You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάποιο καλό strip στη Θεσσαλονίκη???
- Μέλος που άνοιξε το νήμα .FFF
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
patentakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σήμερα νομίζω έχει opening το SOL στην Γιαννιτσών και έχει καλεσμένη την Ντούβλη....
Πάνε PLATINUM περιοχή FIX.
Εγω πανε,
Εσυ πανε,
Αυτος/η/ο πανε,
Εμεις πανε,
Εσεις πανε,
Αυτοι/ες/α πανε!
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
τζο πιασαμε και τα στριπτιζ τωρα;Και γω ελεγα να παω αλλα ολο αρνητικα σχολια ακουω .. τι γινετε :-
Στο πλατινουμ γιατι ματσομενος ? τι παιζει ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οχι ακομη αλλα ψηνομαι
τα βαρεθηκα τα ντελα , μονο οι μαλακες πανε εκει
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Εσενα ενοουσα και μονο , που το καταλαβες ?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.044
- Πόντοι
- 11.585
Λοιπον επειδη επετε μπαρτσελορ παρτυ εν οψη...ακουω προτασεις....
Οι ποιοτητα παιζει ρολο οχι οσο οι τιμες, εχω να παω σε στριπτιτζαδικο απο το 2009, θυμαμαι στο καλιγουλα ειχε Ποιοτητα καλη, τωρα δεν ξερω την τυφλα μου.!!
Λεμε για καλιγουλα παλι ή στην χειροτερη πλατινουμ...
Οι ποιοτητα παιζει ρολο οχι οσο οι τιμες, εχω να παω σε στριπτιτζαδικο απο το 2009, θυμαμαι στο καλιγουλα ειχε Ποιοτητα καλη, τωρα δεν ξερω την τυφλα μου.!!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Λοιπον επειδη επετε μπαρτσελορ παρτυ εν οψη...ακουω προτασεις....
Μιά που άκουσα για μπάτσελορ καταθέτω τη γνώμη μου.
Έχω φάει στη μάπα τα κολομπαρα και τα στριπτιζάδακα (έχω να πάω πάνω από 5 χρόνια) και στην τελική κατέληξα ότι σαν τα μπουρδέλα δεν έχει.
Αν θέλεται γαμάτο μπάτσελορ κλείστε την λαφάμενα με τη σιμόνα κανα 4ωρο 40 Χ 12 άτομα = 480 ευρώ θα γαμήσεται όλοι και θα το θυμάστε σε όλη σας τη ζωή.
Άντε και ο γαμπρός να κάνει τζακούζι.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.044
- Πόντοι
- 11.585
Μιά που άκουσα για μπάτσελορ καταθέτω τη γνώμη μου.
Έχω φάει στη μάπα τα κολομπαρα και τα στριπτιζάδακα (έχω να πάω πάνω από 5 χρόνια) και στην τελική κατέληξα ότι σαν τα μπουρδέλα δεν έχει.
Αν θέλεται γαμάτο μπάτσελορ κλείστε την λαφάμενα με τη σιμόνα κανα 4ωρο 40 Χ 12 άτομα = 480 ευρώ θα γαμήσεται όλοι και θα το θυμάστε σε όλη σας τη ζωή.
Άντε και ο γαμπρός να κάνει τζακούζι.
Δεν ειμαστε για γαμησια, μονο κανενα χαμουρεμα ετσι για την φαση...καταλαβαινεις.
Τωρα αν ο γαμπρος θελει να ριξει κανα ψιλο ...εεεεε κατι θα κανουμε...
Pierrot Lunaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
αγαπητοι μου,
για να επαναφερω το θεμα....
σε λιγες ημερες θα βρεθω θεσ/νικη.
εχω στο παρελθον επισκεφθει το blue iguana (αρκετα καλο) και το le cabaret (πολυ μετριο).
θα μπορουσε καποιος να μου δωσει μια εικονα τι παιζει απο στριπτιζ στην πολη αυτη τη στιγμη απο αποψη ιδρυματων, κοριτσιων, τιμων;
Θα ηθελα επισης να μαθω αν σε καποιο απο τα εν λογω ιδρυματα παιζουν εξτρα υπηρεσιες πλην του πριβε χορου...
εχω στο παρελθον επισκεφθει το blue iguana (αρκετα καλο) και το le cabaret (πολυ μετριο).
θα μπορουσε καποιος να μου δωσει μια εικονα τι παιζει απο στριπτιζ στην πολη αυτη τη στιγμη απο αποψη ιδρυματων, κοριτσιων, τιμων;
Θα ηθελα επισης να μαθω αν σε καποιο απο τα εν λογω ιδρυματα παιζουν εξτρα υπηρεσιες πλην του πριβε χορου...
Pierrot Lunaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
ουδεις;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.043
- Πόντοι
- 13.755
στο Ιγκουανα θα πας παλι γιατι θα εχει ετσι κι αλλιως 5-6 γκομενες,οι χοροι στην πιστα γινονται πολυ συχνα οποτε δε βαριεσαι,για πριβε εχεις μια καρτα δωρο -15ε στο συνολο και ολα αυτα στην χαμηλοτερη τιμη απο στριπτηζαδικα.αγαπητοι μου,
Βεβαια μπορεις να πας στο και στο Σολ οπου τυπικα ειναι κωλομπαρο αλλα εχει στυλους για χορο και καποιες απο τις κοπελες ανεβαινουν και χορευουν κατα τη διαρκεια της βραδιας.Εχει τη χαμηλοτερη τιμη εισοδου,εχει τις περισσοτερες γκομενες και στα πριβε γινονται τα παντα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις