Ε γι' αυτο, για να ειναι ΦΑΝΕΡΑ, πρεπει να ειναι με ποσοστό.
Αλλιως βραστα.
δεν σε καταλαβαίνω...
γιατί δεν μπορεί να είναι φανερή σταθερή τιμή;
Ε γι' αυτο, για να ειναι ΦΑΝΕΡΑ, πρεπει να ειναι με ποσοστό.
Αλλιως βραστα.
στο λοφτ της Μεγαλης Βρετανιας φυσικα.ξερεις ποσο θα σου ερθει? 6 ευρω ο φρεντο και αλλα 6 του μωρου βαλε και 3 ευρω το εμφιαλωμενο , βαλε 400 ευρω το δωματιο για ενα βραδυ και προσθεσε και αλλα 400 ευρω για ολο το βραδυ με την Μινα Ιορδανιδου.
ΥΓ : με κωλο μεσα οι τιμες.
Σας αρεσε?? Ωραιο??
Αν αρχισουμε να το παιρνουμε ετσι, τοτε παιζεται και η ζωη σου αν ο εστιατορας σου σερβιρει χαλασμενο φαγητο.
Ή αν ο μηχανικος στο συνεργειο δεν φτιαξει καλα τα φρενα.
Ετσι θα το παμε?
προτιμώ Πρίαμο...
Κοριτσια ενα φρεντο καπουτσινο γλυκο ιδια τιμη θα το πειτε στον Πριαμο και ιδια στην Μεγαλη Βρετανια στο Συνταγμα? και το κολ γκερλ διπλα σας να σας χαιδευει το μπουτακι??
Ενω ο μηχανικός που υπολογίζει την αντοχή της κατασκευή σε σεισμό, ο μηχανολόγος για την πυροπροστασία , παίζουνε τη μελισσούλα και δεν ασχολούνται με της ζωή και την ασφάλεια αυτων που θα χρησημοποιούν το κτίριο! Ή αν δεν έχουμε θύματα αν θα αντέξει η κατασκευή και δεν θα καταρεύσειΔεν με παρακολουθεις.
Ειπα οτι στα νομικα (οπως και στα ιατρικα) επαγγελματα η ευθυνη ειναι διαφορετικη, γιατι παιζεται περιουσια, ελευθερια και ζωη.
Ω ναι.Ενω ο μηχανικός που υπολογίζει την αντοχή της κατασκευή σε σεισμό, ο μηχανολόγος για την πυροπροστασία , παίζουνε τη μελισσούλα και δεν ασχολούνται με της ζωή και την ασφάλεια αυτων που θα χρησημοποιούν το κτίριο! Ή αν δεν έχουμε δύματα αν θα αντέξει η κατασκευή και δεν θα καταρεύσει
Μόνο το δικό σου επάγγελμα διαφυλάτει τις ζωές και τις περιουσίες. Ου να μου χαθειτε θεομπαίχτες!
Αν αρχισουμε να το παιρνουμε ετσι, τοτε παιζεται και η ζωη σου αν ο εστιατορας σου σερβιρει χαλασμενο φαγητο.
Ή αν ο μηχανικος στο συνεργειο δεν φτιαξει καλα τα φρενα.
Ετσι θα το παμε?
με την Μινα η χωρις?
Κλασσική νταβατζιλίδικι νοοτροπία, αφού βγάζεις τόσα από τη δουλεια θα σου πάρω κι εγώ άλλα τόσα.Δηλαδη εσυ θα νιωθεις ανετα να σε εκπροσωπήσει δικηγορος σε μια υποθεση σου με τεραστιο αντικειμενο, με αμοιβη οση θα παρει και για μια αλλη υποθεση με το ενα χιλιοστο του προηγουμενου.
Αλλά ειπαμε. Στην Ελλαδα γεμισαμε καρμιρηδες που για αντικειμενο ενος εκατομμυριου θα μιτζιριάσουν για το αν θα παρει αμοιβή ο δικηγορος και ο συμβολαιογραφος.
Μετα ομως τρεχα κυρ δικηγορε σωσε με.
Φιλαρακι...δεν ειναι το ιδιο...δεν με υποχρεωνει κανενας να πιω καφε στην Μ.Βρετανια...βρισκω και αλλου φθηνοτερο
το δικηγορο, συμβολαιογραφο, μηχανικο κλπ καποια στιγμη θα τον χρειαστεις εκ των πραγματων...
Δεν με παρακολουθεις.
Ειπα οτι στα νομικα (οπως και στα ιατρικα) επαγγελματα η ευθυνη ειναι διαφορετικη, γιατι παιζεται περιουσια, ελευθερια και ζωη.
Κανενα προβλημα, ας πηγαινει χωρις δικηγορο ο γυφτος.Κλασσική νταβατζιλίδικι νοοτροπία, αφού βγάζεις τόσα από τη δουλεια θα σου πάρω κι εγώ άλλα τόσα.
Ου να μου χαθείτε κόπροι!
με...αλλά στον Πρίαμο θα παίρνει πιο λίγα... ε;
Προφανως αυτοι που της τα δινουν θα γκρινιαζουν οτι οι συμβολαιογραφοι πρεπει να πληρωνονται με fixed τιμη.οχι δυστυχως η μινα δεν αλλαζει 400 ευρω μαυρα ξεκουραστα.
Προφανως αυτοι που της τα δινουν θα γκρινιαζουν οτι οι συμβολαιογραφοι πρεπει να πληρωνονται με fixed τιμη.
Αυτη δεν τα ειχε μια εποχη με τον Λούα Λούα τύπε?Κοριτσα 400 ευρω 24 ωρες απεριοριστα γαμησια χυσιματα παντου συν κωλαρακι που εχει απιστευτο καλυτερο ντιλ δεν βρισκεται που να χτυπιεστε....
Κι εγώ κανένα πρόβλημα αν ειναι να εισαι εσύ ο κόπρος κι εγώ ο γύφτος! Που στο κάτω κάτω δεν ειναι μειωτικό να ανήκεις σε κάποια ανθρώπινη φυλή εκτός και αν το θεωρείς εσύ πρόβλημα.Κανενα προβλημα, ας πηγαινει χωρις δικηγορο ο γυφτος.
οχι δυστυχως η μινα δεν αλλαζει 400 ευρω μαυρα ξεκουραστα.