Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Για να μην μπερδευόμαστε η Ρενάτα είναι η γνωστή αξιόπιστη λύση η οποία στο domain Σπύρου Πάτση 40 παίζει με identifier Ερικα.
Ερικα δηλαδή Ρενάτα? Η υπάρχει καινούργια που την ονομάσατε Ερικα?Σήμερα 18/08:
Κασσάνδρας 4: Ρουσλανα- Μονικα- Ερικα
Αγορινα μου εσεις ξερετε πιο πολλα για τις κοπελες απο μας. Στο μαγαζι δουλευει μια Ερικα και μια Ρενατα, ειναι διαφορετικες κοπελες.Ερικα δηλαδή Ρενάτα? Η υπάρχει καινούργια που την ονομάσατε Ερικα?
Πριν από 2 ημέρες στο πρόγραμμα έλεγε Ερικα, και στο τηλέφωνο μου είπαν έχουμε τη Ρενάτα. Οταν πήγα και ρώτησα αργότερα από κοντά μου είπε "ναι την Ρενάτα δηλαδή την Ερικα" και ήταν η Ερικα από Σπύρου Πάτση 40 (και παλαιότερα Λαρίσα στο Ιάσωνος 19).Αγορινα μου εσεις ξερετε πιο πολλα για τις κοπελες απο μας. Στο μαγαζι δουλευει μια Ερικα και μια Ρενατα, ειναι διαφορετικες κοπελες.
Τι να σου πω αγορινα μου?Σε εμας ερχονται η κοπελες και τις βαζουμε με τα ονοματα που μας λενε.οπως σου ειπα εσεις ξερετε πιο πολλα για αυτες και που δουλευαν πριν.Πριν από 2 ημέρες στο πρόγραμμα έλεγε Ερικα, και στο τηλέφωνο μου είπαν έχουμε τη Ρενάτα. Οταν πήγα και ρώτησα αργότερα από κοντά μου είπε "ναι την Ρενάτα δηλαδή την Ερικα" και ήταν η Ερικα από Σπύρου Πάτση 40 (και παλαιότερα Λαρίσα στο Ιάσωνος 19).
Στις φωτογραφίες στο site του Κασσάνδρας 4 ως Ρενάτα εμφανίζεται η κοπέλα που συνάντησα, δηλαδή η Ερικα στο Σπύρου Πάτση 40 και Ρενάτα σε σας.
Και το μεγάλο ερώτημα είναι η Ερικα σε σας ποιά είναι αφού πήρατε την Ερικα και την κάνατε Ρενάτα? Εχουμε καμία φωτό να δούμε?
2 απλές ερωτήσεις για να μη στα μπερδεύω πολύ:Προγραμμα από 18/08 ως 21/08:
18/08: Ρουσλάνα- Μονικα- Ερικα
19/08: Στέλλα- Μόνικα- Ρουσλάνα
20/08: Ερικα- Μονικα- Στελλα
21/08: Ερικα- Μονικα- Χριστινα
Ερικα δηλαδή Ρενάτα? Η υπάρχει καινούργια που την ονομάσατε Ερικα?
Αυτη η Ρενάτα μοιάζει πάααααάρα πολύ με την Αλίνα του φ104!!Αγορινα μου εσεις ξερετε πιο πολλα για τις κοπελες απο μας. Στο μαγαζι δουλευει μια Ερικα και μια Ρενατα, ειναι διαφορετικες κοπελες.
Σημερινη αλλαγη:Σημερα 24/08:
Κασσανδρας 4: Στελλα- Χριστινα- Ρενατα