[size=19pt]ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ... ΠΑΓΚΡΑΤΙ ...[/size]
Η συγκεκριμένη πολυκατοικία μια χαρα ειναι λακη
εχει και ανοιχτο χωρο μπροστα
και θεα καλή.
τα 8-10ωροφα μες τα σοκακια
ποιοι μαλακες μηχανικοι τα σκεφτηκανε λεω εγω..
και θεα καλή.
για μιχαλακοπουλου την κοβω να ειναι χλωμο για παγκρατι τοσο φαρδυς δρομοςΟι έλληνες πολιτικοί μηχανικοί είναι διάσημοι παγκοσμίως
γιατί κατασκεύασαν αυτά τα αριστουργήματα
(άξιοι απόγονοι του Φειδία):
ειναι σαν το λευκο το πυργοτι έχει δηλαδή η πολυκατοικία;;;
Τιποτα, αν εξαιρεσεις οτι ειναι ενα πολεοδομικο εκτρωμα και τέρας.τι έχει δηλαδή η πολυκατοικία;;;
Η διασταυρωση της Μιχαλακοπουλου ειναι, με το δρομο που παει πανω προς την Ουλωφ Παλμε.για μιχαλακοπουλου την κοβω να ειναι χλωμο για παγκρατι τοσο φαρδυς δρομος
πιανει παγκρατι εκειΗ διασταυρωση της Μιχαλακοπουλου ειναι, με το δρομο που παει πανω προς την Ουλωφ Παλμε.
Ακριβως.πιανει παγκρατι εκει
νομιζω ιλισια
προφανως λες τον ψρομο που ειναι το καραβελ και που μου διαφευγει η ονομασια της
και θεα καλή.
τα 8-10ωροφα μες τα σοκακια
ποιοι μαλακες μηχανικοι τα σκεφτηκανε λεω εγω..
Το πρέβλεπε ο ΓΟΚ θα σου πούνε και ότι αυτοί απλά τον εφαρμοσαν κατόπιν απαίτησης οικοπεδούχου, κατασκευαστή κλπ, τα κλασσικά για τη φουκαριάρα τη μάνα τους να'ουμε!
xaxaxaxa ναι ρε συ.αμεσως μου ηρθε στο μυαλο.και τοσα χρονια που βλεπαμε τη μαλακια απορουσα που ειναι αυτη η πολυκατοικια...
με σιδηροπριονο με ψιλο δοντι για να μην μαγκωνει. καλο ντουμανιασμα τυπε.Ξέρει κανείς με ποιο τρόπο κόβουμε λάστιχα λεωφορείου σε μικρά κομμάτια για το τζάκι ?
Ο καπνός απ τα τζάκια είναι μέσα στον αντικαπνιστικό νόμο?
Γιατί όχι?
Δεν τον αναπνέουμε όλοι στις πόλεις?
Καλό θα ταν να γαμήσουν κάνα μαλάκα που καίει ξύλα στην πόλη