You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Kασσάνδρας 6
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
[move] Σημερα 18/03 [/move]
Κασσανδρας 6: Μελινα - Κατια - Νικολ
Λογω απεργιας ταξι το προγραμμα μπορει να μεταβληθει απροειδοποιητα.Ευχαριστω για τη κατανοηση σας. Λιτσα.
Τι σχέση έχουν τα ταξί με τα στούντιο;
Revenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να η απάντηση στο πως πάνε σπίτι τους οι πουτάνες.Τι σχέση έχουν τα ταξί με τα στούντιο;
Το κοριτσι δεν εχει επικοινωνησει με την οικογενεια της απο τον Αυγουστο και εχει χαθει την ψαχνουν.Έχω και καιρό να μπω, αλλά τί είναι αυτό το wanted στο site του Κασσάνδρας 6?
Τί έχει παιχτεί με την δεσποινίδα; Ωραίο κομμάτι φαίνεται
κυρια Λιτσα μου πρεπει να τους βαλετε λιγο χερι και τι θελω να πω .
Θα αναφερθω σε περιστατικο που εγινε εχθες το πρωι Κυριακη στο Κασανδρας 3 το κατω .
Καταρχην να πω οτι ειμαι πελατης σας πολυ καιρω τωρα .
Λοιπον συμφωνω με τη Λαουρα στα 150 φουλ με πρωκτικο χωρις να τη πιεσω για φουλ πρωκτικο απλα ειπα την επηθημια μου και εκεινη ΟΚ
Ξεκιναμε την συνεδρια πιπα απαραδεκτη , δεν πειραζει λεω δεν το εχουν ολες αφου μου αρεσει η κοπελα ελπιζω να αποζημιωθω με το πρωκτικο και εκει σταματισα και της ειπα σε ευχαριστω πολυ και διεκοψα την κοροιδια. Δεν με αφησε να το κανουμε απο πισω ισα ισα που το βαλαμε και μετα δεν με αφησε να την παρω οπως ολος ο κοσμος που γαμει κωλο και δεν μιλαω μονο για τη σταση δεν με αφηνε να κουνηθω να τον βαλω βγαλω βρε αδελφε , ειναι απαραδεκτη η Λαουρα .Σας κρουω τον κοδονα .Στο παρελθον εχω περασει με Ευα απο κεφαλινιας κηφισου 30 πειρεος 193 , με Ναταλι απο Λελας και Ειρηνη ελληνηδα και με καμια απο αυτες δεν ειχα κανενα μα κανενα παραπονο περασα παρα πολυ ωραια και με φουλ προγραμα . αυτα
Θα αναφερθω σε περιστατικο που εγινε εχθες το πρωι Κυριακη στο Κασανδρας 3 το κατω .
Λοιπον συμφωνω με τη Λαουρα στα 150 φουλ με πρωκτικο χωρις να τη πιεσω για φουλ πρωκτικο απλα ειπα την επηθημια μου και εκεινη ΟΚ
Ξεκιναμε την συνεδρια πιπα απαραδεκτη , δεν πειραζει λεω δεν το εχουν ολες αφου μου αρεσει η κοπελα ελπιζω να αποζημιωθω με το πρωκτικο και εκει σταματισα και της ειπα σε ευχαριστω πολυ και διεκοψα την κοροιδια. Δεν με αφησε να το κανουμε απο πισω ισα ισα που το βαλαμε και μετα δεν με αφησε να την παρω οπως ολος ο κοσμος που γαμει κωλο και δεν μιλαω μονο για τη σταση δεν με αφηνε να κουνηθω να τον βαλω βγαλω βρε αδελφε , ειναι απαραδεκτη η Λαουρα .Σας κρουω τον κοδονα .Στο παρελθον εχω περασει με Ευα απο κεφαλινιας κηφισου 30 πειρεος 193 , με Ναταλι απο Λελας και Ειρηνη ελληνηδα και με καμια απο αυτες δεν ειχα κανενα μα κανενα παραπονο περασα παρα πολυ ωραια και με φουλ προγραμα . αυτα
Καλημερα αγορι μου.Λοιπον διαβασα αυτα που εγραψες και πιστεψε με τα ακουσε η Λαουρα.ελπιζω απο δω και περα να εχει καλυτερη συμπεριφορα και υπηρεσιες με τους πελατες των μαγαζιων μας.κυρια Λιτσα μου πρεπει να τους βαλετε λιγο χερι και τι θελω να πω .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 141
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις