Νέα

Κάποτε η "επίσκεψη" στοίχιζε μόνο 2,05 € ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τυχεροί !!!! Σκεφθείτε ότι ο παππούς μου , είχε πληρώσει
500.000.000 δρχ γαμήσι σε ρδέλο.
Το ... 1944 !!!!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τα σέβη μου!!! Το 1977 είχα αντικειμενική δυσκολία να πάω...ήμουν 5 χρονών...

Άρα ψάχνουμε για παλιότερο από σένα, και αν δε βρεθεί...κατακτάς επάξια τον τίτλο του Πατριάρχη!!!

Καλή συνέχεια για τα επόμενα 30 χρόνια!
Ηδη υπΑαρχει και  ΕΠΑΞΙΑ το τιτλο του Πατριαρχη κερδιζει ο ΜΕΓΑΣ Λαγαρος (χωρις τόνο0 ο οποιος εχει πετυχει και την θρυλικη Τρουμπα.

Ειναι απολαυση να τον ακους να σου λεει ιστοριες απο την παλια (πορνο) Αθηνα !!!!

Καλη συνεχεια σε ολους εμας τους παλιους γερολυκους πλεον, και ευχες στους νεωτερους συναγωνιστες να μας φθασουν και να μας ξεπερασουν (εαν φυσικα το επιθυμουν).

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Eγω όταν ξεκίνησα είχε 3500 - 5000 δρχ..!Α ρε εποχες......ΜΟΥΝΑΡΕΣ υπηρεσίες σουπερ..οχι τα σαβουρια που εχει τώρα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ηδη υπΑαρχει και  ΕΠΑΞΙΑ το τιτλο του Πατριαρχη κερδιζει ο ΜΕΓΑΣ Λαγαρος (χωρις τόνο0 ο οποιος εχει πετυχει και την θρυλικη Τρουμπα.

Ειναι απολαυση να ον ακους να σου λεει ιστοριες απο την παλια (πορνο) Αθηνα !!!!

Καλη συνεχεια σε ολους εμας τους παλιους γερολυκους πλεον, και ευχες στους νεωτερους συναγωνιστες να μας δθασουν και να μας ξεπερασουν 9εαν φυσικα το επιθυμουν0.

εγω προτινω να φτιαξουμε και σωματειο των παλιων μπουδρελιαριδων να πινουμε κανα καφε και να λεμε για τα παλια!!!!και να ερχοναται οι νεοι να τους δινουμε συμβουλες..

Επισκέπτης
Εγώ σαν 55αρης που είμαι,γάμησα το '74 αμέσως μετά την πτώση της χούντας,για να το γιορτάσω με κάτι συμμαθητές μου,με 50 δραχμές :birdman: :rockon: :headbang2:

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Αδελφέ εγώ το πρόλαβα ξελιναγα απο Νίκαια με το λεωφορειο για να πάω Σαρρή απίστευτο με Τους δυο π....δες για τσατσαδες και θυμάμαι την Αλεκα τρέλο μο..ι και τρέλο Μαμηση

κι εγώ από Νίκαια κατέβαινα ηλεκτρικό Πειραιά και πήγαινα κυριλέ (εκτός από τις κυριακές που είχε παιχνίδι το Καραισκάκη)

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Εγώ σαν 55αρης που είμαι,γάμησα το '74 αμέσως μετά την πτώση της χούντας,για να το γιορτάσω με κάτι συμμαθητές μου,με 50 δραχμές :birdman: :rockon: :headbang2:

εσυ αβραμη ασε τις φαντασιες γιατι μεχρι και σημερα δεν εχεις γαμησει ουτε με ενα σεντ !!!! ασε που εισαι και μικρος !!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τυχεροί !!!! Σκεφθείτε ότι ο παππούς μου , είχε πληρώσει
500.000.000 δρχ γαμήσι σε ρδέλο.
Το ... 1944 !!!!!!!!!!

Ένα παράξενο αντάρτικο χαρτονόμισμα κυκλοφόρησε το 1944 από την ΠΕΕΑ ("Κυβέρνηση του Βουνού") και δεν είχε βάση την παντελώς αναξιόπιστη τότε δραχμή, αλλά την οκά σιταριού. Το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ χρησιμοποιούσε αυτό το χαρτονόμισμα που στην ουσία επρόκειτο για ομολογία, και μάλιστα άτοκη, για να προμηθευτεί τα αναγκαία για το αντάρτικο από τους χωρικούς, υποσχόμενο την εξόφληση του χρέους μετά την απελευθέρωση. Το ΕΑΜ όμως ηττήθηκε κι έτσι έμειναν για πάντα ανεξόφλητα. Λέγεται ότι κάποιοι αφελείς χωρικοί ελπίζοντας να βρουν το δίκιο τους προσκόμισαν αυτά τα χαρτονομίσματα στις τράπεζες απαιτώντας μάλιστα την εξόφλησή τους, αλλά αντί χρημάτων εισέπραξαν κατηγορίες ως συνεργάτες των ανταρτών.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
από τότε την έπαιζες την κιθάρα από πίσω?

Έπαιζα καλή κιθάρα όμως :birdman:

εσυ αβραμη ασε τις φαντασιες γιατι μεχρι και σημερα δεν εχεις γαμησει ουτε με ενα σεντ !!!!

Και συ ρε "μεγάλε αδρφέ" πώς το ξέρεις;;; κάμερα έχεις;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αβραμη κατι χειροτερο σε ξερω!!!!!!!!!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
πω,πω...
το 1977 δεν πηγαινα ουτε δημοτικο
κ το 1987 ημουν παρθενος....
-------
το 89/90 θυμαμαι 2,000 δραχμες αν θυμαμαι καλα..
θησειο/ψυρρη-
σε milf ψιλομπαζε αλλα ειχε βυζαρες......
-------

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom