Νέα

Κάπνα από τά τζάκια......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάντως θα έπρεπε να είσαστε εδω που ειμαι να δειτε τι καινε στα ενεργειακά τζάκια τους..

πεπιεσμένο πριονιδι σε ορθογωνια "τούβλα" ,ροκανίδια ανανεμιγμένα με ξερά φύλλα και πεπιεσμένα, ξύλα από κατεδαφίσεις παλιων σπιτιων, χλωρά ξύλα από τις αυλές τους και παει λεγοντας...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
το 1/3 μπορεί κανονικά να πάρει απόφαση αν είναι επαναληπτική ΓΣ... στην περίπτωση επισκευων που οι δαπάνες θα πρέπει να καλυφθουν από τους ιδιοκτήτες πάλι γίνεται ΓΣ η οποια αποφασίζει με πλειοψηφία των παρόντων... αν αποφασίσουν να γίνουν οι επισκευες τότε τα ποσα εισπράτονται απο τους ενοικιαστές οι οποιοι τα παρακρατούν από το νοίκι..

το 1/3 μπορεί να πάρει απόφαση σε πολυκατοικία να πάρει πετρέλαιο και να δεσμεύσει τους υπολοίπους (που δεν έχουν, ισχυρίζονται λεφτά για φαγητό?)

πολύ χλωμό το κόβω, ο παρών εξωτερικός διαχειριστής θα μας το είχε πει, έχουμε συνέλευση τον γενάρη.

και έτσι να είναι, που το κόβω κατάχλωμο σαν Σουηδό χειμερινό κολυμβητή, είναι ασύμφορο για αυτό το 1/3 αν οι άλλοι δεν πληρώνουν.

γάμηστο φίλε, και εγώ μνημονιακός είμαι αλλά η κυβέρνηση σε κάποια θέματα τον παίζει και με τα δυο χέρια, δεν παλεύεται.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαγκες δεν την κανουμε για Γκστααντ καλυτερα??
Καλα εσυ που εχεις επιχειρηματικο μυαλο πως δεν σκεφτηκες να γινεις καπνοδοχοκαθαριστης να κονομησεις;
CHIMNEY_250_b.jpg

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
πάντως θα έπρεπε να είσαστε εδω που ειμαι

εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και καίω φυσικό αέριο με ατομικό καυστήρα που εγκατέστησα τόσο σε αυτό όσο και σε ένα άλλο διαμέρισμα που έχουμε από τέλη δεκαετίας 90.

Αθήνα , όπου ζω κανονικά, η διασπορά φ.α. είναι πολύ πιο περιορισμένη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το 1/3 μπορεί να πάρει απόφαση σε πολυκατοικία να πάρει πετρέλαιο και να δεσμεύσει τους υπολοίπους (που δεν έχουν, ισχυρίζονται λεφτά για φαγητό?)

πολύ χλωμό το κόβω, ο παρών εξωτερικός διαχειριστής θα μας το είχε πει, έχουμε συνέλευση τον γενάρη.

και έτσι να είναι, που το κόβω κατάχλωμο σαν Σουηδό χειμερινό κολυμβητή, είναι ασύμφορο για αυτό το 1/3 αν οι άλλοι δεν πληρώνουν.

γάμηστο φίλε, και εγώ μνημονιακός είμαι αλλά η κυβέρνηση σε κάποια θέματα τον παίζει και με τα δυο χέρια, δεν παλεύεται.

αν η συνελευση ειναι επαναληπτικη τοτε παιρνει απόφαση με πλειψηφια των παρόντων ..

αν η συνελευση παρει αποφαση και κάποιοι δεν πληρωνουν τότε αν αυτοί ειναι ενοικιαστές τότε ο ιδιοκτητης εχει υποχρεωση να πληρωσει..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και καίω φυσικό αέριο με ατομικό καυστήρα που εγκατέστησα τόσο σε αυτό όσο και σε ένα άλλο διαμέρισμα που έχουμε από τέλη δεκαετίας 90.

Αθήνα , όπου ζω κανονικά, η διασπορά φ.α. είναι πολύ πιο περιορισμένη.

αυτην την στιγμή είμαι στο Drammen - Νορβηγία... εδω δεν καινε ουτε πετρελαιο ούτε φυσικο αεριο (μόνο στις πολυκατοικίες που είναι ελάχιστες για κατοικίες)...

ενεργειακά τζάκια και ενεργειακές σόμπες με ξύλα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αν η συνελευση ειναι επαναληπτικη τοτε παιρνει απόφαση με πλειψηφια των παρόντων ..

αν η συνελευση παρει αποφαση και κάποιοι δεν πληρωνουν τότε αν αυτοί ειναι ενοικιαστές τότε ο ιδιοκτητης εχει υποχρεωση να πληρωσει..
νοικιαζεις κανενα διαμερισμα να ερθω να το νοικιασω  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

ανακεφαλαιώνουμε.

1/3 συνέλευσης παίρνει απόφαση αγοράς πετρελαίου και δεσμεύει όλους τους άλλους.

και αν αυτοί είναι ενοικιαστές που αρνούνται ευθύνονται οι ιδιοκτήτες.

και έτσι να είναι (που το κόβω χλωμό σαν Εσκιμώο με γαστρεντερίτιδα), πολύ απλά στο δικαστήριο, που πλέον κανείς δεν έχει λεφτά να περάσει ούτε απ έξω, δεν είναι τίποτα enforceable, θα πάρουμε τα α$%^&*α μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτην την στιγμή είμαι στο Drammen - Νορβηγία... εδω δεν καινε ουτε πετρελαιο ούτε φυσικο αεριο (μόνο στις πολυκατοικίες που είναι ελάχιστες για κατοικίες)...

ενεργειακά τζάκια και ενεργειακές σόμπες με ξύλα
Ε βεβαια.
Εν ετει 2013, αντι να συζηταμε για τετοιους τροπους παραγωγης θερμανσης, ασχολουμαστε ποσο φορο θα εχει το πετρελαιο.
Κι επειδη ειναι ακριβο καιμε πορτες και παραθυρα.
Μια χαρα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αυτην την στιγμή είμαι στο Drammen -

προφανώς επειδή εκεί είναι αραιοκτισμένοι, φυσάει από την θάλασσα κλπ, και ραδιενεργές ράβδους ουρανίου να καίγανε δεν θα καταλάβαιναν Χριστό.

από ημιτριτοκοσμικό όμως κράτος με το 45% του πληθυσμού στην πρωτεύουσα (χώρια και 1% πληθυσμού Ινδίας Πακιστάν) τι περιμένεις.

Νορβηγίδα παίζει?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
πας να βρεις τον Ψινακη ?

Περα απο τον Ψινακη που τον παω κιολας το σκεφτομαι.Η φαση ειναι χειμωνα Γκσταντ για σκι αραγμα κ τρελα και καλοκαιρι Μυκονο.Πιστευω με κανα 500Κ να αγοραζεις κανενα σπιτι στο γκστααντ που ειναι μαγικα.Να μην αναπνεουμε και αιθανολη οχι τιποτα αλλο εντο στο ελλαντα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ε βεβαια.
Εν ετει 2013, αντι να συζηταμε για τετοιους τροπους παραγωγης θερμανσης, ασχολουμαστε ποσο φορο θα εχει το πετρελαιο.
Κι επειδη ειναι ακριβο καιμε πορτες και παραθυρα.
Μια χαρα.

ναι ρε φίλε αλλά εκεί έχουν φυσικούς πόρους, άφθονα δάση και σκιουράκια να σουλατσάρουν δίπλα στο μπάρμπεκιου το καλοκαίρι.

εδώ εκτός από παραλίες για να βρεις ζωντανή φύση και δέντρα πρέπει να φύγεις 200 χλμ από αστικό κέντρο και να ανέβεις 1000 μέτρα υψόμετρο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
νοικιαζεις κανενα διαμερισμα να ερθω να το νοικιασω  :grin:
Δεν ειναι τοσο ευκολα οσο τα παρουσιαζουν μπαρουλη,για να νοικιασεις ενα μεσο διαμερισμα θελουν κοντα στα 1000 ευρω και 3 ενοικια μπροστα.Ειδικα αν εισαι μεταναστης θα σου ζητησουν 4.Πηγαινε να βγαλεις ναυτικο φυλλαδιο να σε στειλω να δουλεψεις εκει σε πλοιο. :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ναι ρε φίλε αλλά εκεί έχουν φυσικούς πόρους, άφθονα δάση και σκιουράκια να σουλατσάρουν δίπλα στο μπάρμπεκιου το καλοκαίρι.

εδώ εκτός από παραλίες για να βρεις ζωντανή φύση και δέντρα πρέπει να φύγεις 200 χλμ από αστικό κέντρο και να ανέβεις 1000 μέτρα υψόμετρο.
Και τι παει να πει αυτο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Περα απο τον Ψινακη που τον παω κιολας το σκεφτομαι.Η φαση ειναι χειμωνα Γκσταντ για σκι αραγμα κ τρελα και καλοκαιρι Μυκονο.Πιστευω με κανα 500Κ να αγοραζεις κανενα σπιτι στο γκστααντ που ειναι μαγικα.Να μην αναπνεουμε και αιθανολη οχι τιποτα αλλο εντο στο ελλαντα.

εισαι εκτος αγορας τυπε , εκει δεν εχει γκαρσονιερες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προφανώς επειδή εκεί είναι αραιοκτισμένοι, φυσάει από την θάλασσα κλπ, και ραδιενεργές ράβδους ουρανίου να καίγανε δεν θα καταλάβαιναν Χριστό.

από ημιτριτοκοσμικό όμως κράτος με το 45% του πληθυσμού στην πρωτεύουσα (χώρια και 1% πληθυσμού Ινδίας Πακιστάν) τι περιμένεις.

Νορβηγίδα παίζει?
παίζει αλλά σε αυτό το ταξιδι συνοδεύομαι από την στρατονομία  ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Δεν ειναι τοσο ευκολα οσο τα παρουσιαζουν μπαρουλη,για να νοικιασεις ενα μεσο διαμερισμα θελουν κοντα στα 1000 ευρω και 3 ενοικια μπροστα.Ειδικα αν εισαι μεταναστης θα σου ζητησουν 4.Πηγαινε να βγαλεις ναυτικο φυλλαδιο να σε στειλω να δουλεψεις εκει σε πλοιο. :rockon:
για αθηνα λεω του γεροτραμμυ να του γινω νοικαρης και να μη πληρωνω φραγκο  :zfuck:
εφυγα για ασπροπυργο
ποσα μου δινουν  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom