FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.255
- Πόντοι
- 1.336
Tουλαχιστον να εχει ξυριστει κοντραΑχνοφαίνεται μπουστροπαγίδα....
Tουλαχιστον να εχει ξυριστει κοντραΑχνοφαίνεται μπουστροπαγίδα....
Χαχαχαχ ουτε καν …Τύπος Ευτυχία/Ευτύχης Μπλέτσας περιμένει ήρεμα το θύμα του....
βάρε θυμίζεις μουνοβαγόνη με πίτσες και σουβλάκια....καλησπερα ολυμπια,θες σουβλακι?
κυρ.Γιαννη μας δε διαβασατε καλα τι ειπε η αγαπητη @eftyxia07 ????@eftyxia07 , @papaphilips, πάτε babylon για αρχή και πέστε στο γκαρσόνι τα πρώτα κερασμένα από σάπιενς...
Οχι ρε , η Αρμανι πελατης καλοςεγω θα πηγαινα αλλα μου φανηκε υποπτο το μιλανο...ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ
παππά είσαι στο τοπ τενκυρ.Γιαννη μας δε διαβασατε καλα τι ειπε η αγαπητη @eftyxia07 ????
ψαχνει ΣΟΒΑΡΟ ατομο.
σου φαινομαι εγω για ΣΟΒΑΡΟ ατομο ?
τι να κανει αυτη η ψυχηβάρε θυμίζεις μουνοβαγόνη με πίτσες και σουβλάκια....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μόνο η κατερίνα λείπει
Πες ναι εσύ....Χαχαχαχ ουτε καν …
ψάχνει ονόματα από κτι να κανει αυτη η ψυχη
Είμαι σιγουρη για αυτοΠες ναι εσύ....
Να δείς ζήτηση μετά...
Αμα δεν έχεις μαρκαλούτσο θα σε απογοητεύσω,είμαστε λίγοι οι καθαροί σκληροί στρεϊτ....
ελα στειλε πμ να πας εσυ που εισαι σκληρος καριοληςΠες ναι εσύ....
Να δείς ζήτηση μετά...
Αμα δεν έχεις μαρκαλούτσο θα σε απογοητεύσω,είμαστε λίγοι οι καθαροί σκληροί στρεϊτ....
Και που λες ΕυτυχιαΛοιπόν λοιπόν … Ψαχνω καποιον ΣΟΒΑΡΟ να παμε σε καποιο στριπ κλαμπ της αθηνας αρχες ιουνιου μολις γυρισω απτο Μιλάνο . Ισως αναρωτηθείτε γιατι δεν παω με κάποιον γνωστο μου αλλά προτιμω να παω με καποιον ανωμαλο σεξουλιαρη απο εδω μεσα , αλλωστε αν πας ιαπωνια θα φας σούσι ή σουβλακι; dm me
Είμαι ευγενής.ελα στειλε πμ να πας εσυ που εισαι σκληρος καριολης
η ευτυχια σε εχει ξεχασει εσενα.Πάντως μια Ευτυχία που ξέρω είναι μουνάρα....
Και καλά θα κάνει...η ευτυχια σε εχει ξεχασει εσενα.
εμεις δεν ειμαστε και φοβομομαστε.Είμαι σιγουρη για αυτο
ευτυχία αν βάλεις φωτό με μαγιό μαύρο στριγκάτο και το μπου να αχνοφαίνεται φόντο, ΚΕΡΝΑΩ ΡΟΥΜΙΑΕίμαι σιγουρη για αυτο
με συγκινειτε κυρ. Γιαννη μας και θα βαλω και 2ο μπωλ.παππά είσαι στο τοπ τεν
δεν ενω ρε υλιστη αυτη την ευτυχια,δυστυχε πυργομεσσηνιε.Και καλά θα κάνει...
Είναι πρώην υφιστάμενη συνάδελφος ,παντρεμένη.
φιλε-Μπαρε μην εισαι φοβικος στειλε ενα μνμ να κανονισεις ΑΝ επιλεγειςεμεις δεν ειμαστε και φοβομομαστε.