Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
μην παχύνεις μόνο, δεν θα αρέσεις στα κορίτσια μας !!!!!!με συγκινειτε κυρ. Γιαννη μας και θα βαλω και 2ο μπωλ.
μην παχύνεις μόνο, δεν θα αρέσεις στα κορίτσια μας !!!!!!με συγκινειτε κυρ. Γιαννη μας και θα βαλω και 2ο μπωλ.
Στείλε 10κ και το κανωωευτυχία αν βάλεις φωτό με μαγιό μαύρο στριγκάτο, και το μπου να αχνοφαίνεται φόντο ΚΕΡΝΑΩ ΡΟΥΜΙΑ
btw... δακρυσαψάχνει ονόματα από κ
τελειώσανε
καλησπερα ευτυχια ειμαι ο αλεξανδρος....Είμαι σιγουρη για αυτο
Κατάλαβα,αλλά έκανα τρίπλα Ποντένσε...δεν ενω ρε υλιστη αυτη την ευτυχια,δυστυχε πυργομεσσηνιε.
λεω να στειλω πρωτα ενα αλλο θυμα,πχ μπραμπουλη.φιλε-Μπαρε μην εισαι φοβικος στειλε ενα μνμ να κανονισεις ΑΝ επιλεγεις
ευτυχία με 10κ εκεί που θα κέρναγα ρούμια θα μου έκαναν πίπες όλες οι γκαρσόνες και οι πελάτισες...Στείλε 10κ και το κανωω
οτι παρω θα φροντισω να το καψω μαζι με την αγαπητη @eftyxia07μην παχύνεις μόνο, δεν θα αρέσεις στα κορίτσια μας !!!!!!
Οχι το μπου, να φαινεται το Ντουομο, αφου ειναι Μιλανοευτυχία αν βάλεις φωτό με μαγιό μαύρο στριγκάτο και το μπου να αχνοφαίνεται φόντο, ΚΕΡΝΑΩ ΡΟΥΜΙΑ
χάνεις το κέρασμα όμωςοτι παρω θα φροντισω να το καψω μαζι με την αγαπητη @eftyxia07
στα πισω και μεσα υποχθονια σκοτεινα δωματιακια του αλκατραζ κυρ. Γιαννη μας.
κάτσε και την ψήνω για φωτόΉδη 3η σελίδα ρε τύποι;;
Μη δείτεπουστηωραία κοπέλα.. αμέσως να φωνάξετε όλα τα μπαχαλα...
Εισαι ανωμαλοςχάνεις το κέρασμα όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κάτσε και την ψήνω για φωτόε
χανω κερασμαχάνεις το κέρασμα όμως
κάτσε και την ψήνω για φωτό
Εισαι ανωμαλος
μάλλον την κέρδισες. εμένα με είπε ανωμαλιάρηχανω κερασμα
αλλα
κερδιζω @eftyxia07 ομως.
και οπως μου ελεγε μια διχασμενη ψυχη, προσφατα σχετικα... "δε μπορουμε να τα εχουμε ολα"
με 10Κ δειχνει στρινγκΚαλησπέρα τυπε Ευτυχία.
σου έχω έναν πολύ νορμάλ κύριο που λατρεύει τις γυναίκες @leader96Εισαι ανωμαλος
Αφου μου ζητας φωτο … αν εστελνα σε ατομα που γαμανε πορνες του 20 ευρου να μου εκοβαν το χερι
από όλους στο μπου είπες εμένα ανώμαλο....
μάλλον την κέρδισες. εμένα με είπε ανωμαλιάρη