ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τυπε αλλοδαπος ειναι ή ελληνας?
χαχα πονηρη ερωτηση. να παρει τα παιδια που ξημερωνουν χρυσα λες?
τυπε αλλοδαπος ειναι ή ελληνας?
Ενα αρχιδι νοικαρης εφυγε απ΄το σπιτι, δεν δινει το κλειδι- γιατι θελει να παρει μια εγγυηση που ΔΕΝ δικαιουται- και ελεγε στη μανα μου οτι αμα δεν του δωσει τα λεφτα "θα δει πώς θα βρει το σπιτι"!
Ε, ουτως ή αλλως αυτος δεν εχει κανενα δικιο με το μερος του, και αμα παμε σε δικη θα τον πηδηξουμε. ΑΛΛΑ αμα κανει καμια πουστια στο σπιτι, πρεπει να εχουμε το ντοκουμεντο οπου απειλει. Ή ακομα, αν αυτος συνεχισει να μην δινει το κλειδι, εμεις να παμε δικαστικως και να τον κατηγορησουμε για εκβιασμο...
(Κανονικα, μπορουμε να του διεκδικησουμε 12 νοικια και βαψιμο, επειδη εσπασε το συμβολαιο)
ή απευθυνθει στον λακη τυπεχαχα πονηρη ερωτηση. να παρει τα παιδια που ξημερωνουν χρυσα λες?
ή απευθυνθει στον λακη τυπε
μονο που σε αυτην την περιπτωση θα υπαρχουν θυματα
αλλαξε κλειδαρια
τυπε σε λιγο η ωρα πλησιαζειτυπε με εχει κουρασει τελευταια ο λακης. πολυ ερπετο εχει γραψει και αρχιζω να αμφιβαλω αν θα ειναι δαρτης οταν ερθει η ωρα των πουκαμισων
Το αστειο ειναι πως... απαγορευεται!!!!
Αυτος θα βγει απο τη ζωνη της νομιμοτητας απο 16 του μηνα, γτ στις 15 καταβαλλει το νοικι
Ωστοσο, εγω δεν μπορω να αποδειξω πως αυτος εφυγε για παντα, και πως εσπασε το συμβολαιο, παρολο που εχει παρει ολα τα πράγματά του απο μεσα!
Κλειδι δεν εχω
Τεσπα, εγω αμα τολμησει να ακουμπησει εστω και ενα ντουβαρι, θα εβαζα μπραβους να του γαμησουν το Χριστο και την Παναγια, αλλα εγω ειμαι με 100 ευρω στην ακρη, και ο πατερας μου ειναι τελειως αρνακι.
Ελπιζω μονο να παιξει ηρεμα ο τυπος, γτ μπορει να μην εχω λεφτα, αλλα εχω κατι φιλους ψιλοντουκια, και μπορω να του κανω χοντρες πλακες
τυπε με εχει κουρασει τελευταια ο λακης. πολυ ερπετο εχει γραψει και αρχιζω να αμφιβαλω αν θα ειναι δαρτης οταν ερθει η ωρα των πουκαμισων
Ποιός ανέβασε ερπετά ρε ;;;;;
Αρχιφιδέμπορα ;;;;;;;;
Που είναι οι φωτό των 12αριών σου ρε Γυναικωτέ ;;;;;;;;;
Εγώ ανέβασα φωτό , εσένα οι δικές σου που είναι ;;;;;;;
τα συλλεκτικα μου ρε? 1 + 1 ειναι ολα να βαλω και αριθμο ταυτοτητας αν ειναι
κατάφερες και την αναγνώρισες κι όλας (τη μάρκα , μην περιμένουμε και μοντέλο).
Τη 2η ήταν για πιο ... προχώ ... δεν θα την κατάφερνες με τίποτε .....
Την 1η που ήταν και αγαπημένη σου μάρκα
δεν ειναι η αγαπημενη μου μαρκα βλαξ. απλα μου καλοφαινεται η χτρεμε και λεω να την προσθεσω.
μαθε μπαλιτσα.
Δηλαδή δεν έχεις άλλη καραμπίνα τώρα ;;;;;;;;;;
οέοοοοοοοοοοο ;;;;;;;
τυπε δειρε προληπτικα αντι για κατασταλτικα. δερνεις για να εχεις. αμα στο σπασει το σπιτι και μετα τι να το κανεις που θα τα πληρωσεις 5απλα
Όπα τύπε, δεν ειμαι ιδιαίτερα θρήσκος αλλά τέτοια δεν λεμε... ότι και να γίνει...Τεσπα, εγω αμα τολμησει να ακουμπησει εστω και ενα ντουβαρι, θα εβαζα μπραβους να του γαμησουν το Χριστο και την Παναγια,
Τουλαχιστον εγραψε το πρωτο γραμμα της παναγιας και του χριστου με κεφαλαια,δειχνει ανθρωπο που σεβετεΌπα τύπε, δεν ειμαι ιδιαίτερα θρήσκος αλλά τέτοια δεν λεμε... ότι και να γίνει...![]()