Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.691
- Πόντοι
- 3.656
αυτό το θρεντ δε με χωράει
Στον τοιχο ή πας με τον κώλο ή μπορεί και να σπρώχνεις
αυτό το θρεντ δε με χωράει
Στον τοιχο ή πας με τον κώλο ή μπορεί και να σπρώχνεις
Ομαδική δεν κανονίστηκε ακόμη ;
Στειλε μου inbox να το κανονισουμε.Ναι αμέ
τύπε στους τρόπους πληρωμής θα τους δώσεις επιλογές πχ visa, mastercard, wallet κτλπ ή θα ζητάς στεγνά paysafe?Xaxaxax κοιτα η εισοδος θα ειναι δωρεαν
Προσεχω μην ανησυχεις.
Προσεχε τις παγιδες
Μονο paysafeτύπε στους τρόπους πληρωμής θα τους δώσεις επιλογές πχ visa, mastercard, wallet κτλπ ή θα ζητάς στεγνά paysafe?
Θα έρθω και εγώ.Να σε παρω να παμε να φαμε κανα κιλο προβατινα και γουρουνοπουλο τωρα που μπηκε η ανοιξη;
γιατι δε πας μονος σου ;Λοιπόν λοιπόν … Ψαχνω καποιον ΣΟΒΑΡΟ να παμε σε καποιο στριπ κλαμπ της αθηνας αρχες ιουνιου μολις γυρισω απτο Μιλάνο . Ισως αναρωτηθείτε γιατι δεν παω με κάποιον γνωστο μου αλλά προτιμω να παω με καποιον ανωμαλο σεξουλιαρη απο εδω μεσα , αλλωστε αν πας ιαπωνια θα φας σούσι ή σουβλακι; dm me
Πες ποτε θα παμε για το τσιμπουσι που λεγαμε και σταματω την κουβεντα στο inbox. Δεν μου τα λεει καλα.Θα έρθω και εγώ.
Θα απευθύνεσαι σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό δεν θα μπορέσεις να αποσβέσεις γρήγορα και δεν θα κάνεις το scaling που περιμένειςΜονο paysafe
Θα απευθύνεσαι σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό δεν θα μπορέσεις να αποσβέσεις γρήγορα και δεν θα κάνεις το scaling που περιμένεις
επίσης νομίζω ότι έχεις πολύ υψηλό valuation
εγώ είμαι εκτός.
Δε κλτβΑρασέ η ζετέ?
Η πάγκο?
Δεν ξέρω τί λέτε στα pm,αλλά εγώ θα έρθω μαζί σου,που είσαι δυο μέτρα παλικάρι και χτιστός δεν θα έχω πρόβλημαΠες ποτε θα παμε για το τσιμπουσι που λεγαμε και σταματω την κουβεντα στο inbox. Δεν μου τα λεει καλα.
Είπες για 170 κιλά.Δε κλτβ