Νέα

Καταγραφη συνομιλιας απο κινητο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενα αρχιδι νοικαρης εφυγε απ΄το σπιτι, δεν δινει το κλειδι- γιατι θελει να παρει μια εγγυηση που ΔΕΝ δικαιουται- και ελεγε στη μανα μου οτι αμα δεν του δωσει τα λεφτα "θα δει πώς θα βρει το σπιτι"!
Ε, ουτως ή αλλως αυτος δεν εχει κανενα δικιο με το μερος του, και αμα παμε σε δικη θα τον πηδηξουμε. ΑΛΛΑ αμα κανει καμια πουστια  στο σπιτι, πρεπει να εχουμε το ντοκουμεντο οπου απειλει. Ή ακομα, αν αυτος συνεχισει να μην δινει το κλειδι, εμεις να παμε δικαστικως και να τον κατηγορησουμε για εκβιασμο...
(Κανονικα, μπορουμε να του διεκδικησουμε 12 νοικια και βαψιμο, επειδη εσπασε το συμβολαιο)

ρε τυπε δωσε κανα ψιλο σε κανα μπραβο να γινει η δουλεια σου και να κινηθει η αγορα λιγο ρε δικε μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχα πονηρη ερωτηση. να παρει τα παιδια που ξημερωνουν χρυσα λες?
ή απευθυνθει στον λακη τυπε
μονο που σε αυτην την περιπτωση θα υπαρχουν θυματα
11-of-16-bodies-dumped-in-tijanana.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ή απευθυνθει στον λακη τυπε
μονο που σε αυτην την περιπτωση θα υπαρχουν θυματα

τυπε με εχει κουρασει τελευταια ο λακης. πολυ ερπετο εχει γραψει και αρχιζω να αμφιβαλω αν θα ειναι δαρτης οταν ερθει η ωρα των πουκαμισων

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
αλλαξε κλειδαρια

Το αστειο ειναι πως... απαγορευεται!!!!
Αυτος θα βγει απο τη ζωνη της νομιμοτητας απο 16 του μηνα, γτ στις 15 καταβαλλει το νοικι
Ωστοσο, εγω δεν μπορω να αποδειξω πως αυτος εφυγε για παντα, και πως εσπασε το συμβολαιο, παρολο που εχει παρει ολα τα πράγματά του απο μεσα!
Κλειδι δεν εχω

Τεσπα, εγω αμα τολμησει να ακουμπησει εστω και ενα ντουβαρι, θα εβαζα μπραβους να του γαμησουν το Χριστο και την Παναγια, αλλα εγω ειμαι με 100 ευρω στην ακρη, και ο πατερας μου ειναι τελειως αρνακι.
Ελπιζω μονο να παιξει ηρεμα ο τυπος, γτ μπορει να μην εχω λεφτα, αλλα εχω κατι φιλους ψιλοντουκια, και μπορω να του κανω χοντρες πλακες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε με εχει κουρασει τελευταια ο λακης. πολυ ερπετο εχει γραψει και αρχιζω να αμφιβαλω αν θα ειναι δαρτης οταν ερθει η ωρα των πουκαμισων
τυπε σε λιγο η ωρα πλησιαζει
θα δειξει τοτε την αξια του :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το αστειο ειναι πως... απαγορευεται!!!!
Αυτος θα βγει απο τη ζωνη της νομιμοτητας απο 16 του μηνα, γτ στις 15 καταβαλλει το νοικι
Ωστοσο, εγω δεν μπορω να αποδειξω πως αυτος εφυγε για παντα, και πως εσπασε το συμβολαιο, παρολο που εχει παρει ολα τα πράγματά του απο μεσα!
Κλειδι δεν εχω

Τεσπα, εγω αμα τολμησει να ακουμπησει εστω και ενα ντουβαρι, θα εβαζα μπραβους να του γαμησουν το Χριστο και την Παναγια, αλλα εγω ειμαι με 100 ευρω στην ακρη, και ο πατερας μου ειναι τελειως αρνακι.
Ελπιζω μονο να παιξει ηρεμα ο τυπος, γτ μπορει να μην εχω λεφτα, αλλα εχω κατι φιλους ψιλοντουκια, και μπορω να του κανω χοντρες πλακες

τυπε δειρε προληπτικα αντι για κατασταλτικα. δερνεις για να εχεις. αμα στο σπασει το σπιτι και μετα τι να το κανεις που θα τα πληρωσεις 5απλα

Επισκέπτης

Ποιός ανέβασε ερπετά ρε ;;;;;
Αρχιφιδέμπορα ;;;;;;;;
Που είναι οι φωτό των 12αριών σου ρε Γυναικωτέ ;;;;;;;;;
Εγώ ανέβασα φωτό , εσένα οι δικές σου που είναι ;;;;;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιός ανέβασε ερπετά ρε ;;;;;
Αρχιφιδέμπορα ;;;;;;;;
Που είναι οι φωτό των 12αριών σου ρε Γυναικωτέ ;;;;;;;;;
Εγώ ανέβασα φωτό , εσένα οι δικές σου που είναι ;;;;;;;

τα συλλεκτικα μου ρε? 1 + 1 ειναι ολα να βαλω και αριθμο ταυτοτητας αν ειναι  :jerking:

χαζε φιδιαρη μη ξαναπεις αλλο φιδι ακους?  :tickedoff:

Επισκέπτης
τα συλλεκτικα μου ρε? 1 + 1 ειναι ολα να βαλω και αριθμο ταυτοτητας αν ειναι

Βρε γκιόζη , αφού μιλάς και για καραμπίνες!
Συλλεκτικές είναι και οι καραμπίνες ;;;;;;;;;;;;
Παπάρι ... έ παπάρι .....

Κι εγώ όπως είδες, 2 φωτό από καραμπίνες
και μάλιστα εμπορικές σου έβαλε.

Την 1η που ήταν και αγαπημένη σου μάρκα
κατάφερες και την αναγνώρισες κι όλας (τη μάρκα , μην περιμένουμε και μοντέλο).

Τη 2η ήταν για πιο ... προχώ ... δεν θα την κατάφερνες με τίποτε .....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κατάφερες και την αναγνώρισες κι όλας (τη μάρκα , μην περιμένουμε και μοντέλο).

Τη 2η ήταν για πιο ... προχώ ... δεν θα την κατάφερνες με τίποτε .....

ε ειδες που εισαι μαλακας? πως να ασχοληθω μαζι σου  :jerking:

ουτε το δικανο του φιλου στο διπλα θρεντ δεν εισαι αξιος να αναγνωρισεις γιδι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλαδή δεν έχεις άλλη καραμπίνα τώρα ;;;;;;;;;;
οέοοοοοοοοοοο ;;;;;;;

το ΠΡΟΣΘΕΣΩ σημαινει δεν εχω αλλη τωρα????????

τραβα κοιμησου ρε πιωμενε φτωχοβλακα. με εγκαλεις και για τα ελληνικα μου κατα τα αλλα. δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
οπως θα σου πουν οι δικηγοροι του site , κανενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ δικαστηριο δεν δεχεται ηχογραφημενες κλησεις , εκτος αν εχεις ειδοποιησει τον συνομιλητη σου, οτι τον καταγραφεις...  :jerking: :jerking: :jerking:

Θα σου λεγα να του δωσεις αυτα που ζηταει και να παει στον διαολο , γιατι αμα σου κανει ζημιες θα τις πληρωσεις πολλαπλασια (και αμα μπλεξεις με μαστορους, τοτε ειναι που θα φωναξεις τα χρυσα... παιδια, αλλα για τους μαστορους...)

Μην το ψαχνεις το Ελληνικο κρατος δεν προστατευει καθολου τους ιδιοκτητες και ειναι με το μερος των νοικαρηδων...

ΥΓ: δες πχ Αγγλια με τι διαδικασια καποιος γινεται αποδεκτος για να νοικιασει σπιτι (μιλαμε σε σοβαρη περιοχη, οχι γκετο) και τι γινεται αμα καθυστερησει μια μερα το νοικι ή αξιωνει πισω την εγγυηση χωρις να την δικαιουται...  :lheel:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τυπε δειρε προληπτικα αντι για κατασταλτικα. δερνεις για να εχεις. αμα στο σπασει το σπιτι και μετα τι να το κανεις που θα τα πληρωσεις 5απλα

ποσο χρεωουν το περιστατικο στο καραμελα ρε?

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
42
Πόντοι
1
Παληκάρι που άνοιξες το θρέντ, πιές γρήγορα το γάλα σου και πέσε για ύπνο.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τεσπα, εγω αμα τολμησει να ακουμπησει εστω και ενα ντουβαρι, θα εβαζα μπραβους να του γαμησουν το Χριστο και την Παναγια,
Όπα τύπε, δεν ειμαι ιδιαίτερα θρήσκος αλλά τέτοια δεν λεμε... ότι και να γίνει... :s&m_3:

Επισκέπτης
με ενα χιλιαρικακι δε θα σε ξαναενοχλησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom