Νέα

Καταγραφη συνομιλιας απο κινητο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Γεια χαρα.
Αν γινεται μην τρολλαρετε- please.

Θελω να κανω μια τεχνικη (κυριως) ερωτηση: Υπαρχει λογισμικο που καταγραφει ΟΛΕΣ τις συνομιλιες που γινονται απο κινητα τηλεφωνα, ουτως ωστε να μπορει να σου διαθεσει ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ μια συνομιλια που εκανες?
Δεχτηκα εναν εμμεσο εκβιασμο πριν απο κανα 20λεπτο, και θελω να το εχω σαν αποδεικτικο στοιχείο. Δυστυχως δεν κατεγραφα την κληση, αλλα αν ειναι καταγεγραμμενη στη WIND και ο εκβιασμος γινει πραξη, αναρωτιεμαι αν θα μπορω να εχω τα τεκμηρια για δικαστηριο...
(Αφηστε το νομικο σκελος, δηλ. εισαγγελικες εντολες κλπ κλπ)
Μηπως πρεπει να βιαστω για να μην "σβηστει"- εαν υπαρχει καπου καταγεγραμμενο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια χαρα.
Αν γινεται μην τρολλαρετε- please.

Θελω να κανω μια τεχνικη (κυριως) ερωτηση: Υπαρχει λογισμικο που καταγραφει ΟΛΕΣ τις συνομιλιες που γινονται απο κινητα τηλεφωνα, ουτως ωστε να μπορει να σου διαθεσει ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ μια συνομιλια που εκανες?
Δεχτηκα εναν εμμεσο εκβιασμο πριν απο κανα 20λεπτο, και θελω να το εχω σαν αποδεικτικο στοιχείο. Δυστυχως δεν κατεγραφα την κληση, αλλα αν ειναι καταγεγραμμενη στη WIND και ο εκβιασμος γινει πραξη, αναρωτιεμαι αν θα μπορω να εχω τα τεκμηρια για δικαστηριο...
(Αφηστε το νομικο σκελος, δηλ. εισαγγελικες εντολες κλπ κλπ)
Μηπως πρεπει να βιαστω για να μην "σβηστει"- εαν υπαρχει καπου καταγεγραμμενο?
τυπε μερικα κινητα εχουν επιλογη με το που μιλας να καταγραφεις την συνομιλια
ποιος σε εκβιασε δικε μου? :knuppel:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Tι παιχτηκε?

Σου ετοιμαζουν τσιμεντενια παπουτσακια?

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

θα παει να ρωτησει τους μπατσους ο γερος μου, αλλα επειδη ειμαι λιγο μπριζωμενος τωρα, ελεγα μηπως μπορουσατε να μου λυσετε την απορια πρωτυτερα...
Παπάρια...  :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Tι παιχτηκε?

Σου ετοιμαζουν τσιμεντενια παπουτσακια?
μην τον γραβατωσουν τυπε :S
joe%20necktie%201%20copy.jpg

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
θα παει να ρωτησει τους μπατσους ο γερος μου, αλλα επειδη ειμαι λιγο μπριζωμενος τωρα, ελεγα μηπως μπορουσατε να μου λυσετε την απορια πρωτυτερα...
Παπάρια...  :jerking:
Δικε μου εκλασες μεντες?......... :2funny: :2funny:Τυπε μη μασας απο τετοια,περασε στην αντεπιθεση

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Δεν εχω κλασει τιποτα
Απλα μου κανει εντυπωση η ορεξη ορισμενων- αυτο το παραδεχομαι

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν εχω κλασει τιποτα
Απλα μου κανει εντυπωση η ορεξη ορισμενων- αυτο το παραδεχομαι
Μη μασας ρε τυπε...οποιος θελει να σου κανει κατι δεν θα σε ειδοποιηση...χαλαρωσε... ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μήπως σε πήρε τηλέφωνο ο αβράμης; γιατί είμαι πολύ μοβόρος

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
η κληση που εγινε χαθηκε...τωρα,αναλογα με το κινητο που εχεις(android,ios κ.α.)μπαινεις στο αντιστοιχο μαρκετ και κατεβαζεις εφαρμογη για καταγραφη κλησεων π.χ record my call για android

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ενα αρχιδι νοικαρης εφυγε απ΄το σπιτι, δεν δινει το κλειδι- γιατι θελει να παρει μια εγγυηση που ΔΕΝ δικαιουται- και ελεγε στη μανα μου οτι αμα δεν του δωσει τα λεφτα "θα δει πώς θα βρει το σπιτι"!
Ε, ουτως ή αλλως αυτος δεν εχει κανενα δικιο με το μερος του, και αμα παμε σε δικη θα τον πηδηξουμε. ΑΛΛΑ αμα κανει καμια πουστια  στο σπιτι, πρεπει να εχουμε το ντοκουμεντο οπου απειλει. Ή ακομα, αν αυτος συνεχισει να μην δινει το κλειδι, εμεις να παμε δικαστικως και να τον κατηγορησουμε για εκβιασμο...
(Κανονικα, μπορουμε να του διεκδικησουμε 12 νοικια και βαψιμο, επειδη εσπασε το συμβολαιο)

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ενα αρχιδι νοικαρης εφυγε απ΄το σπιτι, δεν δινει το κλειδι- γιατι θελει να παρει μια εγγυηση που ΔΕΝ δικαιουται- και ελεγε στη μανα μου οτι αμα δεν του δωσει τα λεφτα "θα δει πώς θα βρει το σπιτι"!
Ε, ουτως ή αλλως αυτος δεν εχει κανενα δικιο με το μερος του, και αμα παμε σε δικη θα τον πηδηξουμε. ΑΛΛΑ αμα κανει καμια πουστια  στο σπιτι, πρεπει να εχουμε το ντοκουμεντο οπου απειλει. Ή ακομα, αν αυτος συνεχισει να μην δινει το κλειδι, εμεις να παμε δικαστικως και να τον κατηγορησουμε για εκβιασμο...
(Κανονικα, μπορουμε να του διεκδικησουμε 12 νοικια και βαψιμο, επειδη εσπασε το συμβολαιο)

πηγαινε καραβο μενιδι εκει που σταματανε τα λεωφορεια σηκωσε 10 πορτοκαλι στα παιδια κ θα το αναλαβουν το θεμα
αν θες το κανονιζω κ εγω αλλα θα παρω προμηθεια να ξες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αλλοδαπος ειναι ή ελληνας?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πέρσι είχε ανοιχτεί ένα θέμα, όπου ένας Αλβανός νοικάρης έκανε πουτάνα το σπίτι του Majestic69 νομίζω  :2funny: :2funny: :2funny:
Πολύ γέλιο τότε..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Δεν το νομίζω..Ειναι θέμα προσωπικών δεδομενων..Με την ιδια λογική θα έπρεπε να υπάρχει και στον ΟΤΕ, αλλα για τους ίδιους λόγους απαγορευεται..
Υπάρχει βεβαια software που εγκαθιστας στο κινητο και καταγράφει τις κλήσεις σε αρχεια mp3..Αλλα, μάλλον είναι αργά για να χρησιμοποιήσεις κατι τετοιο τώρα.. ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Once installed on the device you will be able to monitor and record all calls made and received, real time GPS location of the mobile phone, track and record text messages (SMS), have access to the entire contacts list and media files stored on the cell phone and much more.

Αλλα λεει οτι απο την στιγμη και μετα που θα εγκατασταθει... τωρα δεν μπορεις να κανεις και πολλα... εκτος και αν το κινητο σου εχει καποιο option που δεν γνωριζεις. Για να το μαθεις πρεπει να διαβασεις το manual.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
αλλαξε κλειδαρια

Stories