You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κασσάνδρας 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 163K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εχει παει διακοπες. Μολις γυρισει θα την βαλουμε στο προγραμμα!Η κουκλάρα Μόνικα πότε έχει βάρδια Λίτσα?
μήπως έχει πάει διακοπές? :'(
κυρα Λιτσα δεν βλεπω να πληρωσε κανεις τη νυφη , τα 150αρια για φουλ συνεχιζουν και περνουν , μην ξεχναμε πως ειμαστε σε μεΓΚαλη οικονομικη κριση και οι ακαλιπτες σκανε η μια μετα την αλλη .Το μονο που μας μενει να ξεχνιωμαστε λιγο ειναι ο αγορεος ερωτας και ειστε οι μονοι που τα περνετε μετριτα , να πω και μαυρα ??? Τελος παντων διξτε λιγο κατανοηση.. ευχαριστω.
Σας το ζήτησα και γω κυρία Λίτσα.κομ μας!!κυρα Λιτσα δεν βλεπω να πληρωσε κανεις τη νυφη , τα 150αρια για φουλ συνεχιζουν και περνουν , μην ξεχναμε πως ειμαστε σε μεΓΚαλη οικονομικη κριση και οι ακαλιπτες σκανε η μια μετα την αλλη .Το μονο που μας μενει να ξεχνιωμαστε λιγο ειναι ο αγορεος ερωτας και ειστε οι μονοι που τα περνετε μετριτα , να πω και μαυρα ??? Τελος παντων διξτε λιγο κατανοηση.. ευχαριστω.
Έγινε η δίκη της Αλεπούς ή δουλευόμαστε ή να το γνωρίζουμε ότι σε εσάς οι φούλ υπηρεσίες είναι τώρα στα 150?
Προσέξτε το είναι πολύ λεπτό το θέμα....
κυρα Λιτσα δεν βλεπω να πληρωσε κανεις τη νυφη , τα 150αρια για φουλ συνεχιζουν και περνουν , μην ξεχναμε πως ειμαστε σε μεΓΚαλη οικονομικη κριση και οι ακαλιπτες σκανε η μια μετα την αλλη .Το μονο που μας μενει να ξεχνιωμαστε λιγο ειναι ο αγορεος ερωτας και ειστε οι μονοι που τα περνετε μετριτα , να πω και μαυρα ??? Τελος παντων διξτε λιγο κατανοηση.. ευχαριστω.
Απαιτούμε διευκρίνηση από την Λίτσα. Να ξέρουμε, όχι τίποτα άλλο. Πόσο είναι τελικά το φουλ πρόγραμμα;
Και αν δεν είναι 150 και είναι 100, πως πρέπει να αντιδράσουμε εάν επισκεφθούμε το στούντιο και μας ζητήσουν 150 για φουλ πρόγραμμα;
Εγώ, πάντως, συναθλητές εάν είναι 150 το φουλ προτείνο μαύρο...Ούτε για απλό μην πατάτε το πόδι σας. Μπας και βάλουν μυαλό. Litsa.com αναμένουμε την απάντηση-διευκρινησή σου.
σιγνωμη αλλα οταν λεμε φουλ προγραμα , ενοουμε , ολλα οσα κανει η κοπελα .Αρα στα 100 δεν ειναι φουλ , κοινος πατε να μας πιασετε τον κω... , η εμπαση περιπτωση πειτε μας το φουλ ειναι 150 ομορφα και ωραια (κανεις δεν του αρεσει να τον δουλευουν καταμουτρα)ευχαριστω.Λοιπον.150 εχει το προγραμμα οταν ζητησει καποιος μεταξυ αλλων πρωκτικο και ελευθερο στοματικο μαζι.το φουλ προγραμμα χωρις αυτα εχει 100.Το πρωκτικο 80.το ελευθερο στοματικο 70.
να το θεσω αλλιως. Υπαρχει φουλ1 στα 100 και φουλ2 στα 150. Εσυ το θεωρεις φυσιολογικο να εχεις στα 100 και πρωκτικο και ελευθερο στοματικο?σιγνωμη αλλα οταν λεμε φουλ προγραμα , ενοουμε , ολλα οσα κανει η κοπελα .Αρα στα 100 δεν ειναι φουλ , κοινος πατε να μας πιασετε τον κω... , η εμπαση περιπτωση πειτε μας το φουλ ειναι 150 ομορφα και ωραια (κανεις δεν του αρεσει να τον δουλευουν καταμουτρα)ευχαριστω.
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
150????????? κυρα λιτσα χαζεψες απο την ζεστη?????Λοιπον.150 εχει το προγραμμα οταν ζητησει καποιος μεταξυ αλλων πρωκτικο και ελευθερο στοματικο μαζι.το φουλ προγραμμα χωρις αυτα εχει 100.Το πρωκτικο 80.το ελευθερο στοματικο 70.
απολυτος φυσιολογικο το βρισκω και την αναληση την εκανα πριν λιγες μερες , οστοσο με 150 περνω βιζιτα σε ξενοδοχειο και εχω συνεδρια με πρωκτικο και ελευθερο στοματικο και τελιωμα στο στομα και δευτερο γυρο ολλα αυτα με 150 γιουρια . Σορυ κυρια λιτσα αλλα ετσι ειναι τα πραγματα στην αγορα αυτη τη στιγμη , αρα 150 για φουλ των δεκα δεκαπεντε λεπτων συγνωμη δεν λεει οπως ειπα παω στο hotelι.να το θεσω αλλιως. Υπαρχει φουλ1 στα 100 και φουλ2 στα 150. Εσυ το θεωρεις φυσιολογικο να εχεις στα 100 και πρωκτικο και ελευθερο στοματικο?
κανενα προβλημα αγαπητε μου! απλα στην αγορα των μαγαζιων ξερω οτι αυτο που εχω εγω με 150 κυμαινεται απο 130-150.παντως για να ειμαστε σωστοι, γι αυτο υπαρχουν διαφορα προγραμματα για να διαλεγει ο καθενας αυτο που του ταιριαζει.Δεν πιεζουμε κανεναν να παρει τα ακριβα.ετσι δεν ειναι?απολυτος φυσιολογικο το βρισκω και την αναληση την εκανα πριν λιγες μερες , οστοσο με 150 περνω βιζιτα σε ξενοδοχειο και εχω συνεδρια με πρωκτικο και ελευθερο στοματικο και τελιωμα στο στομα και δευτερο γυρο ολλα αυτα με 150 γιουρια . Σορυ κυρια λιτσα αλλα ετσι ειναι τα πραγματα στην αγορα αυτη τη στιγμη , αρα 150 για φουλ των δεκα δεκαπεντε λεπτων συγνωμη δεν λεει οπως ειπα παω στο hotelι.
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
τωρα κυρα λιτσα αυτα που γραφεις στεκουν δηλαδη??????? πιες ενα αγωμενο νερακι και ξανασκεψουτα, να φυγετε να πατε αλλουκανενα προβλημα αγαπητε μου! απλα στην αγορα των μαγαζιων ξερω οτι αυτο που εχω εγω με 150 κυμαινεται απο 130-150.παντως για να ειμαστε σωστοι, γι αυτο υπαρχουν διαφορα προγραμματα για να διαλεγει ο καθενας αυτο που του ταιριαζει.Δεν πιεζουμε κανεναν να παρει τα ακριβα.ετσι δεν ειναι?
σαφως και ετσι ειναι αλλα θα μου επιτρεψεται να εχω διαφορετικη αποψη για τις τιμες που παιζουν σε αλλα μαγαζια καθωτι γνωριζω απο πρωσοπικη εμπιρια οτι πρωκτικο και ελευθερο στοματικο ειναι στα 100 . Αλωστε κυρια Λιτσα αν ηταν τα πραγματα οπως τα λετε δεν θα διαμαρτυρομουν , απλα θα το δεχομουνα . Επισης ειναι δικαιωμα σας να εχετε οτι ταριφα εσεις κρινετε σωστη και εμεις απο εκει και περα αποφασιζουμε , απλα μην μας λετε οτι το φουλ ειαναι 100 και τα υπολοιπα 150 , πειτε το ντομπρα και σταρατα οτι το φουλ ειναι 150 ελεος πια.κανενα προβλημα αγαπητε μου! απλα στην αγορα των μαγαζιων ξερω οτι αυτο που εχω εγω με 150 κυμαινεται απο 130-150.παντως για να ειμαστε σωστοι, γι αυτο υπαρχουν διαφορα προγραμματα για να διαλεγει ο καθενας αυτο που του ταιριαζει.Δεν πιεζουμε κανεναν να παρει τα ακριβα.ετσι δεν ειναι?
χαιρομαι που διαμαρτυρεσαι γιατι ετσι μπορουμε να διορθωθουμε.αυτο που λες πρωκτικο και ελευθερο στα 100 ειλικρινα πρωτη φορα το ακουω.αλλα δεν εχει σημασια.γι αυτο υπαρχουν τα μαγαζια για να διαλεγετε.σαφως και ετσι ειναι αλλα θα μου επιτρεψεται να εχω διαφορετικη αποψη για τις τιμες που παιζουν σε αλλα μαγαζια καθωτι γνωριζω απο πρωσοπικη εμπιρια οτι πρωκτικο και ελευθερο στοματικο ειναι στα 100 . Αλωστε κυρια Λιτσα αν ηταν τα πραγματα οπως τα λετε δεν θα διαμαρτυρομουν , απλα θα το δεχομουνα . Επισης ειναι δικαιωμα σας να εχετε οτι ταριφα εσεις κρινετε σωστη και εμεις απο εκει και περα αποφασιζουμε , απλα μην μας λετε οτι το φουλ ειαναι 100 και τα υπολοιπα 150 , πειτε το ντομπρα και σταρατα οτι το φουλ ειναι 150 ελεος πια.
σας φιλω! εχουμε και δουλειε! :-* :-* :-*
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
και εμεις εχουμε δουλειες, να σου βαλουμε μαυρο στο μαγαζακι σουχαιρομαι που διαμαρτυρεσαι γιατι ετσι μπορουμε να διορθωθουμε.αυτο που λες πρωκτικο και ελευθερο στα 100 ειλικρινα πρωτη φορα το ακουω.αλλα δεν εχει σημασια.γι αυτο υπαρχουν τα μαγαζια για να διαλεγετε.
σας φιλω! εχουμε και δουλειε! :-* :-* :-*
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Παιδιά να ρωτήσω κάτι...δεν είναι δικαίωμα του κάθε studio να έχει ότι τιμές θέλει; Και φυσικά είναι δικαίωμα μας να πάμε η να προτιμήσουμε κάποιο άλλο....Έχω άδικο;
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
αδικο δεν εχεις καθολου....απλα εαν το παρεις με την απλη αναλογικη και επισκεφθεις στουντιο με τετοια τιμη (150 ε) για μεγιστο χρονο τα 15 λεπτα θα εισαι επιεικως KOPOΪΔO... τωρα πλεον μπορεις να διαλεξεις τι θελεις να κανειςΠαιδιά να ρωτήσω κάτι...δεν είναι δικαίωμα του κάθε studio να έχει ότι τιμές θέλει; Και φυσικά είναι δικαίωμα μας να πάμε η να προτιμήσουμε κάποιο άλλο....Έχω άδικο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις