enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Έχεις δίκιο.Τουλαχιστον εγραψε το πρωτο γραμμα της παναγιας και του χριστου με κεφαλαια,δειχνει ανθρωπο που σεβετε
Μου διέφυγε.
Οφείλω να του το αναγνωρίσω!
Έχεις δίκιο.Τουλαχιστον εγραψε το πρωτο γραμμα της παναγιας και του χριστου με κεφαλαια,δειχνει ανθρωπο που σεβετε
το ΠΡΟΣΘΕΣΩ σημαινει δεν εχω αλλη τωρα????????
τραβα κοιμησου ρε πιωμενε φτωχοβλακα. με εγκαλεις και για τα ελληνικα μου κατα τα αλλα. δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου.
τα συλλεκτικα μου ρε? 1 + 1 ειναι ολα να βαλω και αριθμο ταυτοτητας αν ειναι
οπως θα σου πουν οι δικηγοροι του site , κανενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ δικαστηριο δεν δεχεται ηχογραφημενες κλησεις , εκτος αν εχεις ειδοποιησει τον συνομιλητη σου, οτι τον καταγραφεις...
Θα σου λεγα να του δωσεις αυτα που ζηταει και να παει στον διαολο , γιατι αμα σου κανει ζημιες θα τις πληρωσεις πολλαπλασια (και αμα μπλεξεις με μαστορους, τοτε ειναι που θα φωναξεις τα χρυσα... παιδια, αλλα για τους μαστορους...)
Μην το ψαχνεις το Ελληνικο κρατος δεν προστατευει καθολου τους ιδιοκτητες και ειναι με το μερος των νοικαρηδων...
ΥΓ: δες πχ Αγγλια με τι διαδικασια καποιος γινεται αποδεκτος για να νοικιασει σπιτι (μιλαμε σε σοβαρη περιοχη, οχι γκετο) και τι γινεται αμα καθυστερησει μια μερα το νοικι ή αξιωνει πισω την εγγυηση χωρις να την δικαιουται...
Ρε φιλε, αυτο λενε και οι γονεις μου, αλλα εγω εχω πολυ μεγαλες διαφωνιες
Και τελικα τους αναγκασα να μην υποχωρησουν και να μην δωσουν τα λεφτα (τους εκανα ολοκληρο κηρυγμα).
Το θεμα ειναι οτι ο τυπος ΔΕΝ τα δικαιουται, και απλα πουλαει τσαμπουκαδες τωρα... Ακουγα συνομιλια του με τη μανα μου και ψιλοτρελαθηκα, γτ ειχε πολυ περιεργο υφακι
Αυριο ο γερος μου θα παει στον εισαγγελεα για να πει οτι ο αλλος απειλησε, και να μπορει να αποδειχθει οτι εκανε τις ζημιες, αμα παει και τις κανει...
Προσωπικα, θα μπορουσα να πουλησω και το σπιτι ολοκληρο παρα να του δωσω τα 570 κωλοευρω του. (και το αμαξι, και τα ρουχα μου)
Μονο τον κωλο μου δεν θα καθομουνα να μου γαμησουν, προκειμενου να βρω τροπους να παρω πισω το κλειδι χωρις ευρω τσακιστο
Πριν μερικά χρόνια που μου έκανε ιστορία ενας νοικάρης μου και το' παιζε τρελίτσα , πήγα και βρήκα έναν άσβερκο και λύθηκε το πρόβλημα ....
Πώς τον βρηκες?
Δεν ξέρω τι πόρτα έχεις αλλα όπως σου είπε και ο άλλος γιατί δεν αλλάζεις κλειδαριές ? και άστον να ζορίζεται...
Θα σε παει γαμιοντας στο δικαστηριο αν κανεις τετοια μαλακια.Εχω πορτα ασφαλειας
Αλλα δεν ειναι μονο αυτο το θεμα...
Υποτιθεται πως δεν μπορω να αλλαξω την κλειδαρια ενω αυτος ειναι ακομα νοικαρης (στα χαρτια)
(Καλα, για να ειμαι ειλικρινης εγω θα το εκανα και στα παπαρια μου, αλλα άλλο εγω και άλλο οι γονεις μου)
Εχω πορτα ασφαλειας
Αλλα δεν ειναι μονο αυτο το θεμα...
Υποτιθεται πως δεν μπορω να αλλαξω την κλειδαρια ενω αυτος ειναι ακομα νοικαρης (στα χαρτια)
(Καλα, για να ειμαι ειλικρινης εγω θα το εκανα και στα παπαρια μου, αλλα άλλο εγω και άλλο οι γονεις μου)
Θα σε παει γαμιοντας στο δικαστηριο αν κανεις τετοια μαλακια.
κατάρχας ασε τα μπραβιλικια και αυτες τι μαλακιες.αν χρησιμοποιουσαμε μπραβους στις οικονομικες διαφορες μας η μιση ελλαδα θα ηταν νοσοκομειο.Για να πω την αληθεια, δεν το εχω πολυκαταλαβει αυτο
Ο τυπος εχει μετακομισει.
Το νοικι σε δυο μερες πρεπει να το ξαναπληρωσει. Αφου ΔΕΝ θα το πληρωσει, και ΔΕΝ μενει μεσα (= οχι εξωση), για τι πραγμα θα σε κατηγορησει??
Αμα ερθει νεος νοικαρης, ετσι κι αλλιως δεν θα γινει νεο συμβολαιο, ενω ακομα θα υπαρχει το προηγουμενο (που παραβιαστηκε)?
Πρακτικα, δεν ξερω αν αλλαζει κατι...
Ο πατερας μου ελεγε οτι μπορει επιτηδες να εχει αφησει καποιο αντικειμενο μεσα, για να ισχυριστει πως "τον εδιωξες"
Δεν ξερω ρε παιδια, μου φαινεται πως αμα ηταν στο χερι μου, θα τον πηγαινα γαμιωντας. Πραγματικα, εχω 100% δικιο, και εχει 0% δικιο. Απο 'κει και περα, ο,τι και να του κανεις, δεν μου φαινεται πιθανο να μπορει να στο μπλοκαρει
Επαναλαμβανω οτι, βασει νομοθεσιας, θα μπορουσα να διεκδικησω 12 νοικια, και εξοδα βαψιματος. (και θα το κανω, αφου μαλλον θα παμε δικαστικα). Αυτος δεν μπορει να διεκδικησει τιποτα, ουτε να με κατηγορησει για τι-πο-τα
φιλαρακι ειμαι κλειδαρας,παμε να ανοιξουμε το σπιτι,να αλλαξουμε κ μια κλειδαρια και να παει να γαμηθει.Ενα αρχιδι νοικαρης εφυγε απ΄το σπιτι, δεν δινει το κλειδι- γιατι θελει να παρει μια εγγυηση που ΔΕΝ δικαιουται- και ελεγε στη μανα μου οτι αμα δεν του δωσει τα λεφτα "θα δει πώς θα βρει το σπιτι"!
Ε, ουτως ή αλλως αυτος δεν εχει κανενα δικιο με το μερος του, και αμα παμε σε δικη θα τον πηδηξουμε. ΑΛΛΑ αμα κανει καμια πουστια στο σπιτι, πρεπει να εχουμε το ντοκουμεντο οπου απειλει. Ή ακομα, αν αυτος συνεχισει να μην δινει το κλειδι, εμεις να παμε δικαστικως και να τον κατηγορησουμε για εκβιασμο...
(Κανονικα, μπορουμε να του διεκδικησουμε 12 νοικια και βαψιμο, επειδη εσπασε το συμβολαιο)
Πολλά έχεις να καταλάβεις ακόμα. Ότι πχ οφειλεις να δηλώνεις τα ανείσπρακτα νοικια στην εφορια και να φορολογείσαι αλλιώς της τα εκχωρείς για να γλυτώσεις!Για να πω την αληθεια, δεν το εχω πολυκαταλαβει αυτο
Ο τυπος εχει μετακομισει.
Το νοικι σε δυο μερες πρεπει να το ξαναπληρωσει. Αφου ΔΕΝ θα το πληρωσει, και ΔΕΝ μενει μεσα (= οχι εξωση), για τι πραγμα θα σε κατηγορησει??
Αμα ερθει νεος νοικαρης, ετσι κι αλλιως δεν θα γινει νεο συμβολαιο, ενω ακομα θα υπαρχει το προηγουμενο (που παραβιαστηκε)?
Πρακτικα, δεν ξερω αν αλλαζει κατι...
Ο πατερας μου ελεγε οτι μπορει επιτηδες να εχει αφησει καποιο αντικειμενο μεσα, για να ισχυριστει πως "τον εδιωξες"
Δεν ξερω ρε παιδια, μου φαινεται πως αμα ηταν στο χερι μου, θα τον πηγαινα γαμιωντας. Πραγματικα, εχω 100% δικιο, και εχει 0% δικιο. Απο 'κει και περα, ο,τι και να του κανεις, δεν μου φαινεται πιθανο να μπορει να στο μπλοκαρει
Επαναλαμβανω οτι, βασει νομοθεσιας, θα μπορουσα να διεκδικησω 12 νοικια, και εξοδα βαψιματος. (και θα το κανω, αφου μαλλον θα παμε δικαστικα). Αυτος δεν μπορει να διεκδικησει τιποτα, ουτε να με κατηγορησει για τι-πο-τα
κατάρχας ασε τα μπραβιλικια και αυτες τι μαλακιες.αν χρησιμοποιουσαμε μπραβους στις οικονομικες διαφορες μας η μιση ελλαδα θα ηταν νοσοκομειο.
Πολλά έχεις να καταλάβεις ακόμα. Ότι πχ οφειλεις να δηλώνεις τα ανείσπρακτα νοικια στην εφορια και να φορολογείσαι αλλιώς της τα εκχωρείς για να γλυτώσεις!
Ότι ο συγκεκριμένος χώρος πρώτα ειναι σπιτι του και σε δεύτερη μοιρα μπαινει το οτι έχετε οικονομικές διαφορές.
Ο λογαριασμός ρεύματος δεν ειναι στο όνομά του;
Επισης οφειλεις να κάνεις νέο συμβόλαιο, με το νεο νοικάρη. γιατι εννοειται οτι δεν θα γινει νεο;
Καλύτερα να διεκδικήσεις τα νόμιμα που λες (αυτό απο που προκύπτει; ).
Δίκιο έχεις , αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις δύσκολες ... όταν πέσεις σε μαλάκα και σε ταλαιπωρεί . Δεν θα κάτσω με το σταυρό στο χέρι να περιμένω πότε θα έρθει στο φιλότιμο και να πάψει να με κοροϊδεύει .
Ήμουν μάρτυρας σε περιστατικό - μια φίλη μου πήγε να εισπράξει το νοίκι από εναν ανεπρόκοπο ο οποίος μόλις την είδε την πέταξε έξω από το σπίτι και της έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα . Η κοπέλα έβαλε τα κλάματα .
Αν το έκανε σε μένα ή στη γυναίκα μου θα του ρουφούσα το μάτι σαν αυγό .