ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε αυτά τα θέματα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη και ίσως έχει συμβεί και σε άλλους και γνωρίζουν καλύτερα.
Προχτές ήμουν σε ένα μεγάλο πάρκινγκ και όπως έκανα μανούβρες για να παρκάρω σε μια λίγο στενή θέση έρχεται και μου κολλάει ένας ηλίθιος από πίσω, ενδεχομένως με σκοπό να χωθεί αυτός. Όταν έφτασα πολύ κοντά του σταμάτησα γιατί αφενός ακούστηκε η ηχητική ειδοποίηση της όπισθεν αφετέρου κόρναρε ο τύπος. Δεν ένιωσα κανένα τράνταγμα και από τον ήχο της όπισθεν που ήταν διακοπτόμενος και όχι συνεχής όπως είναι όταν πλησιάζεις υπερβολικά σε κάτι κατάλαβα ότι υπήρχε ακόμη απόσταση μεταξύ μας. Δεν έδωσα σημασία και πήγα και πάρκαρα σε άλλο σημείο του πάρκινγκ. Μετά από κάποιες ώρες, όταν πήγα στο αυτοκίνητο για να φύγω, βρήκα ένα χαρτάκι στο παρμπρίζ όπου ο τύπος έλεγε ότι δήθεν τον χτύπησα και μου άφησε το τηλέφωνο του και έλεγε πως αν δεν τον πάρω θα πάει στην αστυνομία. Προφανώς το μόνο στοιχείο που έχει είναι ο αριθμός κυκλοφορίας μου. Κοίταξα και τον προφυλακτήρα μου και δεν είδα καμία ζημιά οπότε το θεωρώ απίθανο να τον χτύπησα και να μην το κατάλαβα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες παλαιότερες άσχετες γρατσουνιές.
Υποθέτω πως ο τύπος έχει κάποια προϋπάρχουσα ζημιά και ψάχνει κάποιο μαλάκα να του αλλάξει τον προφυλακτήρα. Το ερώτημά μου είναι το εξής: αν αυτός πάει στην αστυνομία (ή την τροχαία ) και ισχυριστεί ότι το αυτοκίνητο με τον τάδε αριθμό κυκλοφορίας τον χτύπησε τι συμβαίνει; Λογικά θα πρέπει να υποβάλλει μήνυση. Ας πούμε ότι κάποιους δικούς του "μάρτυρες" θα βρει, μπορεί να αποδείξει κάτι; Αφού δεν φώναξε τροχαία/αστυνομία επιτόπου να καταγραφεί το δήθεν περιστατικό υπάρχει πιθανότητα να βρω κανένα μπελά από το πουθενά;
Εννοείται πως δεν τον πήρα τηλέφωνο και ούτε σκοπεύω.
Εγώ θα έβαζα κάνα ξαδερφάκι από το χωριό να ισχυριστεί πως ήμουνα στο χωριό εκείνη την περίοδο και μάζευα ελιές.
Εχει να φάει κράξιμο από τον δικαστή.... χα χα χα