John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.264
- Πόντοι
- 3.786
Σούπερ σέξι νοσοκόμα!!Σέξι μαθήτρια
Η σούπερ σεξι νοσοκόμα!!
Σούπερ σέξι νοσοκόμα!!Σέξι μαθήτρια
Η σούπερ σεξι νοσοκόμα!!
Δεν σε εχουν φλερταρει ποτε εσενα; Τι εννοεις <<με τι τροπο στην πεφτουν>>?Έχω διαβάσει πολλά κ με έχουν ενημερώσει διάφοροι για το τι ακριβώς παίζεται στο καρναβάλι της Πάτρας το 3 ήμερο Καθαράς Δευτέρας! Θα ήθελα παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να ενημερώσει ακριβώς που γίνεται παιχνίδι,σε ποιο ακριβώς σημείο από όλα αυτά που αναγράφουν διάφοροι, με τι τρόπο στην πέφτουν κ που σε πάνε για να σε γλεντήσουν οι μεθυσμένοι καυλωμένοι άντρες ! Μου έχουν αναφέρει τα Ψηλαλώνια και το Μόλο
Επειδή θα πάω το Σάββατο 16/3 θα ήθελα να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ένα μήνυμα χωρίς κανένα νόημα χαχαΔεν σε εχουν φλερταρει ποτε εσενα; Τι εννοεις <<με τι τροπο στην πεφτουν>>?
Αν περιμενεις τον Αντρα τον μεθυσμενο να σου την <<πεσει>> και να σε γαμησει καλα κρασια..
Α επισης ξεχασα να σου πω, δεν την πεφτουν σε πουτανες
Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι σε πειραζω, αλλα και να μην το καταλαβες σταρχιδια μου..
Χάπι να πάρει μόνω μην τον γκαστρωσουνΜην μασας παικτη...πηγαινε οπου γουσταρεις...μην μασας...θα σου κλασουν τα @@
Μλκ μ'επνιξες από τα γέλια!!Μην μασας παικτη...πηγαινε οπου γουσταρεις...μην μασας...θα σου κλασουν τα @@
Μλκ μ'επνιξες από τα γέλια!!
Είσαι ότι να ναι άλλο ρώτησε το κορίτσι άλλο απαντάς εσύ.. αλλά φαίνεται το ποιος είσαι με τον τρόπο που μιλάς . Γίδια ε γίδια που δεν ξέρετε να μιλάτεΔεν σε εχουν φλερταρει ποτε εσενα; Τι εννοεις <<με τι τροπο στην πεφτουν>>?
Αν περιμενεις τον Αντρα τον μεθυσμενο να σου την <<πεσει>> και να σε γαμησει καλα κρασια..
Α επισης ξεχασα να σου πω, δεν την πεφτουν σε πουτανες
Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι σε πειραζω, αλλα και να μην το καταλαβες σταρχιδια μου..
Ναι ναι κυριοςΗμουν ευγενικος ομως δεν μπορεις να πεις
Είσαι ότι να ναι άλλο ρώτησε το κορίτσι άλλο απαντάς εσύ.. αλλά φαίνεται το ποιος είσαι με τον τρόπο που μιλάς . Γίδια ε γίδια που δεν ξέρετε να μιλάτε
Για ανέβασε από μία φωτογραφία να μπορέσουμε να διαλέξουμε.Σέξι μαθήτρια
Η σούπερ σεξι νοσοκόμα!!
ΣύντομαΓια ανέβασε από μία φωτογραφία να μπορέσουμε να διαλέξουμε.
στολη πορνης υπαρχει ?Σέξι μαθήτρια
Η σούπερ σεξι νοσοκόμα!!
Κοντά έπεσεςστολη πορνης υπαρχει ?
Περιμένουμε πριν τελειώσουν οι απόκριεςΣύντομα
Θα είσαι καρναβάλι και ψάχνεις ψωλη;Κοντά έπεσες
για πες αδερφε ,τι παιζει πρωτη φορα θα παω χυμα ομως χωρις κρατηση δωματιου ουτε σε μαγαζι.Περί ορέξεως τζιτζίκια γιαχνί...
Άμα πάλι θέλεις τόσο να ζήσεις πραγματικό καρναβάλι που αξίζει.. ανέβα Ξάνθη!!!!
Μακράν καλύτερο.. και ΔΕΝ σου νοικιάζουν τον σταύλο 500€ την βραδιά όπως οι μινάρες...
για πες αδερφε ,τι παιζει πρωτη φορα θα παω χυμα ομως χωρις κρατηση δωματιου ουτε σε μαγαζι.