Νέα

Κάποιος ισχυρίζεται ότι του χτύπησα το αυτοκίνητο. Μπορεί να κάνει κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα extramask
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
extramask

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
σου ειπα ΑΝ λαβεις κληση απο αστυνομια αυτοματα θα ενημερωσεις την ασφαλεια σου. Απο κει και περα ειναι δικο τους θεμα, εσυ ουτε ν αρχισεις τις ψευδορκιες χρειαζεται ουτε τιποτα. Θα πας στο τμημα θα πεις τι εγινε, θα πεις τα ιδια και στην ασφαλεια σου και απο κει και περα ειναι δικο τους θεμα αν θα τον πληρωσουν η αν θα πανε δικαστικα. Αυτοι θα βαλουν δικηγορους κλπ και συ απλα θα πας αν υπαρξει δικασιμος η αγωγη απο τον αλλο και θα πεις τι εγινε.

Οι μαρτυρες στην αστυνομια δεν εχουν κανενα βαρος, ουτε οι δικοι σου ουτε οι δικοι του. Η αστυνομια ειναι αν το θες απλα η "γραμματεια", απλα γραφει τι λεει ο καθενας.

κατάλαβα
δηλαδή δεν επιβαρύνομαι εγώ σε κάτι, ακόμη και αν τελικά η ασφάλεια αποφασίσει να τον αποζημιώσει;

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Πέτα το σημείωμα και κάνε τις παραπάνω αναφερθήσες αγορές οσπρίων.
Αν το παρατραβήξει κάνε αρνητική δήλωση στην ασφάλεια και αστον να τρέχει.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.676
Πόντοι
7.095
1ον δε θα εχεις προβλημα...δε στεκουν οι μαλακιες του
2ον εσυ ουτως η αλλως δεν πληρωνεις αλλα η ασφαλεια σου (φιλικος διακανονισμος πιθανοτατα)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Γραπτον στα αρχιδια σου μεγάλε και αν ερθει ποτε κατι σχετικό μιλάς τότε με τον ασφαλιστή σου!
Κοινως στα αρχίδια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Γραπτον στα αρχιδια σου μεγάλε και αν ερθει ποτε κατι σχετικό μιλάς τότε με τον ασφαλιστή σου!
Κοινως στα αρχίδια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί μιλάς έτσι ρε φίλε? :s&m_3:

ποιος νομίζεις ότι εισαι? :tickedoff:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
κατάλαβα
δηλαδή δεν επιβαρύνομαι εγώ σε κάτι, ακόμη και αν τελικά η ασφάλεια αποφασίσει να τον αποζημιώσει;

δεν επιβαρυνεσαι σε τιποτα περα απο την ταλαιπωρια να πας να καταθεσεις τι εγινε

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Το να ήταν κανένας gay να σε γούσταρε και να ήθελε να πάρει το τηλ σου το σκέφτηκες??

Πάντως δεν έχεις κανένα πρόβλημα!!Καταρχήν και να σου κάνει μήνυση που το θεωρώ ακραίο αν όντως όπως λες δεν τον ακούμπησες δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς!!Υπάρχουν εμπειρογνώμονες που βρίσκουν στη στιγμή άμα οι γρατζουνίες είναι από τρακάρισμα με το συγκεκριμένο άτομο που σε κατηγορεί!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ναι απλά κόρναρε για να σταματήσεις να κάνεις πίσω, όχι ότι έγινε κάτι.
γιατί άμα κόρναρε επίμονα θα είχες κατεβεί κάτω, ή τουλάχιστον θα είχε κατεβεί και αυτός να δει τι έγινε(σε περίπτωση που τον χτύπαγες)
εφόσον εκείνη τη στιγμή δεν γύρισε τον κόσμο ανάποδα να σε σταματήσει, ώστε να μην φύγεις τότε ή ψάχνει για μαλάκα, ή κάποιος άλλος τον γείωσε και σε θυμήθηκε αργότερα.

αδελφέ τους κόβεις για βλάκες τους πραγματογνώμονες λες να μην καταλαβαίνουν της παλιές γρατζουνιές άσε που θα τσεκάρουν εκεί που λέει ότι τον "ακουμισες" με τον δικό σου προφυλακτήρα αν όντως μπορεί να γίνετε    αν υπάρχει χρώμα από το αυτοκίνητο του και πολλά ακόμα τεχνικά πράγματα
αλλα ρε φιλε τόσος κόπος για μια γρατζουνιά ήμαρτον

OP
OP
extramask

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
αδελφέ τους κόβεις για βλάκες τους πραγματογνώμονες λες να μην καταλαβαίνουν της παλιές γρατζουνιές άσε που θα τσεκάρουν εκεί που λέει ότι τον "ακουμισες" με τον δικό σου προφυλακτήρα αν όντως μπορεί να γίνετε    αν υπάρχει χρώμα από το αυτοκίνητο του και πολλά ακόμα τεχνικά πράγματα

και εγώ πιστεύω ότι εν τέλει δε θα κάνει τίποτε, απλά προσπάθησε να ψαρέψει μπας και βρει κανένα θύμα

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

εγω ειχα παρκαρει εξω απο το σπιτι μου ενα βραδυ. Κανενα αυτοκινητο τριγυρω και βαριομουν να κανω μανουβρες για γκαραζ. Το αλλο πρωι ενας τρελλος ελεγε οτι τον τρακαρα οταν παρκαρα και εκανε καταγγελια κλπ. Εγω κοιμομουν οταν το τρακαρα. Ειδε ακριβο αυτοκινητο σου λεει εδω θα βγαλουμε τα σπασμενα. Τρελλοι υπαρχουν, πολλοι, μη το ψαχνεις.

OP
OP
extramask

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Μάλιστα, κατάλαβα, μου επιβεβαιώσατε όλοι αυτά που ήδη υποψιαζόμουν.
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις, να 'στε καλά  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom