enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.797
- Πόντοι
- 3.656
τον εσπασε ο λακης και ειπε οτι αποχωρει απο το σαιτ..
χασαμε τον αντισηπτικο καφε τυπε :S :S :S
τον εσπασε ο λακης και ειπε οτι αποχωρει απο το σαιτ..
χασαμε τον αντισηπτικο καφε τυπε :S :S :S
Δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.
Συνταγή του 18ου αιώνα: Διάλυσε κόπρανα προβάτου σε φρέσκο γάλα και πότιζε τον άρρωστο.
αυτο θα το εφαρμοσει αμεσα ο χυσολαγνος τυπε :S :S :S
Kopi Luwak: Ο ακριβότερος καφές του κόσμου (500$)
Κλεισμένες σε ειδικά κλουβιά, οι μοσχογαλές ταΐζονται με άγουρους κόκκους καφέ. Οι κόκκοι περνάνε από το πεπτικό σύστημα των ζώων, τα οποία όμως δεν μπορούν να τους χωνέψουν και τους αποβάλλουν μέσω των κοπράνων τους. Σύμφωνα με τους παραγωγούς η διαδρομή αυτή προσδίδει στον καφέ το ιδιαίτερο άρωμά του. Τα τελευταία χρόνια να αποτελεί την πιο περιζήτητη και ακριβή ποικιλία καφέ στον κόσμο
φιλες μου ιεροδουλες τυπε που τις ηξερα και βγαιναμε για κανα καφε εκαναν εξετασεις κάθε 15 μερες.το θεμα όμως ηταν όπως μου ειπαν και αν ειχαν κολλησει κατι θα εξακολουθουσαν να κανουν το επαγγελμα γιατι το μονο που ηθελαν ηταν το χρημα,χεστηκανε μου ειπαν αν κολλουσαν τον καθενα.επισης μου ειπαν ότι μια φιλη τους ειχε ηπατιτιδα και εργαζοταν επι 2 χρονια και στα χαρτια φαινοταν υγιης γιατι ειχαν κονε με τους ντοκτορες οι νταβαδες επεφτε μιζα και εμφανιζοταν υγιης στα χαρτια άλλο που θα κολλαγε τους πελατες.Παιδες πηγα τις προαλλες με τη ζανετ αλλα εχω παει κ με αλλες,οι οποιες σγρ πηγαινουν με 20 με 30 αντρες ημερισιως ...κανουν συχνα εξετασεις η μπορει ν εχουν τιποτα και μας τ κρυβουν???
τυπε επιασες τζακ ποτ.Εγώ πάντως πριν κανα 2 χρόνια που με τύχε μια στραβή εδώ Θεσσαλονίκη με μια ευτυχώς όλα καλά. Η κοπέλα με δείξε τα χαρτιά της βέβαια, είχα πανικοβληθεί τι να με κάνουν τα χαρτιά, εξετάσεις αμέσως και μετά από 6 μήνες πάλι όλα καλά. Ούτε Fanta ήπια ούτε aspirine
φιλες μου ιεροδουλες τυπε που τις ηξερα και βγαιναμε για κανα καφε εκαναν εξετασεις κάθε 15 μερες.το θεμα όμως ηταν όπως μου ειπαν και αν ειχαν κολλησει κατι θα εξακολουθουσαν να κανουν το επαγγελμα γιατι το μονο που ηθελαν ηταν το χρημα,χεστηκανε μου ειπαν αν κολλουσαν τον καθενα.επισης μου ειπαν ότι μια φιλη τους ειχε ηπατιτιδα και εργαζοταν επι 2 χρονια και στα χαρτια φαινοταν υγιης γιατι ειχαν κονε με τους ντοκτορες οι νταβαδες επεφτε μιζα και εμφανιζοταν υγιης στα χαρτια άλλο που θα κολλαγε τους πελατες.
doctor δε ζητησα μετρα προφυλαξης,εξαλου υπαρχουν και καταδρομείς εδώ μεσα.Πώς θα κολλήσεις Σ.Μ.Ν όταν χρησιμοποιείς προφυλακτικό; Αν γουστάρεις τα γλωσσόφιλα το γλυφομούνι το ακάποτο στοματικό, τότε να εισαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες των πράξεων σου.
doctor δε ζητησα μετρα προφυλαξης,εξαλου υπαρχουν και καταδρομείς εδώ μεσα.
Παιδες πηγα τις προαλλες με τη ζανετ αλλα εχω παει κ με αλλες,οι οποιες σγρ πηγαινουν με 20 με 30 αντρες ημερισιως ...κανουν συχνα εξετασεις η μπορει ν εχουν τιποτα και μας τ κρυβουν???
εδω βρισκοται τυποι να γαμησουν τον λιλα τυπε,και ρωτας ποιος πηδαει τις οροθετικες; :S :S :S
Ο λιλας τι είναι πάλι? αυτός στη φωτογραφία? Δε πάμε καλά
Τύποι δείτε και την θετική πλευρά...
Δεν τελειώνει η ζωη μετα τον θάνατο :S :S :S
Οι γκόμενες που γαμάτε εκτός μπουρδέλων, πόσο σίγουροι είστε ότι είναι υγιείς; Το ότι έχουν πάει με 100 χωρίς προφύλαξη επειδή "είναι το αγόρι μου και το εμπιστεύομαι" όπως λένε, πόσο ήσυχους σας κάνει να νοιώθετε αυτό?
φιλες μου ιεροδουλες τυπε που τις ηξερα και βγαιναμε για κανα καφε εκαναν εξετασεις κάθε 15 μερες.το θεμα όμως ηταν όπως μου ειπαν και αν ειχαν κολλησει κατι θα εξακολουθουσαν να κανουν το επαγγελμα γιατι το μονο που ηθελαν ηταν το χρημα,χεστηκανε μου ειπαν αν κολλουσαν τον καθενα.επισης μου ειπαν ότι μια φιλη τους ειχε ηπατιτιδα και εργαζοταν επι 2 χρονια και στα χαρτια φαινοταν υγιης γιατι ειχαν κονε με τους ντοκτορες οι νταβαδες επεφτε μιζα και εμφανιζοταν υγιης στα χαρτια άλλο που θα κολλαγε τους πελατες.
αυτο το πραμα που καποιος ρωταει κατι σοβαρο και τον δουλευεται δεν μπορω να το καταλαβω φυσικα οι κοπελες κανουν εξετασεις καθε 2-3 μηνες και καθε μερα τουλαχισοτν 20 ατομα τις αγγιζουν βαλε 20 επι 60 μερες 120 ατομα το λιγοτερο τον μηνα τουλαχιστον οι μισοι κατι εχουν και πολυ πιθανο αν πας να κολησεις και εσυ.οσοι σεδουλευουν πιστευω πως ειναι φορεις και εχουν και αλλα νοσηματα τα οπιοα κρθβουν και το παιζουν κυριλε.αυτα προσοχη μην πατε σε μπουρδελα πανε πακια αραπηδες και καθε λογης βρομιαρης που δεν μπορει να βρει γκομενα.οπιος παει σε μπουρδελα παιζει το κεφαλι του.ολη η βρομα και οι ασθενιες ειναι εκει.
Οι γκόμενες που γαμάτε εκτός μπουρδέλων, πόσο σίγουροι είστε ότι είναι υγιείς; Το ότι έχουν πάει με 100 χωρίς προφύλαξη επειδή "είναι το αγόρι μου και το εμπιστεύομαι" όπως λένε, πόσο ήσυχους σας κάνει να νοιώθετε αυτό?
Δεν ξέρουν γιατί θεωρούν ότι εφόσον είναι "το αγόρι της" είναι σίγουρη. Ξέρει με πόσες έχει πάει πιο πριν αυτός ή αν γαμάει ταυτόχρονα ό,τι κινείται? Υπάρχει αυτή η νοοτροπία ταμπού που καθιστά το σεξ με ιερόδουλη ως "βρώμικο" και το σεξ στην ελεύθερη αγορά ως "ασφαλές" που τελικά μόνο έτσι δεν είναι. Ξέρω πολλές πρώην ιερόδουλες, μασατζούδες, στρίπερ, όλες υγιέστατες με οικογένεια και παιδιά τώρα.Οι φίλοι μου όλοι "σιγα μη γαμήσω πουτανα να κολλήσω τιποτα" εχουν σε καποια φάση της ζωής τους κολλήσει απο ενα-δυο σμν, εγω ο γαμαω σε στούντιο, μπουρδέλα, μασαζ, cg δε κόλλησα ποτε τιποτα. Πολύ καλά τα λες τυπε, οι κοπελες "εξω" τη καπότα ουτε να τη φορέσουν δε ξερουν