You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Kασσάνδρας 6
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
Καλο μηνα!
[move] Σημερα 01/04 [/move]
Κασσανδρας 6: Σιλβη - Μελινα - Σαντρα
Αύριο κ Σαββατο μήπως ξέρουμε προγραμμα? Η Σιλβή κ η Κάτια πότε δουλεύουν?
ευχαριστώ
Καλημερα σου αγορι μου/Λογο των ημερων ειναι ακομα πιο δυσκολο να σου πω το προγραμμα για επομενες μερες και για αυτο βαζω το ημερησιο προγραμμα.Αύριο κ Σαββατο μήπως ξέρουμε προγραμμα? Η Σιλβή κ η Κάτια πότε δουλεύουν?
ευχαριστώ
[move] Σημερα 02/04 [/move]
Κασσανδρας 6: Μελινα - Σιλβη - Ιρενα
Αύριο Μ Σαάββατο είναι ανοιχτά το πρωί?
Αυριο θα ειμαστε ανοιχτα το πρωιΑύριο Μ Σαάββατο είναι ανοιχτά το πρωί?
Αυριο θα ειμαστε ανοιχτα το πρωι
Ευχαριστώ - μήπως ξέρετε κ ποια κοπέλλα δουλεύει?
[move] Προγραμμα για αυριο 03/04 [/move]Ευχαριστώ - μήπως ξέρετε κ ποια κοπέλλα δουλεύει?
Οι βαρδιες θα ειναι 2 απο τις 10:00 μεχρι τις 21:00 και η αλλη απο τις 00:00 μεχρι τις 7:00
Κασσανδρας 6: Νινα - Ευα
brasilhouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
[move] Σημερα 07/04 [/move]
Κασσανδρας 6: Ιρενα - Μελινα - Ευα
i anna i serva pou einai?
Εχει σταματησειi anna i serva pou einai?
brasilhouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Εχει σταματησει
kassandras pou einai,konta st metaxourgio..apo pou einai pio eukola na ertw?
Λοιπον,μεταφερω κριτικη του κολλητου μου,γιατι δεν εχει λογαριασμο εδω ουτε μπαινει.Χθες βραδυ,κατα τις 01:00,πηγε στο Κασσανδρας 6 για την ξανθια Ευα.Δεν ξερω τι ειχε η κοπελα(ψυχολογικα μαλλον).Εδωσε 70 ευρω για απλο προγραμμα με ισπανικο.Η κοπελα ηταν πιο ψυχρη και απο ΠΙΤΣΟΣ καταψυκτη,απαραδεκτη συμπεριφορα,σαν να εκανε χειροτερο απο αγγαρεια και φυσικα ο φιλος μου μεσα στο 7λεπτο ειχε φυγει.Για να τελειωσει ουτε λογος βεβαια.Του πα οτι εκανε βλακεια που δεν ζητησε τα λεφτα πισω.
Πριν γραψω αυτα,μιλησαμε εκτενως και μου τα περιεγραψε,και επειδη το παιδι εκανε και ενα ταξιδι για να ερθει Αθηνα,πηγαν τζαμπα πολλα λεφτα(βενζινες,διοδια κτλ).Θα γραψω και κριτικη εννοειται γιατι ουτε πιωμενος ηταν,ουτε μαστουρωμενος,ουτε κατι αλλο.
Την κοπελα μουπε οτι την θυμαται παλιοτερα στη Φυλης να δουλευει.
Πριν γραψω αυτα,μιλησαμε εκτενως και μου τα περιεγραψε,και επειδη το παιδι εκανε και ενα ταξιδι για να ερθει Αθηνα,πηγαν τζαμπα πολλα λεφτα(βενζινες,διοδια κτλ).Θα γραψω και κριτικη εννοειται γιατι ουτε πιωμενος ηταν,ουτε μαστουρωμενος,ουτε κατι αλλο.
Την κοπελα μουπε οτι την θυμαται παλιοτερα στη Φυλης να δουλευει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 141
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις