι, βασει νομοθεσιας, θα μπορουσα να διεκδικησω 12 νοικια, και εξοδα βαψιματος. (και θα το κανω, αφου μαλλον θα παμε δικαστικα). Αυτος δεν μπορει να διεκδικησει τιποτα, ουτε να με κατηγορησει για τι-πο-τα
κατάρχας ασε τα μπραβιλικια και αυτες τι μαλακιες.αν χρησιμοποιουσαμε μπραβους στις οικονομικες διαφορες μας η μιση ελλαδα θα ηταν νοσοκομειο.
οσον αφορα την ηχογραφηση(αυτο που ξερω-μπορει να κανω και λαθος)ειναι αν τον ηχογραφησεις χωρις να το ξερει μπορει να χρειαστει να τ δωσεις ενα καρο λεφτα για να μην σε τρεχει στα δικαστηρια.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ενα αρχιδι νοικαρης εφυγε απ΄το σπιτι, δεν δινει το κλειδι- γιατι θελει να παρει μια εγγυηση που ΔΕΝ δικαιουται- και ελεγε στη μανα μου οτι αμα δεν του δωσει τα λεφτα "θα δει πώς θα βρει το σπιτι"!
Ε, ουτως ή αλλως αυτος δεν εχει κανενα δικιο με το μερος του, και αμα παμε σε δικη θα τον πηδηξουμε. ΑΛΛΑ αμα κανει καμια πουστια  στο σπιτι, πρεπει να εχουμε το ντοκουμεντο οπου απειλει. Ή ακομα, αν αυτος συνεχισει να μην δινει το κλειδι, εμεις να παμε δικαστικως και να τον κατηγορησουμε για εκβιασμο...
(Κανονικα, μπορουμε να του διεκδικησουμε 12 νοικια και βαψιμο, επειδη εσπασε το συμβολαιο)
φιλαρακι ειμαι κλειδαρας,παμε να ανοιξουμε το σπιτι,να αλλαξουμε κ μια κλειδαρια και να παει να γαμηθει.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
και αμα χρειαστεις εχω ενα σωρο δικαστικους επιμελητες που μπορουν να σε βοηθησουν να λυσεις το προβλημα σου νομιμα.

kavliaris4milfs

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να δω τι αλλες μαλακιες θα ακουσω εδω μεσα! :headbang:
Φιλικα μαγκες εε :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πολλά έχεις να καταλάβεις ακόμα. Ότι πχ οφειλεις να δηλώνεις τα ανείσπρακτα νοικια στην εφορια και να φορολογείσαι αλλιώς της τα εκχωρείς για να γλυτώσεις!
Ότι ο συγκεκριμένος χώρος πρώτα ειναι σπιτι του και σε δεύτερη μοιρα μπαινει το οτι έχετε οικονομικές διαφορές.
Ο λογαριασμός ρεύματος δεν ειναι στο όνομά του;
Επισης οφειλεις να κάνεις νέο συμβόλαιο, με το νεο νοικάρη. γιατι εννοειται οτι δεν θα γινει νεο;
Καλύτερα να διεκδικήσεις τα νόμιμα που λες (αυτό απο που προκύπτει; ).

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
κατάρχας ασε τα μπραβιλικια και αυτες τι μαλακιες.αν χρησιμοποιουσαμε μπραβους στις οικονομικες διαφορες μας η μιση ελλαδα θα ηταν νοσοκομειο.

Δίκιο έχεις , αλλά υπάρχουν  και περιπτώσεις δύσκολες ... όταν πέσεις σε μαλάκα και σε ταλαιπωρεί .  Δεν θα κάτσω  με το σταυρό στο χέρι  να περιμένω πότε θα έρθει στο φιλότιμο και να πάψει να με κοροϊδεύει .
Ήμουν μάρτυρας  σε περιστατικό - μια φίλη μου πήγε να εισπράξει το νοίκι από εναν ανεπρόκοπο ο οποίος μόλις την είδε την  πέταξε έξω από το σπίτι και της έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα .  Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα .
Αν το έκανε σε μένα ή στη γυναίκα μου θα του ρουφούσα το μάτι σαν αυγό .

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Πολλά έχεις να καταλάβεις ακόμα. Ότι πχ οφειλεις να δηλώνεις τα ανείσπρακτα νοικια στην εφορια και να φορολογείσαι αλλιώς της τα εκχωρείς για να γλυτώσεις!
Ότι ο συγκεκριμένος χώρος πρώτα ειναι σπιτι του και σε δεύτερη μοιρα μπαινει το οτι έχετε οικονομικές διαφορές.
Ο λογαριασμός ρεύματος δεν ειναι στο όνομά του;
Επισης οφειλεις να κάνεις νέο συμβόλαιο, με το νεο νοικάρη. γιατι εννοειται οτι δεν θα γινει νεο;
Καλύτερα να διεκδικήσεις τα νόμιμα που λες (αυτό απο που προκύπτει; ).

Σαφως και θα γινει νεο συμβολαιο, αλλα κι ο παλιος νοικαρης θα εχει στα χερια του το δικο του συμβολαιο (ανενεργο πλεον)
Εκτος αν υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια μονομερους (απο την πλευρα μου) καταργησης του παλιου συμβολαιου
Δεδομενου οτι ειμαι τσακωμενος με το νοικαρη και οτι αυτος δεν ειναι συνεργασιμος, πώς θα "καταστραφει" το συμβολαιο που εχουμε συναψει??

Αυτο που ειπες με την εφορια δεν το καταλαβα... Θα πληρωσω φορο για νοικια που δεν εισεπραξα? Πλακα μου κανεις τωρα?

ΥΓ Ως προς τον κλειδαρα... Βρες μου εσυ τη νομικη διαδικασια, κι εγω σου σκαω μια 300αρα για να το ληγουμε

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Με το ρεύμα τι γίνεται; Σε ποιου το όνομα ειναι. Έχει σημασία που το ρωτάω.
Αν θες να εισαι νόμιμος οφειλεις να πας σε δικηγόρο και ό,τι σου πει. Ειναι σημαντικό που έχεις στα χέρια σου συμβόλαιο που δεν έχει λήξει. Διευκολύνει τον δικηγόρο.
Και ναι οσο το συμβόλαιο ισχύει η εφορία θεωρεί ότι εισπράτεις εκτός αν αποδείξεις το αντίθετο. Π.χ. ότι έχει μηδενική κατανάλωσει ρεύματος νερού κλπ άρα ειναι άδειο το σπίτι. Τα νοικια που σου χρωστάει τα εκχωρεις στο δημόσιο και τον κυνηγάει αυτό πλέον και αν καταφέρει να του τα πάρει... τα κραταέι όλα. Μόνο τον φόρο των χρωστούμενον γλυτώνεις τον οποιο θα στον ζητήσει σε περίπττωση ελέγχου-πολύ σπάνιο δηλαδή.
Πήγαινε σε δικηγόρο και αφού ενημερωθείς αποφάσισε με σοβαρότητα και ψυχραιμία για το τι ρίσκα αξίζει να πάρεις , τι όχι και τι κόστος έχει η κάθε περίπτωση.
Πολύς κόσμος ειναι στα παπάρια του και δεν ακουληθεί τη "προβλεπόμενη" διαδικασία χωρίς να του κάνουν κάτι τελικά.
Η τελική απόφαση ειναι δική σου ανεξάρτητα τι θα σου πει ο καθένας.

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δίκιο έχεις , αλλά υπάρχουν  και περιπτώσεις δύσκολες ... όταν πέσεις σε μαλάκα και σε ταλαιπωρεί .  Δεν θα κάτσω  με το σταυρό στο χέρι  να περιμένω πότε θα έρθει στο φιλότιμο και να πάψει να με κοροϊδεύει .
Ήμουν μάρτυρας  σε περιστατικό - μια φίλη μου πήγε να εισπράξει το νοίκι από εναν ανεπρόκοπο ο οποίος μόλις την είδε την  πέταξε έξω από το σπίτι και της έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα .  Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα .
Αν το έκανε σε μένα ή στη γυναίκα μου θα του ρουφούσα το μάτι σαν αυγό .

Ναι καλά... Αν ο τύπος ήταν 2.05m κι εσύ τάπας 1.70m θα σου ρούφαγε το μάτι αυτός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom