Kotsos Ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2015
- Like
- 35
- Πόντοι
- 1
Επιβεβαιώνω ντουο με Μαρίνα...Πρέπει να είναι φίλη τις μαρίνας μου φαίνεται
Επιβεβαιώνω ντουο με Μαρίνα...Πρέπει να είναι φίλη τις μαρίνας μου φαίνεται
έστριψε κεφάλι;;; κοιτα και μένα μου πήρε λιγο να την ξεκλειδώσω αλλα το απεδωσα στην απειρία της κοπέλας. Δε μπ ειπε οχι σε τίποτα πάντωςτι να σου ρε τύπε πολύ όμορφο κορίτσι αλλα μέχρι εκεί αισθησιασμός κανένας .Αυτο που με χαλάει όταν πάω να φιλήσω την άλλη και στρίβει το κεφάλι μου την δίνει τελοσπαντων αυτά για το κορίτσι
ρε με παρακολουθείς; εχεις βάλει κοριούς στο αεροπλάνο;; πάντως όπου παω τώρα τελευταία πέφτω πανω σε κάποιον εκλεκτό συναδελφο και το μαθαίνω μεταΓεια σου φιλαράκι Frank έχεις επιτυχίες μαθαίνω
Λίγο δουλειάς έχω χαθεί αλλά βλέπω τα καλά !
Ο Ναπολεονακος μας δεν έχει ανάγκη
Όπου γης και πατρις έμαθα ότι μέχρι η Αεροσυνοδος
Του την έπεσε όταν πήγανε στη saloniki
Αλλά αυτός δεν την ήθελε
Άντε καλό βόλι όταν έρθεις στην Αθήνα !
Φιλε οταν στριβει το κεφαλι το πιανεις με τα δυο χερια και το φερνεις στην θεση που το αρμοζει και κανεις παιχνιδι εστω και με το ζορι ετσι για να γουσταρουμετι να σου ρε τύπε πολύ όμορφο κορίτσι αλλα μέχρι εκεί αισθησιασμός κανένας .Αυτο που με χαλάει όταν πάω να φιλήσω την άλλη και στρίβει το κεφάλι μου την δίνει τελοσπαντων αυτά για το κορίτσι
μαλλον το πήρε πανω της ότι ειναι ωραίο μουνι και νομίζει οτι μπορεί να κάνει καριέρα έτσι... Κρίμα... Αν ήθελε θα ήταν στο top5Φιλε οταν στριβει το κεφαλι το πιανεις με τα δυο χερια και το φερνεις στην θεση που το αρμοζει και κανεις παιχνιδι εστω και με το ζορι ετσι για να γουσταρουμε
Ναπολεόνε παιξε μπαλίτσα ξέρεις εσυ !!!!ρε με παρακολουθείς; εχεις βάλει κοριούς στο αεροπλάνο;; πάντως όπου παω τώρα τελευταία πέφτω πανω σε κάποιον εκλεκτό συναδελφο και το μαθαίνω μετα
Απο οτι εχω καταλαβει εχουν την εντυπωση ορισμενες οτι ειμαστε τιποτα λιγουρια και κανουν το μισα απο οτι γραφουν και λενε cim, owo, cob, kissing with tongue, Sex in different positions, extra ball. Σε αυτο φταιμε και εμεις που πεφτουμε πανω τους σαν ακριδες δες ρε φιλε με το νινι της Λιζας λες και δεν υπαρχει αλλομαλλον το πήρε πανω της ότι ειναι ωραίο μουνι και νομίζει οτι μπορεί να κάνει καριέρα έτσι... Κρίμα... Αν ήθελε θα ήταν στο top5
καλα ειναι δυνατον να πας με γυναικα εργαζομενη και να σταθεις στην ουρα;Απο οτι εχω καταλαβει εχουν την εντυπωση ορισμενες οτι ειμαστε τιποτα λιγουρια και κανουν το μισα απο οτι γραφουν και λενε cim, owo, cob, kissing with tongue, Sex in different positions, extra ball. Σε αυτο φταιμε και εμεις που πεφτουμε πανω τους σαν ακριδες δες ρε φιλε με το νινι της Λιζας λες και δεν υπαρχει αλλο
xaxaxaxaxa σωστός πάντως Μαρίνα και πάλι ΜαρίναΦιλε οταν στριβει το κεφαλι το πιανεις με τα δυο χερια και το φερνεις στην θεση που το αρμοζει και κανεις παιχνιδι εστω και με το ζορι ετσι για να γουσταρουμε
έχεις μεγάλο δίκιομαλλον το πήρε πανω της ότι ειναι ωραίο μουνι και νομίζει οτι μπορεί να κάνει καριέρα έτσι... Κρίμα... Αν ήθελε θα ήταν στο top5
...την κοπέλα την συνάντησα προχθές στο Bill...είπε ότι ήμουν ο πρώτος της στην Ελλάδα...και πως είχε έρθει στην χώρα μας την ημέρα εκείνη...με πτήση δυόμιση ωρών...
...οι φωτό είναι δικές της...κιας δείχνουν το πρόσωπο της...είναι απόλυτα ακριβείς...σε υπερβολικό βαθμό...
...στο τηλέφωνο μίλησα με άλλη κοπέλα...που ξέρει καλύτερα αγγλικά...αλλά μου ήρθε η κοπέλα των photo...
...το κορμί είναι καλό...όπως στις photo...στήθος φτιαγμένο...αλλά σκληρό...
...έχει 5-6 παραπανίσια κιλά...όμορφα κατανεμημένα...σε καμιά περίπτωση δεν την λες στρουμπουλή...απλά είναι γυναικάρα με τα ούλα της...και όχι petit κοριτσάκι...
...εμφανισιακά αξίζει παραπάνω από 100...στον αγώνα όμως δεν τραβάει...εγώ τα έκανα όλα...
...έγλυφα επί 10 λεπτά...αλλά δεν έπερνε μπροστά με τίποτα...στεγνή από κάτω...
...δάχτυλα μπροστά δέχτηκε...πίσω δεν επιχείρησα...
...η πίπα δεν ήταν τίποτα εξαιρετικό...
...να μην γούσταρε με μένα?...να ήταν κουρασμένη?...να ήρθε για αρπαχτή στο Ελλάντα και να μην ενδιαφέρετε να μουσκέψει την φανέλα ?...δεν ξέρω...δεν θα την ξαναδώ πάντως...σε ένα μήνα φεύγει λέει...οπότε μάλλον δεν έχει κίνητρο να δουλέψει σωστά...με σεβασμό στα λεφτά μας...
Απ το μέλος Sproxe Garsia (muted)
πεσταααα!!!!!Την ενημέρωσαν οι φίλες της ότι στην ελλάδα επικρατεί οξεία λιγουρίαση.
Την συνάντησα σήμερα την κοπέλα. Καλή εμπειρία αλλά ειναι στο ξεκίνημα και θέλει λίγη δουλειά. Απο εμφάνιση ειναι μουναρα... Ψηλή με ωραίο φτιαγμένο βυζί και κωλαρα. Επειδή ειναι πολυ καινούργια δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες αλλά ειναι πρόθυμη. Καλο στοματικό, και αντέχει γερο σφυροκόπημα. Αν δε ασχοληθείτε και λιγο μαζι της υγραίνεται και χαίρεται και αυτή το γαμησι. Συστήνεται σε όποιον θέλει να πηδήξει ενα μουναρο και να τον μυήσει στα μυστικά του αγοραίου έρωτα. Περισσότερα θα σας γράψω σε κριτική οταν φτιαχτεί νήμα ή οταν βρω λιγο χρόνο να το ποσταρω εδώ
Την ενημέρωσαν οι φίλες της ότι στην ελλάδα επικρατεί οξεία λιγουρίαση.
Αυτή ήρθε για ένα μήνα και άνοιξε και νήμα?
(πςςς ομοιοκαταληξια)