mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Κορινθος ιδια εποχη 5 στατηρες.8 π.Χ., Ρωμαικη Αγορα, 3 σηστερσια.
Κορινθος ιδια εποχη 5 στατηρες.8 π.Χ., Ρωμαικη Αγορα, 3 σηστερσια.
Κορινθος ιδια εποχη 5 στατηρες.
ου παντος πλειν εσ Κορινθος.ακριβη η κορινθος!!!!!!!
ου παντος πλειν εσ Κορινθος.
Ηδη υπΑαρχει και ΕΠΑΞΙΑ το τιτλο του Πατριαρχη κερδιζει ο ΜΕΓΑΣ Λαγαρος (χωρις τόνο0 ο οποιος εχει πετυχει και την θρυλικη Τρουμπα.Τα σέβη μου!!! Το 1977 είχα αντικειμενική δυσκολία να πάω...ήμουν 5 χρονών...
Άρα ψάχνουμε για παλιότερο από σένα, και αν δε βρεθεί...κατακτάς επάξια τον τίτλο του Πατριάρχη!!!
Καλή συνέχεια για τα επόμενα 30 χρόνια!
Ηδη υπΑαρχει και ΕΠΑΞΙΑ το τιτλο του Πατριαρχη κερδιζει ο ΜΕΓΑΣ Λαγαρος (χωρις τόνο0 ο οποιος εχει πετυχει και την θρυλικη Τρουμπα.
Ειναι απολαυση να ον ακους να σου λεει ιστοριες απο την παλια (πορνο) Αθηνα !!!!
Καλη συνεχεια σε ολους εμας τους παλιους γερολυκους πλεον, και ευχες στους νεωτερους συναγωνιστες να μας δθασουν και να μας ξεπερασουν 9εαν φυσικα το επιθυμουν0.
Αδελφέ εγώ το πρόλαβα ξελιναγα απο Νίκαια με το λεωφορειο για να πάω Σαρρή απίστευτο με Τους δυο π....δες για τσατσαδες και θυμάμαι την Αλεκα τρέλο μο..ι και τρέλο Μαμηση
Εγώ σαν 55αρης που είμαι,γάμησα το '74 αμέσως μετά την πτώση της χούντας,για να το γιορτάσω με κάτι συμμαθητές μου,με 50 δραχμές
Εγώ σαν 55αρης που είμαι,γάμησα το '74 αμέσως μετά την πτώση της χούντας,για να το γιορτάσω με κάτι συμμαθητές μου,με 50 δραχμές
Τυχεροί !!!! Σκεφθείτε ότι ο παππούς μου , είχε πληρώσει
500.000.000 δρχ γαμήσι σε ρδέλο.
Το ... 1944 !!!!!!!!!!
από τότε την έπαιζες την κιθάρα από πίσω?
εσυ αβραμη ασε τις φαντασιες γιατι μεχρι και σημερα δεν εχεις γαμησει ουτε με ενα σεντ !!!!
αβραμη κατι χειροτερο σε ξερω!!!!!!!!!
Εγω ξεκινησα απο τις 400 δρχ...
Φτηνός ήσουν, πόσο την έχεις σήμερα την ταρίφα;
καλοοοοοοοοοΦτηνός ήσουν, πόσο την έχεις σήμερα την ταρίφα;