kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
το θεμα ειναι πως οτι και να λεμε η κυρα λιτσα μας γραφε στα αρχιδια της.
Τι ωρα πηγες για να δω ποια ηταν?Παω σημερα στο Κασσανδρας 4 το κατω και η γνωστη υπηρεσια του οικου μου παρουσιαζει μια ομορφουλα κοπελα, δεν την ειχα ξαναδει αλλα δεν εχει σημασια αυτο!!!
Σηκωνομαι να φυγω και ρωταω αν εχει και 2η κοπελα.....παλαιοτερα επαιζαν 2 εκει, βεβαια εχω και πολυ καιρο να παω και μου λεει οχι ειναι μονο αυτη!!!Μολις γυρανω την πλατη μου να φυγω ακουω με πολυ ειρωνικο τονο τη φωνη της να λεει...."δεν σου φτανει μια ε?"
Μωρη ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ τσατσα 5 μαγαζια εχετε εκει περα, αυτο ελειπε να γαμαμε χωρις να δουμε και στα υπολοιπα τι παιζει!!!Και στα κατω κατω δεν θα σου δωσουμε λογαριαριασμο αν μας φτανει αυτη ή αν θα παμε στο διπλα!!!Θα μας βαζεις και χερι τωρα γιατι δεν περασαμε με την πρωτη στο δωματιο!!!
Σηκωθηκα και εφυγα χωρις να δω καν στα αλλα τι γινεται!!!
Αυτα!!!
Εγω δεν σας γραφω στα αρχιδια μου Το θεμα ειναι οτι τελικα αυτες γραφουν εμενα και κατ επεκταση κι εσας.το θεμα ειναι πως οτι και να λεμε η κυρα λιτσα μας γραφε στα αρχιδια της.
12.00 ακριβως!!!Αυτη η μελαχρινη νταρντανα που ειναι συνηθως ηταν!!!Τι ωρα πηγες για να δω ποια ηταν?
Απο τη στιγμη που θιγεται ενα προβλημα συμπεριφορας πρεπει να διορθωθει.12.00 ακριβως!!!Αυτη η μελαχρινη νταρντανα που ειναι συνηθως ηταν!!!
Δεν χρειαζεται να γινει θεμα.....απλα οταν υπαρχουν 5 μαγαζια λογικο ειναι να κανουμε μια βολτα σε ολα να δουμε τι υπαρχει οποτε τετοιες συμπεριφορες ειναι ακυρες!!!
Καλα....οπως νομιζεις!!!Απο τη στιγμη που θιγεται ενα προβλημα συμπεριφορας πρεπει να διορθωθει.
Αλλαγη:[move] Σημερα 23/08 [/move]
Κασσανδρας 4(κατω): Φιονα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Λιζα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
δε μας λες και τπτ για τη νέα άφιξη κυρία λίτσα???[move] Σημερα 25/08 [/move]
Κασσανδρας 4(κατω): Νεα αφιξη - www.kassandras4-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.kassandras4-kato.com/alexia]Αλεξια[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Αν την ειχα δει τη κοπελα θα σας ελεγα αλλα δεν την εχω δει ακομαδε μας λες και τπτ για τη νέα άφιξη κυρία λίτσα???
Αλλαγη:[move] Σημερα 25/08 [/move]
Κασσανδρας 4(κατω): Νεα αφιξη - www.kassandras4-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.kassandras4-kato.com/alexia]Αλεξια[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Αλλαγη:[move] Σημερα 31/08 [/move]
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras4.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]