tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.184
- Πόντοι
- 3.656
Ομαδική δεν κανονίστηκε ακόμη ;
αρα σε σηκωνε.Ο πρωην μου εκανε 170 kg
Νομίζω ο στόχος είναι να πληρώσουμε και το χορό που θα πάρει με τις Ρωσίδεςστο στριπ υπαρχει περιπτωση να ανεβεις πίστα για χορο;
ειχε βρωμισει πριν καν αρχισει, αλλα σου ειπα θα παει καλα η φασουλα.Επανέρχομαι
Απόκτησε πάλι ενδιαφέρον
στο δισκορτ , Άν με αφησουν οι moderators εδώ να στειλω προσκλησηΠου θα κάνουμε κλήση?
Μιλάνο έχω πάει 2 φορέςειχε βρωμισει πριν καν αρχισει, αλλα σου ειπα θα παει καλα η φασουλα.
μιλανο ειναι αυτο...
Είναι σαν τις προσκλήσεις των πολιτιστικών συλλόγων;στο δισκορτ , Άν με αφησουν οι moderators εδώ να στειλω προσκληση
Xaxaxax κοιτα η εισοδος θα ειναι δωρεανΕίναι σαν τις προσκλήσεις των πολιτιστικών συλλόγων;
Με χαρά σας καλούμε...
Κλπ...
Κλπ...
Άφθονο κρασί.
Τιμή πρόσκλησης 50€
Θες κάποιον σοβαρό, αλλά ανώμαλο και σεξουλιαρη. Τι εννοείς ακριβώς?Λοιπόν λοιπόν … Ψαχνω καποιον ΣΟΒΑΡΟ να παμε σε καποιο στριπ κλαμπ της αθηνας αρχες ιουνιου μολις γυρισω απτο Μιλάνο . Ισως αναρωτηθείτε γιατι δεν παω με κάποιον γνωστο μου αλλά προτιμω να παω με καποιον ανωμαλο σεξουλιαρη απο εδω μεσα , αλλωστε αν πας ιαπωνια θα φας σούσι ή σουβλακι; dm me
Η έξοδος πόσο θα πάει όμως...Xaxaxax κοιτα η εισοδος θα ειναι δωρεαν
ο πυρφορισμος των ποιοτικων κοροϊδων εχει φτασει σε υψιστο λεβελ.Μιλάνο έχω πάει 2 φορές
Είναι καλό
Θα σερβίρετε παγωμένη γουρνοπουλα και ζεστή μπύρα;Xaxaxax κοιτα η εισοδος θα ειναι δωρεαν
Μου θυμισες την Αυστρία τώρα ;(Θα σερβίρετε παγωμένη γουρνοπουλα και ζεστή μπύρα;
Όπως στα πανηγύρια της Μεσσηνίας;
Αυστρία δεν έχω πάειΜου θυμισες την Αυστρία τώρα ;(
ειπες μαγικη λεξη και θα εχουμε πολυ ωραια εξελιξηΜου θυμισες την Αυστρία τώρα ;(
Να σε παρω να παμε να φαμε κανα κιλο προβατινα και γουρουνοπουλο τωρα που μπηκε η ανοιξη;Περιμενω να μπει !!
Δεν έχω πάει Αυστρία. Ηλικία μας είπες? Πόσο είσαι?Μου θυμισες την Αυστρία τώρα ;(
Γραψε και review μεταΝα σε παρω να παμε να φαμε κανα κιλο προβατινα και γουρουνοπουλο τωρα που μπηκε η ανοιξη;
Ναι αμέΝα σε παρω να παμε να φαμε κανα κιλο προβατινα και γουρουνοπουλο τωρα που μπηκε η ανοιξη;