Νέα

Κασσάνδρας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 16/08  :)  :)  :) [/move]

Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Μιχαελα - Αλεξια
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Αλλαγες:

Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Λιζα - Αλεξια
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα- Σαντρα - Μαρια Σερβα

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Παω σημερα στο Κασσανδρας 4 το κατω και η γνωστη υπηρεσια του οικου μου παρουσιαζει μια ομορφουλα κοπελα, δεν την ειχα ξαναδει αλλα δεν εχει σημασια αυτο!!!
Σηκωνομαι να φυγω και ρωταω αν εχει και 2η κοπελα.....παλαιοτερα επαιζαν 2 εκει, βεβαια εχω και πολυ καιρο να παω και μου λεει οχι ειναι μονο αυτη!!!Μολις γυρανω την πλατη μου να φυγω ακουω με πολυ ειρωνικο τονο τη φωνη της να λεει...."δεν σου φτανει μια ε?"

Μωρη ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ τσατσα 5 μαγαζια εχετε εκει περα, αυτο ελειπε να γαμαμε χωρις να δουμε και στα υπολοιπα τι παιζει!!!Και στα κατω κατω δεν θα σου δωσουμε λογαριαριασμο αν μας φτανει αυτη ή αν θα παμε στο διπλα!!!Θα μας βαζεις και χερι τωρα γιατι δεν περασαμε με την πρωτη στο δωματιο!!!
Σηκωθηκα και εφυγα χωρις να δω καν στα αλλα τι γινεται!!!

Αυτα!!! :birdman:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Παω σημερα στο Κασσανδρας 4 το κατω και η γνωστη υπηρεσια του οικου μου παρουσιαζει μια ομορφουλα κοπελα, δεν την ειχα ξαναδει αλλα δεν εχει σημασια αυτο!!!
Σηκωνομαι να φυγω και ρωταω αν εχει και 2η κοπελα.....παλαιοτερα επαιζαν 2 εκει, βεβαια εχω και πολυ καιρο να παω και μου λεει οχι ειναι μονο αυτη!!!Μολις γυρανω την πλατη μου να φυγω ακουω με πολυ ειρωνικο τονο τη φωνη της να λεει...."δεν σου φτανει μια ε?"

Μωρη ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ τσατσα 5 μαγαζια εχετε εκει περα, αυτο ελειπε να γαμαμε χωρις να δουμε και στα υπολοιπα τι παιζει!!!Και στα κατω κατω δεν θα σου δωσουμε λογαριαριασμο αν μας φτανει αυτη ή αν θα παμε στο διπλα!!!Θα μας βαζεις και χερι τωρα γιατι δεν περασαμε με την πρωτη στο δωματιο!!!
Σηκωθηκα και εφυγα χωρις να δω καν στα αλλα τι γινεται!!!

Αυτα!!! :birdman:
μια ψηλη νταρντα λες; μαυρομαλα;
εδω εγω την αλλη φορα εγω πηγα να δω τι παιζει στο κατω μιας και ημουν εκει κοντα και την ωρα που εφυγα λεει το απιστευτο:
"εμ βεβαια αφου καθε βραδυ βολτα κανεις"
σημειωτεον πως εγω στα μαγαζια της κασσανδρας εχω να πατησω κοντα ενα χρονο. ειχα παει στο 4 πανω τελευταια φορα που πηγα και η μεγαλη πολυκατοικια διπλα ακομα στα θεμελια!
:2funny: :2funny: :2funny:

ελεος! μαζευτε τες!
ειχα να πατησω κοντα ενα χρονο και απο οτι φαινετε θα κανω αλλο τοσο να πατησω με τετοια συμπεριφορα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom