Σαββατο 27/2 και επισκεψη μεσημερακι στο ιδρυμα. τεμαχια 4-5 , η ειρηνη ελειπε (ηταν αρρωστουλα ειπε η σεριφισσα),και ετσι παρελασαν η σαντρα (ψηλη , ξανθια, νταρντανα με σιλικονατες βυζαρες, γερμανικο στυλ), η ελενη (εντυπωσιακο ξανθο milf με υπεροχα ποδια), η δεσποινα (μελαχροινο πιπινακι , ολο ναζι και καμαρι, μπαινει στα υποψιν) και η σαρα αδιαφορο τεμαχιο (μελαχροινο μπαζοειδες).Πηρα σαντρα λογω μπαλκονιων. Τοσα χρονια στο κουρμπετι πρωτη φορα τετοια ξενερα. Μπαινει μεσα λεει ξαπλωστε (ο πληθυντικος μας μαρανε),και αρχιζει μια λαδοτριψια σαν να ανοιγε φυλλο για σπανακοπιττα. Καποια στιγμη αισθανθηκα οτι με εσπρωχνε προς τα κατω με τα χερια της σαν να ηθελε να με πεταξει απο το μασαζοκρεβατο. Ουτε υποψια χαδιου. Θα γυρισετε? μου λεει (μετα απο 240 δευτερολεπτα που ξεκινησε το λαδοχαιδεμα)και σε εκεινο το σημειο εβγαλε τα ρουχα της..Ωραιο κορμι δεν λεω, με ολα της σε υπερθετικο βαθμο (αν και η σιλικονη με ψιλοχαλασε), και μπουταρες και ωραιο κολο..αλλα τι να το κανεις? αλλη μια ερωτηση μου εκανε (πως το ηθελα) και εκει τελειωσε ο διαλογος μας.Αλλα και στο κομματι αυτο παλι υστερουσε..Πιπιλα βιαστικη με δοντια και με σταση του σωματος της τετοια που να μη φτανεις τιποτα. η απολυτη ξενερα..Τελικα μετα απο 25 ολοκληρα λεπτα συνολικη διαρκεια ημουν ετοιμος στην μηχανη μου για το σπιτι. Τι ραλλυ ακροπολις και μαλακιες...μασαζ απο την σαντρα στην καραισκου και φυγαμεεεεεεεεε..Κριμα γιατι ο Πειραιας (εαν εξαιρεσεις τον Ολυμπιακο) συνεχεια φθινει..Παρακμη και ξανα παρακμη..αυτα