enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
ωωωωω, τι του ειπεεεεε ........καλα . για την ώρα φύλαξε την σωλήνα στο κώλο σου μην τυχόν και κρυωσει ..
ωωωωω, τι του ειπεεεεε ........καλα . για την ώρα φύλαξε την σωλήνα στο κώλο σου μην τυχόν και κρυωσει ..
Ελάχιστοι πάνε ρε ΜΑΛΑΚΑ.
Λιγότερο από μισό μύριο σπίτια.
Όλοι οι άλλοι ειναι ... πλούσιοι ...........
...
και στο σβέρκο θα νιώθετε αυτό:
και μετά θα ακούσετε ένα ... ΜΠΑΜ
για κανε τα λογιστικα σου ενας με εισοδημα 30.000 ευρω τι επιδομα δικαιουτετο βρισκεις λογικό εσύ να πληρωνεις φόρο για να παίρνει φτηνό πετρελαιο ο ιδιοκτήτης βίλας στην Εκαλη ?
παμε
1,28 τα 100 λιτρα 128 ευρω
ποσο χρονικο διαστημα με 2 ωρες θερμανση θα σε κρατησουν 100 λιτρα
υπολογισε να ειχαμε κανονικο χειμωνα οχι ετσι οπως ειμαστε τωρα
αλλα καλα τα λενε οσοι δεν εχουν αναγκη για ρωτησε καποιον που εχει αναγκη
εγω δεν παιρνω επιδομα για να σας φυγει η απορια με τον κυριο αλεξ που λετε να μην παμε να το παρουμε
ρε παπαρα με πιστόλι αγιοβασιλιατικο θα μας σκοτωσεις ???
να σου πω τι δεν καταλαβαινωπαμε παλι.... τα 190 ευρώ επιδοτουν 0.35 ευρώ το λίτρο για 550 λιτρα έτσι ώστε να τα αγοράζει καποιος στην τιμή που ειχαν πριν την εξισωση των φορων (περίπου 0.93 ευρω έκλεισε πρόπερσι τον Μαρτιο)... τι δεν καταλαβαινεις ?
το βρισκεις λογικό εσύ να πληρωνεις φόρο για να παίρνει φτηνό πετρελαιο ο ιδιοκτήτης βίλας στην Εκαλη ?
να σου πω τι δεν καταλαβαινω
μενεις σε πολυκατοικια?
για ρωτα οσους μενουν σε πολυκατοικια γιατι δεν βαζουν πετρελαιο
καλα δεν ειναι και ετσι μερικοι το παρατραβανε με αφορμη αυτοαφου τσιμπας στο δουλεμα του στουρναρα που δηλητηριαζει 5 - 6 εκατομμύρια αστους για να μην ευνοηθουν 30 πλούσιοι που τωρα μπορει να είναι στις αλπεις ή τη μαλαισια, βγες μια βολτα εξω και ρουφα μονοξείδια στην υγεια των σαμαρα - στουρναρα
να σου πω τι δεν καταλαβαινω
μενεις σε πολυκατοικια?
για ρωτα οσους μενουν σε πολυκατοικια γιατι δεν βαζουν πετρελαιο
γι'αυτο του ειπα να ρωτησειεχεις δει κανα πλουσιο να μενει σε πολυκατοικια ? ;) εκτος αν ειναι ολη δικια του και απο κατω εχει βολεψει κορες και γιους ;)
8. ΑΓΡΙΟΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑ
σε πολυκατοικία μένω..
και στις πολυκατοικίες αν δεν αγοράζουν πετρελαιο και δεν έχουν θέρμανση είναι γιατί διαφωνούν μεταξυ τους... και το χειροτερο από όλα είναι ότι αυτο που διαφωνουν είναι οι ενοικιαστές οι οποιοι δεν έχουν λόγο στις ΓΣ..
κάνεις λάθος, εγώ ήμουν ενοικιαστής και ήθελα και θα μπορούσα να βάλω πετρέλαιο.
στην ΓΣ μου συμμετείχε το 1/3, πολλοί ιδιοκτήτες είναι εξαφανισμένοι, η πολυκατοικία θέλει επισκευή τα επιχρίσματα μπροστά θα φύγει κανένα θα σκοτώσει κάποιον και οι ιδιοκτήτες
πριν που έμενα σε άλλη πολυκατοικία, οι έλληνες είχαν όλοι πουλήσει ή νοικιάσει τα διαμερίσματα τους και είχαν φύγει για τις μεζονέτες με τα στεγαστικά (βέβαια αυτοί τώρα ρουφάνε σπερματικά υγρά με ανεργία και πλειστηριασμούς ) και ο πιο δραστήριος για την πολυκατοικία ήταν αλβανός ιδιοκτήτης.
η υποδομή της χώρας καταρρέει γιατί κάποτα τα λεφτά γίναν λουλούδια στον Μαζωνάκη