Νέα

Καρβέλας στο Tessera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Καλημέρα εις την καβλο-ομάδα!

Σήμερα ανέβαινω Πειραιώς και είδα στο κλαμπ Tessera τεράστιες αφίσες με τον Καρβέλα που έλεγε πως το ποτό κάνει 1 ευρώ!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μη την ψαχνεις αλλου. μια ειναι η λυση. τα λεφτα το φαι και γαμησι

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ο Καρβέλας προσπαθεί να κάνει κομμουνιστική επανάσταση. Ρίχνει τις τιμες σε ξεφτιλα ορια, ποτα για το λαο κι ετσι :rockon: :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αν πω οτι προσπαθει  με το ενα ευρω να μαζεψει πολυ κοσμο εστι για να δωσει και live απαντησεις στο λαζοπουλο ειναι  :jerking: :jerking: :jerking:?????

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η μανα μου ξερει οτι ειμαι μακακας η μανα του ξερει οτι ειναι φουστης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:?????

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
πωπω , σήμερα η Λάκα θα δώσει απαντήσεις...την βλέπω να χτυπάει 95% ακροαματικότητα.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
αν πω οτι προσπαθει  με το ενα ευρω να μαζεψει πολυ κοσμο εστι για να δωσει και live απαντησεις στο λαζοπουλο ειναι  :jerking: :jerking: :jerking:?????

Κάργααααααα, θα σπάσει το φράγμα του 70%

Και γαμω τα σόου θα εχει σημερα στο τσαντιρι. Ξεκατινιασμα εοεοε

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι θα δωσει ρεσιταλ. αλλα να σου πω πιστευω οτι αν συνεχισει να ξεφευγει απο τα ορια της σατιρα και μπαινει σε φασεις προσβλητικες(αν και την βρισκω εγω)καποια στιγμη θα σκασει το προγραμμα

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ναι θα δωσει ρεσιταλ. αλλα να σου πω πιστευω οτι αν συνεχισει να ξεφευγει απο τα ορια της σατιρα και μπαινει σε φασεις προσβλητικες(αν και την βρισκω εγω)καποια στιγμη θα σκασει το προγραμμα

Ναι, αν το παρακάνει, που ειναι πολυ ευκολο να ξεφύγει, θα ξεκατινιαστει ασχημα, θα ξενερώσει ο κοσμος και παπα τα νιανια. Θα παει και κανενας τσαμπουκας αλα Κουγια και θα τον τουλουμιάσει στο ξυλο και θα πέσει γέλιο. :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ναι, αν το παρακάνει, που ειναι πολυ ευκολο να ξεφύγει, θα ξεκατινιαστει ασχημα, θα ξενερώσει ο κοσμος και παπα τα νιανια. Θα παει και κανενας τσαμπουκας αλα Κουγια και θα τον τουλουμιάσει στο ξυλο και θα πέσει γέλιο. :2funny: :2funny: :2funny:

οχι εγω βασικα αλλο εννουσα αν και αυτο ισχυει. οτι επειδη ημαστε στη χωρα των κυκλωματων. τωρα δεν τον κουναει κανεις λογο 70%. μολις ομως αρχισει να πεφτει θα τον γκρεμισουν ολοι

Επισκέπτης
καλύτερα δεν πάει προς Ανάκασα στους Αγίους αν αργύρους που είναι ποιο φυσικό το περιβάλλον για αυτόν έχει έδρα γνωστός καραγκιοζοπαίκτης.

Επισκέπτης
οχι εγω βασικα αλλο εννουσα αν και αυτο ισχυει. οτι επειδη ημαστε στη χωρα των κυκλωματων. τωρα δεν τον κουναει κανεις λογο 70%. μολις ομως αρχισει να πεφτει θα τον γκρεμισουν ολοι
ο λακης ειναι μηχανη που γενναει ζεστο χρημα εδω & 25 χρονια..κανεις δεν μπορει να τον ακουμπησει γιατι πολυ απλα θα συνεχισει να κανει το χρυσο αυγο & την επομενη 25ετια..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ο λακης ειναι μηχανη που γενναει ζεστο χρημα εδω & 25 χρονια..κανεις δεν μπορει να τον ακουμπησει γιατι πολυ απλα θα συνεχισει να κανει το χρυσο αυγο & την επομενη 25ετια..

ωραια αυτα. και συμφωνω αλλα φιλε ο λαζοπουλος φετος εχει σπασει τα ρεκορ. οχι τα 25 χρονια. και ο χατζινικολαου ηταν ετσι αλλα φιλε τα αφεντικα δε μασανε στα αρχιδια τους. οαντα υπαρχουν αντικαταστατες

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
1 ευρώ το ποτό???
Μείγμα νερού με μπλε οινόπνευμα σε σφηνάκι θα δίνουν?
:2funny:

Επισκέπτης
ωραια αυτα. και συμφωνω αλλα φιλε ο λαζοπουλος φετος εχει σπασει τα ρεκορ. οχι τα 25 χρονια. και ο χατζινικολαου ηταν ετσι αλλα φιλε τα αφεντικα δε μασανε στα αρχιδια τους. οαντα υπαρχουν αντικαταστατες
δεν νομιζω οτι ειχε μικροτερα ποσοστα επι εποχης των 10 μικρων μητσων..οσο για τον χ"νικολαου,σιγουρα ο κοντομηνας το εχει μετανοιωσει & ισως οσονουπω τον ξαναδουμε στον αλφα..αν τα αφεντικα δεν μασαγαν(οπως λες),δεν θα τους χρυσοπληρωναν καθε χρονο με αυτα τα μυθικα ποσα που τους πληρωνουν..φαντασου οτι η μενεγακη που απο πολλους θεωρειται μπαζο,χτυπαει πανω απο ενα δισ δραχμες τον χρονο..τυχαιο???οχι..με πολλες προσπαθησαν να την αντικαταστησουν..ελεναρα ομως ειναι μονο μια γι' αυτο & θα την χρυσοπληρωνουν & την επομενη 20ετια..κατι αναλογο συμβαινει & με τους λακη,χ"νικολαου & καμια 10αρια ακομη πρωτοκλασσατους..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι ρε φιλαρακι συμφωνω. αλλα σου λεω οτι μολις αρχισουν τα νουμερακια πεφτουν ολοι φευγουν και ολοι ξαναερχονται. δηλαδη το οτι ο λαζοπουλος αν συνεχισει να κραζει και να προσβαλει συνεχως νομιζεις οτι ολα υπερ του θα ειναι??
πρωσοπικα ανεξαρτητα με τα νουμερα ηταν λαθος που τον εκραξε ετσι τον καρβελα. γιατι στην τελικη μπορει να μην ειναι και ο πιο χαλαρος τυποσ στην ελλαδα αλλα και παλι δεν προσβαλε ετσι κανεναν

Επισκέπτης
ναι ρε φιλαρακι συμφωνω. αλλα σου λεω οτι μολις αρχισουν τα νουμερακια πεφτουν ολοι φευγουν και ολοι ξαναερχονται. δηλαδη το οτι ο λαζοπουλος αν συνεχισει να κραζει και να προσβαλει συνεχως νομιζεις οτι ολα υπερ του θα ειναι??
πρωσοπικα ανεξαρτητα με τα νουμερα ηταν λαθος που τον εκραξε ετσι τον καρβελα. γιατι στην τελικη μπορει να μην ειναι και ο πιο χαλαρος τυποσ στην ελλαδα αλλα και παλι δεν προσβαλε ετσι κανεναν
προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποιους & ποσο κραζει,ουτε αν τον παιρνει,οπως διαλαλουν αλλα μελη του φορουμ σε αλλο θρεντ..μου φτανει που με κανει & γελαω..οσο για τον καρβελα,μου ειναι εντελως αδιαφορος απο την στιγμη που δεν εχω αποδειξεις οτι συμβαλει στην αηδια των εκπομπων της πανια..στην περιπτωση που ειναι συμμετοχος-συνενοχος σε αυτο τον εμετο,τοτε λιγα του εσουρε ο λακης..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
1 € το ποτό ??? Σίγουρα μπόμπες θα είναι  :rockon: :badair: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom