Νέα

Κανουμε Folding?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cooljohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 984
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Από ότι είδα χαζευοντας τους συμμετέχοντες στο Folding στο e-pcmag.gr, ειχε ξεκινήσει ομαδα απο το site εδω.
Δειτε στη λίστα την ομαδα "" Το ξέρω το project εδώ και χρόνια και όπως γράφουν και εκεί, είναι για καλό σκοπό! Τι λέτε, πάμε να ζωντανέψουμε την ομάδα μας και να συμμετέχουμε σε αυτό τον καλό σκοπό;  :dancing:
Όλοι μαζί όμως. Στο πεδίο του χρήστη να βάλουμε όλοι , ώστε όλοι να δινουμε τους πόντους μας στην ομάδα του site.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Folding! Τι ειπες τωρα? Με θυμησες φοιτητικα χρονια Αγγλια κι ετσι! Εγω αμα γινει κατι τετοιο ειμαι "μεσα"

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Υπάρχει η ομάδα εδώ ως "bourdela.com"(με 0 συνεισφορά μέχρι τώρα, οπότε την ξανανοίγουμε και με άλλο όνομα πχ ""):

Όνομα χρήστη ο καθένας βάζει το δικό του.
Στο πεδίο team βάζει 50513, το οποίο αντιστοιχεί στην ομάδα bourdela.com.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
στο folding εκτιμούν ιδιαίτερα τις κάρτες με CUDA ;)

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Οχι μονο Νvidia(CUDA),αλλα και οι καινουριες ΑΤΙ/AMD υποστηριζουν τον high performance client. Κατεβασα χτες και τα 2, ενα για το CPU κι ενα για την καρτα γραφικων. (CPU-Quad core,VGA-4890). Thnx στον μεγαλεφαντο για την πληροφορια.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Απ'ότι έχω διαβάσει, η έκδοση για GPU, είτε Nvidia είτε ATI,
έχει πολύ μεγαλύτερη απόδοση από την έκδοση για CPU.

Εμένα το PC είναι προπολεμικό μονοπύρηνο με Geforce 3(!!),
οπότε ότι και να βάλω θα πάει με ρυθμούς χελώνας...  :zombie:

Ευτυχώς που χάρη στο Ubuntu μπορώ να το κρατήσω μέχρι να λιώσει το μέταλλο. :tooth:
Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση να το αναβαθμίσω κάποια στιγμή.

OP
OP
cooljohn

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Υπάρχει η ομάδα εδώ ως "bourdela.com"(με 0 συνεισφορά μέχρι τώρα, οπότε την ξανανοίγουμε και με άλλο όνομα πχ ""):

Όνομα χρήστη ο καθένας βάζει το δικό του.
Στο πεδίο team βάζει 50513, το οποίο αντιστοιχεί στην ομάδα bourdela.com.
σωστόοοοος  :)
δυο δρόμοι υπαρχουν: ξεκινώντας από το μηδεν, θα κανουμε χρόνια να "φανούμε" παιζοντας στην παγκόσμια κατάταξη μεχρι να συγκεντρώσουμε ικανοποιητικούς ποντους! εντος μιας αλλης ομαδας μπορουμε να ανεβουμε και να φανουμε ευκολοτερα στην εσωτερική της κατάταξη  ;)
αν θελει ο Αντι ή κάποιος Μοντ, ας μας συντονισει επισημα, προς τα που να πάμε. εγω μια ιδεα εριξα  ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
σωστόοοοος  :)
δυο δρόμοι υπαρχουν: ξεκινώντας από το μηδεν, θα κανουμε χρόνια να "φανούμε" παιζοντας στην παγκόσμια κατάταξη μεχρι να συγκεντρώσουμε ικανοποιητικούς ποντους!

Για να ανέβουμε χρειάζεται 1 Playstation σε κάθε μπουρδέλο (το PS3 τρέχει σφαίρα το folding).
Έτσι θα παίζει και κανά παιχνιδάκι η τσατσά, θα ξεχνιέται και δε θα βαράει την πόρτα. :grin:

OP
OP
cooljohn

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Για να ανέβουμε χρειάζεται 1 Playstation σε κάθε μπουρδέλο (το PS3 τρέχει σφαίρα το folding).
Έτσι θα παίζει και κανά παιχνιδάκι η τσατσά, θα ξεχνιέται και δε θα βαράει την πόρτα. :grin:
ναι! και να τους βαλουμε να συναγωνιζονται μεταξυ τους στην ομαδα μας  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom