Νέα

Κάπνισμα και οίκοι ανοχής. Απαγορεύεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drantonis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drantonis

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παρακαλώ την γνώμη σας.Οι οίκοι ανοχής λογικά λογίζονται ως δημόσιοι χώροι άρα απαγορεύεται το κάπνισμα.Οι περισσότεροι όμως στην αναμονή της κοπέλας είτε στο σαλόνι είτε στο δωμάτιο καπνίζουν.Τώρα τι θα γίνει;Θα υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί;Και αν ο πελάτης είναι στο δωμάτιο θα ελέγχεται από τους επιθεωρητές;Κάθε γνώμη δεκτή.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παρακαλώ την γνώμη σας.Οι οίκοι ανοχής λογικά λογίζονται ως δημόσιοι χώροι άρα απαγορεύεται το κάπνισμα.Οι περισσότεροι όμως στην αναμονή της κοπέλας είτε στο σαλόνι είτε στο δωμάτιο καπνίζουν.Τώρα τι θα γίνει;Θα υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί;Και αν ο πελάτης είναι στο δωμάτιο θα ελέγχεται από τους επιθεωρητές;Κάθε γνώμη δεκτή.
Αν το μπουρδελο ειναι κατω των 75 τ.μ,μπορει να γινει μπουρδελο καπνιστων!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σε πολλά μπουρδέλα δεν έχουν σταχτοδοχεία,αλλά μερικοί βλάκες επιμένουν να καπνίζουν.Για 10 λεπτά ας κρατηθούν και μόλις βγουν στο δρόμο ας καπνίσουν όσο θέλουν

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Από σήμερα μάγκες ξεχάστε το τσιγάρο στα μπουρδέλα.
Μόνο οι πίπες θα επιτρέπονται... :grin: ;) ;)

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και να φουμαρετε Δεν νομιζω να σας φερουν και το...υγειονομικο παντως. Για αστυνομια ουτε λογος    :tits2:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

απαγορευεται πια και στα αναλογα μαγαζια και με το νομο.
Επειδη μιλησα και με δικηγορο η μονη περιπτωση να επιτραπει ειναι αν βαλει το εκαστοτε μαγαζι συστημα εξαερησμου κατι που κοστιζει για 75τμ περιπου 7000 πραγμα που κανενα μαγαζι του ειδους δεν προκειτε να βαλει
τωρα αν συνεχιζουν οι πελατες να καπνιζουν ειναι καθαρα στο χερι του καθε ιδιοκτητη με τις αναλογες συνεπειες.
Απο σημερα εμεις στο σαλονι το απαγορεψαμε απλα κρατησαμε 1-2 τασακια για αυτους που δεν ξερουν ακομη τιποτα και μπαινουν στο μαγαζι με τσιγαρο στο χερι για να το σβηνουν.
Στα δωματια τωρα, αν καποιος θελησει να αναψει τσιγαρο για λιγο καιρο ακομη μπορει να το κανει μετα ομως αναγκαστικα θα πρεπει να το σταματησουμε κιαυτο.
Για τους καπνιστες (και εγω ειμαι :-)  ειναι λιγο ασχημο το μετρο ειδικα στην αρχη μεχρι να μας γινει συνηθεια αλλα τουλαχιστον σε χωρους και μαγαζια σαν το δικο  μας πιστευω οτι ειναι καλο μιας και θα βελτιωθει κατα πολυ η ατμοσφαιρα

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Στα δωματια τωρα, αν καποιος θελησει να αναψει τσιγαρο για λιγο καιρο ακομη μπορει να το κανει μετα ομως αναγκαστικα θα πρεπει να το σταματησουμε κιαυτο.

κουκλίτσα μου, πιστεύω πως δεν είναι καλό αυτό γιατί όταν θα μπει ο επόμενος πελάτης και μυρίζει τσιγαρίλα,
δεν θα είναι ωραίο.. τι λες??  ;)

φιλικά πάντα.... ;)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
να επιτρεπετε ενα τσιγαρο μονο μετα το γαμισι ?????

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
κουκλίτσα μου, πιστεύω πως δεν είναι καλό αυτό γιατί όταν θα μπει ο επόμενος πελάτης και μυρίζει τσιγαρίλα,
δεν θα είναι ωραίο.. τι λες??  ;)

φιλικά πάντα.... ;)

συγουρα εχεις δικιο
απλα μεχρι να το συνηθισει ο κοσμος θα πρεπει να υπαρχει κατα την αποψη μου μια μικρη περιοδος χαρητος :-
στο σαλονι ειναι ασκοπο γιαυτο και το απαγορεψαμε απο σημερα βαζοντας και σχετικη σημανση :P
απλα στο δωματιο η νευρικοτητα ή η αμηχανια που νιωθει καποιος περιμενοντας την κοπέλα κατα την αποψη μου δικαιολογουν ενα τσιγαρο και ισως αλλο ενα οταν φευγει η κοπέλα στο τελος απ το δωματιο.
βεβαια τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσαμε να διαχωρισουμε προς το παρον τα δωματια σε καπνιστων και σε μη καπνιστων.
τι γνωμη εχεις?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Η γνώμη μου καθαρά σαν μη καπνιστής είναι να μην καπνίζουν στο δωμάτιο!!

Σαν αμήχανος-καυλωμένος πελάτης που περιμένει την κουκλάρα με τα όμορφα ψηλοτάκουνά της να έρθει στο δωμάτιο,
ίσως να θελήσει να κάνει ένα, αλλά και πάλι, επικρατεί ο μη καπνιστής εαυτός μου εδώ πάλι :grin: :grin:  θα μπορούσε να σκεφτεί πως θα μύριζε ο όμορφος αυτός χώρος και δε θα ήταν σωστό ;)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
απλα στο δωματιο η νευρικοτητα ή η αμηχανια που νιωθει καποιος περιμενοντας την κοπέλα κατα την αποψη μου δικαιολογουν ενα τσιγαρο και ισως αλλο ενα οταν φευγει η κοπέλα στο τελος απ το δωματιο.
βεβαια τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσαμε να διαχωρισουμε προς το παρον τα δωματια σε καπνιστων και σε μη καπνιστων.
τι γνωμη εχεις?

Να απαγορευθει παντου,,,

Να κανουν μονο οι πουτανες πιοκαλα τσιμπουκια και πιπες  για να φευγει το ανχοσ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στα μπουρδελα απαγορευτικε το τσιγαρο
παρτε στο ρουφιανοτηλεφωνο κα δωστε κοσμο
η ποινη ειναι 1 μηνας απογορευση γαμησιου στα μπουρδελα
ο ματσας που θα κανει την καταγγελεια κερδισει ειδικη μεταχειρηση απτις κοπελες

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χαχαχαχαχ...
Έχει πολύ πλάκα τελικά...
Εσείς όλοι..μπορείτε να έρθετε σε μας..να γαμήσετε..αν μας βρίσκετε ανοιχτά
βέβαια...γιατί μας απαγορεύουν να "λειτουργούμε"...
Αν καταφέρετε να μπείτε...χαρά στα σκέλια σας θα δείτε...
Όσοι καπνίζετε...να καπνίζετε...
Τώρα έγιναν 2 οι λόγοι για να φυλάμε τσίλιες..

Υ.Γ.  Το κλάσιμο επιτρέπεται άραγε?
      Θα ρωτήσω το δικηγόρο...

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Δεν γαμάμε..Δεν καπνίζουμε..Δεν πίνουμε....(Τολέω από μέσα πάνε οι παλλιές καλές εποχές των bar..) Τι μας έμεινε???Και μην μου πει κάποιος η υγεία μας...

Χαχαχαχαχ...

Θα ρωτήσω το δικηγόρο...

pismir

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
0
Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι,
ο μόνος δρόμος είναι, το κάπνισμα και πάλι

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
εγω παντως που πηγα στο ερος σαλονικα παντα μιλαω...ι τσατσα μοπυ ειπε οτι περασαν απο εκει κατι λαμογια σας τα λεω επι λεξη τα λογια της και της ζαλισαν τα αρχιδια και αναγκαστικα ειπε οτι δεν θα καπνιζουν μεσα στα μαγαζια υπομονη συναδελφοι!!!!!!

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0
Χαχαχαχαχ...

Θα ρωτήσω το δικηγόρο...

Αυτό είναι...
Πάντα θεωρούσα τις γυναίκες με χιούμορ σέξυ...
Να 'σαι καλα Κατερινα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom