nickos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 187
- Πόντοι
- 26
Good evening Karina, i am Alexandros.
Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται παίχτη. "Μαλί" να έχεις να δώσεις και ας σε λένε και Δαρείο!
Good evening Karina, i am Alexandros.
Oχι. Μια ρωσσιδα που πηγαινοερχεται . Τωρα μαλλον είναι εδώ γιατι η Καρινα ουτε ταξι δεν ξερει να παρει..αυτην που εχει εδρα στην Καλλιροης μηπως λες?
αργησες τυπε.Good evening Karina, i am Alexandros.
Κατι σαν αδυνατη Βερονικα μηπως ?Θα τη θελαμε
Κοντή με μικρό φυσικό βυζί, και κωλαρακι να χουφτώνεται με τη μία παλάμη.
δεν ρώτησα γιατι το στόμα μου ήταν απασχολημένο αλλά όταν την ξαναδώ θα την ρωτήσω!Οι πρώτες πληροφορίες, λένε ότι η κοπέλα θα είναι στην Ελλάδα για κανα μήνα.
Ας επιβεβαιώσει ο κ. Ναπολέοντας, που την είδε, αν ξέρει παραπάνω λεπτομέρειες ή αν ισχύει κάτι διαφορετικό...
Thank you.your body and especially your belly are fantastic!!!
Thank you. Yes.I lost my mind with your foto. Is it real?
Hello Alex.Good evening Karina, i am Alexandros.
100% real and I think Karina looks better live!Thank you. Yes.
Διάσημος πλέον στις εκδιδόμενες.Hello Alex.
100% real and I think Karina looks better live!
Τετοια διαφορα αποψεων;;εννοω για τη κριτικη του nap,οχι για την ομορφια.Είμαι ακόμα στο ξενοδοχείο το κορίτσι ειναι όμορφο τα καλα τελειώνουν
εδώ ούτε φιλία ούτε πίπα Καλη λες και μου έκανε χάρη στο μισάωρο την έδιωξα . Γαμω την
ομορφιά γαμω.
ωωωωω φαουλΕίμαι ακόμα στο ξενοδοχείο το κορίτσι ειναι όμορφο τα καλα τελειώνουν
εδώ ούτε φιλία ούτε πίπα Καλη λες και μου έκανε χάρη στο μισάωρο την έδιωξα . Γαμω την
ομορφιά γαμω.
Φιλαράκι βουλωμένο γράμμα διαβάζεις,είσαι κάπου μεσα στο μυαλό μου;;;
που εισαι φιλαρακο μου?ξερω εχεις δουλειες,αλλα να τα πουμε ρε.τι εγινε με τον ναπ?βαριεμαι ναδιαβαζω ολα τα νηματα.Φιλαράκι βουλωμένο γράμμα διαβάζεις,
Πολύ με στεναχώρησες απόψε!
που εισαι φιλαρακο μου?ξερω εχεις δουλειες,αλλα να τα πουμε ρε.τι εγινε με τον ναπ?βαριεμαι ναδιαβαζω ολα τα νηματα.
τι να σου ρε τύπε πολύ όμορφο κορίτσι αλλα μέχρι εκεί αισθησιασμός κανένας .Αυτο που με χαλάει όταν πάω να φιλήσω την άλλη και στρίβει το κεφάλι μου την δίνει τελοσπαντων αυτά για το κορίτσιΤετοια διαφορα αποψεων;;εννοω για τη κριτικη του nap,οχι για την ομορφια.