Νέα

Κάποτε η "επίσκεψη" στοίχιζε μόνο 2,05 € ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Α ρε παίχτη τι είπες ???  εγώ θυμάμαι που έδινα το πράσινο το χαρτονόμισμα, με Καποδίστρια πάνω....μάλλον για 84 -85 ...την περίοδο που λες,έχω την εντύπωση πως στα άκρα της Φυλής,έπαιζε και λίγο πιο κάτω..το 700 ήταν στο κεντρικό κομμάτι,στο βενζινάδικο + - και στις πιο μούνες...

τώρα αυτές οι μούνες θα χουν γίνει σκούνες.... κι ότι μάζευαν τότε μάλλον θα τα χαλάνε για να παίρνουνε πάνες για την ακράτεια...

Επισκέπτης
Τόσο είχε το 1987. Δηλαδή 700 δραχμές... Τότε μεσουρανούσε το κορυφαίο παλιόσπιτο της Σαρρή στο Θησείο (δίπλα στο βενζινάδικο, για τους παλιούς).

Υπάρχει κανένας που να το πρόλαβε περίπου τόσο ή είμαι ο τελευταίος Πατριάρχης...?

Μ' αυτό συνειδητοποίησα πως 24 Χρόνια τώρα υπηρετώ το μουνί και ενίοτε τον κώλο...
τοτε γαμαγατε με καποτα?

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
τοτε γαμαγατε με καποτα?

καπότα και μόνο, ακάπωτο δεν έπαιζε ούτε για πίπα, κώλος δεν υπήρχε και το πρόγραμμα παντού το ίδιο
παρουσιαζόταν με την ίδια σειρά απ' τους τσατσόπουστες:

Ελεύθερα πιασίματα, τσιμπουκάκι, πισοκωλλητό και από πάνω

Επισκέπτης
καπότα και μόνο, ακάπωτο δεν έπαιζε ούτε για πίπα, κώλος δεν υπήρχε και το πρόγραμμα παντού το ίδιο

παντως εποχες τρουμπας δεν παιζει να γαμαγανε με καποτες.
η καποτες ποτε ηρθαν στην ελλαδα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εδω  εχουμε παει με 120  δρχ  και μου λεs τωρα εσυ..........Και πιο πριν ειχα δωσει και  δηναρια

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

:think: Απο κάτω δεν είχε?
:2funny:

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
παντως εποχες τρουμπας δεν παιζει να γαμαγανε με καποτες.
η καποτες ποτε ηρθαν στην ελλαδα.

το τελευταίο θύμα της εποχής που δεν υπήρχαν καπότες ήταν ο βασιλιάς γεώργιος που γαμούσε τη γραμματέα του και μάνα του σημίτη (γιαυτό μοιάζει στο βασιλιά).

Οπότε επί βασιλείας Παύλου (του πατέρα του κων/νου) καποτονώντουσαν κανονικά γιατί τελειώσανε τα μπάσταρδα που θέλανε και την πρωθυπουργία...

Μετά μόνο αυτιστικά πρωθυπουργάκια είχε

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Εδω  εχουμε παει με 120  δρχ  και μου λεs τωρα εσυ..........Και πιο πριν ειχα δωσει και  δηναρια
Για την πρώτη που πήδηξα είχα δώσει μισό γουρούνι και της είχα μάθει πως ανάβεις φωτιά... :grin:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω πολλες φορες εκεινες τις εποχες τι γινοτανε με την καποτα;;
Ας μας πει κανενας απο τους παλιους αν προλαβε εποχες χωρις καποτα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Για την πρώτη που πήδηξα είχα δώσει μισό γουρούνι και της είχα μάθει πως ανάβεις φωτιά... :grin:

Αχαχαχαχα   Καταλαβα   και την  εσερνεs  απ τα μαλλια  ε???? Ωραιεs  εποχεs

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγω τουλάχιστον πρόλαβα τις εποχές που όλοι στο δωμάτιο ήμασταν Ευρωπαίοι.

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω πολλες φορες εκεινες τις εποχες τι γινοτανε με την καποτα;;
Ας μας πει κανενας απο τους παλιους αν προλαβε εποχες χωρις καποτα.

ρε σεις για καπότες μιλάμε όχι για home cinema. καπότες σίγουρα όλο τον 20ο αιώνα μπορεί και το 19ο. όποιος πρόλαβε εποχή χωρίς καπότα τώρα θα πρέπει να ναι 150 χρονών περίπου, για να μην πω συμμαθητής του κολοκοτρώνη. σε λίγο θα ρωτάτε πότε ανακαλύφθηκε η πίπα και η κωλοτρυπίδα.... ήμαρτον πια με την ασχετοσύνη σας...

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το μπουρδέλο στην οδό Κω (παράλληλος της Πατησίων μεταξύ Δροσοσπούλου και Πατησίων, και μεταξύ Ιθάκης και Νάξου - κάπου εκεί), ισόγειο με κάποια Έλλη νομίζω, με γυαλιά παρομπούκαλα, 55 δρχ (πρέπει να ήταν δεκαετία '70 - '80) το θυμάται κανείς?

Επίσης:
Οδός Αλωπεκής στο Κολωνάκι (κάτω από την Πατριάρχου Ιωακείμ) - Έλσα Μπλάνς έγραφε το κουδούνι (δεκαετία '60 αυτό) το θυμάται κανένας παππούς?

Το Λουκιανού 20 (Τούλα τότε) πρέπει ίσως να υπάρχει ακόμα - τρομερή η Τούλα (ανταγωνίστρια της Έλσας), τώρα διάφορες ψόφιες (αν υπάρχει ακόμα).

Τι μου θυμίσατε ρε καριόληδες....   Εποχή γυμνασίου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom