θολο τοπιο οντως! πρεπει να ριξουμε φως..η ευα σας φαινεται καλυτερη απο την καρολαιν στο ιακχου?
τις εχει δει κανενας απο κοντα?
φαινεται καλη για test drive.μπορει η μαπα να ειναι χαλια ομως.θολο τοπιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κασσάνδρας 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
H Εύα που την έχω δει από κοντά, είναι εντυπωσιακή γκόμενα! Για τις υπηρεσίες της... άγνωστο...αυτό που ξέρω όμως είναι ότι έχει πλούσιο πρόγραμμα!!!! ;) ;) ;) ;)ευα φαινεται σουπερ! κανα σχολιο για τις υπηρεσιες της??..
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
πολύ ωραιος χώρος φαίνεται απο τις φώτο εγώ τη μόνικα ξεχωρίζω
Φιλαρακο που να την δεις κι απο κοντα!πολύ ωραιος χώρος φαίνεται απο τις φώτο εγώ τη μόνικα ξεχωρίζω
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
ναι φοβερή φαίνεται, το full πρόγραμμα λίγο ακριβό δεν είναι??? τι ακριβώς περιλαμβάνει????Φιλαρακο που να την δεις κι απο κοντα!
Μονο να την παρω ματι πηγα... δεν ξερω αλλα.ναι φοβερή φαίνεται, το full πρόγραμμα λίγο ακριβό δεν είναι??? τι ακριβώς περιλαμβάνει????
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
OK ελπίζω να δούμε σύντομα κριτικές για τη Μόνικα
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Οριστε το banner που θέλατε!!!!Αντε επιτελους να φτιαχτει να δομε καμια φωτογραφια!
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
και εγώ καμια κριτική για τη Μόνικα ψάχνω, στις φώτο φαίνεται φοβερή, οποιος τη δοκιμάσει πρώτος ας ενημερώσει
Πολυ καλή η Μόνικα και με ενα σωμα σαν πορνοσταρ! αδύνατη, βυζαρες που βγαζουν ματι! από σεξ αρκετα ως πολύ καλη!και εγώ καμια κριτική για τη Μόνικα ψάχνω, στις φώτο φαίνεται φοβερή, οποιος τη δοκιμάσει πρώτος ας ενημερώσει
Kopernikos_x
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για πες καμια λεπτομερεια...Πολυ καλή η Μόνικα και με ενα σωμα σαν πορνοσταρ! αδύνατη, βυζαρες που βγαζουν ματι! από σεξ αρκετα ως πολύ καλη!
ισως βαλω καμια κριτικη πιο μετα με πιπερατες λεπτομερειες!για πες καμια λεπτομερεια...
πάντως είναι κορμάρα το κορίτσι!
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
ύψος ???????
ψηλή είναι γυρω στο 1,70 νομιζω...ύψος ???????
Τι έγινε σήμερα Τρίτη 30-6.
8:00 -9:30 μμ Κλειστό το 4 επίσης και τα απέναντι στο 3 πανω κατω!
Πότε άνοιξε το 4 και πρόλαβε τη βαρδια της Ευας, ο νέος χρήστης ceb73ceb -ο οποίος έχει 0 ΜΗΔΕΝ μυνήματα- να κάνει και κριτική ??? λέγοντας μάλιστα ότι τελείωσε στο στόμα της ενώ του ρουφούσε και τις μπάλες!!! Και κάπου αλλού λέει ότι έχει μεγάλη πείρα σε τέτοια μαγαζιά!!!!
Εγώ τρελλάθηκα!!!
Δεν πάω καλά τωρα δεν είμαι τίποτε, ψάχνω να βρώ τον τιραμόλα να μου πεί το κόλπο για την μαλαπέρδα λάστιχο να την αμολάω απο το σπίτι και να σας γράφω και κριτικές!!!
Πότε άνοιξε το 4 και πρόλαβε τη βαρδια της Ευας, ο νέος χρήστης ceb73ceb -ο οποίος έχει 0 ΜΗΔΕΝ μυνήματα- να κάνει και κριτική ??? λέγοντας μάλιστα ότι τελείωσε στο στόμα της ενώ του ρουφούσε και τις μπάλες!!! Και κάπου αλλού λέει ότι έχει μεγάλη πείρα σε τέτοια μαγαζιά!!!!
Εγώ τρελλάθηκα!!!
Δεν πάω καλά τωρα δεν είμαι τίποτε, ψάχνω να βρώ τον τιραμόλα να μου πεί το κόλπο για την μαλαπέρδα λάστιχο να την αμολάω απο το σπίτι και να σας γράφω και κριτικές!!!
casteliano
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
ελα μωρε θαχε πληρωσει κατι της παραπανω το παλικαρι και θαταχε κλησει για παρτυ του και τα 3 για μιαμισαωρο
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Πολυ καλή η Μόνικα και με ενα σωμα σαν πορνοσταρ! αδύνατη, βυζαρες που βγαζουν ματι! από σεξ αρκετα ως πολύ καλη!
Η Μόνικα είναι η Σοφία που δούλευε στην Κεφαληνίας 75 μαζί με την Εμμανουέλα και την Κορίνα
Μελαχρινή πολύ αδύνατη με τσιμπουκόχειλα. Στην Κεφαληνίας οι υπηρεσίες ήταν κάτω του μετριου αλλά
εδώ μάλλον έχει στρώσει προς το καλύτερο
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Εγώ που πήγα λίγο αργότερα ανοιχτά ήταν! Όταν λες ήταν κλειστό, εννοείς οι θύρες των ιδρυμάτων ή είδες κλειστές τις φωτεινές επιγραφές? Γιατί οι φωτεινές επιγραφές ανάψανε αρκετά αργά... αλλά τα ιδρύματα ήταν ανοιχτά!Τι έγινε σήμερα Τρίτη 30-6.
Εγώ τρελλάθηκα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις