You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κασσάνδρας 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Salonikios_hot
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κυρια λιτσα τη Μαρια τη Σαλονικια ποτε θα την ξαναεχετε στο στουντιο?
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.037
Γεια σου ματάκια μου!Εγώ ηδεία δεν ξέρω πότε θα είμαι Κασσάνδρας 4 προστο παρών είμαι Κασσάνδρας 3 κάθε τετάρτη 5:00 με 11:30........κυρια λιτσα τη Μαρια τη Σαλονικια ποτε θα την ξαναεχετε στο στουντιο?
Salonikios_hot
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οποτε την τεταρτη θα εισαι στο 3.ευχαριστω κουκλιτσα.Γεια σου ματάκια μου!Εγώ ηδεία δεν ξέρω πότε θα είμαι Κασσάνδρας 4 προστο παρών είμαι Κασσάνδρας 3 κάθε τετάρτη 5:00 με 11:30........
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.037
Τίποτα αγόρι μου! ;) ;) ;) ;) ;)οποτε την τεταρτη θα εισαι στο 3.ευχαριστω κουκλιτσα.
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η Μόνικα πότε επιστρέφει ?????
Η Μονικα αγορινα μου δεν ξερουμε ποτε θα επιστρεψει.Ειχε παει διακοπες και αναμενουμε νεα της.Η Μόνικα πότε επιστρέφει ?????
palios_episkeptis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κυρια Λιτσα. Η Μονικα λειπει, η Λιλιανα λειπει. Ποτε θα ερθουν?
palios_episkeptis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αντε να γυρισουν και τα δυο τα μωρακια. Ειδικα η Μονικα.Η Μονικα ξαναλεω αγορινα μου οτι εχει παει διακοπες και οταν θα γυρισει θα σας πουμε. Η Λιλιανα για λιγο καιρο θα λειψει για να γυρισει ανανεωμενη για σας.
ετσι οποως το γραφεις κυρα Λιτσα μου , σορυ αλλα ειναι σαν να μας λες πω και εσυ προσφερεις υπηρεσιες ιδιες με τα κοριτσια σου , μαλον κανω λαθος εεεε????Γεια σου ματάκια μου!Εγώ ηδεία δεν ξέρω πότε θα είμαι Κασσάνδρας 4 προστο παρών είμαι Κασσάνδρας 3 κάθε τετάρτη 5:00 με 11:30........
mayroskoufis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μάλλον δεν πρόσεξες τύπε μου που κάνεις παράθεση...ετσι οποως το γραφεις κυρα Λιτσα μου , σορυ αλλα ειναι σαν να μας λες πω και εσυ προσφερεις υπηρεσιες ιδιες με τα κοριτσια σου , μαλον κανω λαθος εεεε????
ασε να μας απαντισει καλυτερα η κυρα Λιτσα....μάλλον δεν πρόσεξες τύπε μου που κάνεις παράθεση...
mayroskoufis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παω πάσο απλά ειδα οτι η απάντηση ήταν της Μαρίας της Θεσσαλονικιάς και είπα να σου το πω.Αν σε ενοχλει οκ.ασε να μας απαντισει καλυτερα η κυρα Λιτσα....
παω πάσο απλά ειδα οτι η απάντηση ήταν της Μαρίας της Θεσσαλονικιάς και είπα να σου το πω.Αν σε ενοχλει οκ.
[/quo sory εχεισ δικιο
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.037
Αγόρι μου όπως βλέπω έχεις κάνει λάθος ! Δεν είμαι η κυρία Λιτσα!!!!!!! .......ετσι οποως το γραφεις κυρα Λιτσα μου , σορυ αλλα ειναι σαν να μας λες πω και εσυ προσφερεις υπηρεσιες ιδιες με τα κοριτσια σου , μαλον κανω λαθος εεεε????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις