apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τι διαφήμιση; Η χρήση της στην Ελλάδα είναι παράνομη και διώκεται από τον νόμο. Συζήτηση κάνουμε.
Θα έπρεπε η κατοχή και μόνο από μίας ποσότητας και πάνω
να τιμωρείται με ποινή θανάτου.
Τον πρώτο χρόνο θα κρεμάγαμε 3000
το δεύτερο 500
τον τρίτο 50
τον τέταρτο 5
και μετά τέλος.
Ωραία όλα αυτά τα μέτρα που προτείνεις Λάκη, αλλά στο τέλος δε θα βαριόσουν μόνος σου;Θα έπρεπε η κατοχή και μόνο από μίας ποσότητας και πάνω
το δεύτερο 500
τον τρίτο 50
τον τέταρτο 5
και μετά τέλος.
Τρελος εισαι και απο θα εισπραξουν φορους μετα.Εγώ προτείνω η κατοχή και χρήση παραπάνω τους ενός πακέτου τσιγάρων την ημέρα να τιμωρείται παραδειγματικά με θάνατο. Επίσης το ίδιο να ισχύει και για όσους καταναλώνουν παραπάνω από δυο ποτήρια αλκοόλ την ημέρα. Με την πάροδο του χρόνου μπορούν να θεσπιστούν αντίστοιχα μέτρα και για τις πουτάνες και τον τζόγο ανάμεσα στα άλλα. Τι λες?
Ωραία όλα αυτά τα μέτρα που προτείνεις Λάκη, αλλά στο τέλος δε θα βαριόσουν μόνος σου;
Λακη οσο και να κλαις, πριν πεθανεις θα δεις την κανναβη νομιμη στο μεγαλυτερο μερος των ΗΠΑ και σε αλλες ανεπτυγμενες χωρες. Τωρα, αφου πεθανεις και πας στο διαολο οπως σου αξιζει, μπορει εμεις οι μικροτεροι να τη δουμε νομιμη και σε υπαναπτυκτες χωρες οπως η Ελλαδα. fact. sorry.Θα έπρεπε η κατοχή και μόνο από μίας ποσότητας και πάνω
το δεύτερο 500
τον τρίτο 50
τον τέταρτο 5
και μετά τέλος.
γιατι οχι και ολα τα ναρκωτικα τυπεΛακη οσο και να κλαις, πριν πεθανεις θα δεις την κανναβη νομιμη στο μεγαλυτερο μερος των ΗΠΑ και σε αλλες ανεπτυγμενες χωρες. Τωρα, αφου πεθανεις και πας στο διαολο οπως σου αξιζει, μπορει εμεις οι μικροτεροι να τη δουμε νομιμη και σε υπαναπτυκτες χωρες οπως η Ελλαδα. fact. sorry.
Η Ελλαδα δεν ειναι ετοιμη για αυτην την πρωτοπορια τυπε. Και δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω τις επιπτωσεις μιας τετοιας αποφασης στον υπαναπτυκτο (κυριως απο θεμα παιδειας και εκπαιδευσης γυρω απο τα ναρκωτικα) πλυθησμο της. Ας το αφησουμε στους ειδικους (ψυχιατρους, κοινωνιολογους) και πορευομαστε σιγα σιγα προς το παρον με νομιμοποιηση της κανναβης, στην πεπατημενη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η νομιμοποιηση των ναρκωτικων θα γαμησει τους παρανομους εμπορους και λαθρεμπορους που κανουν το περισσοτερο κακο. Απο κει και περα ομως δεν ξερω, πορευομαστε σιγα σιγα.γιατι οχι και ολα τα ναρκωτικα τυπε
ναι τυπε αλλα δεν σε βλεπω και πολυ θερμο για να το υποστηριξεις και να αλλαξεις αυτην την νοοτροπια :SΗ Ελλαδα δεν ειναι ετοιμη για αυτην την πρωτοπορια τυπε. Και δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω τις επιπτωσεις μιας τετοιας αποφασης στον υπαναπτυκτο πλυθησμο της. Ας το αφησουμε στους ειδικους (ψυχιατρους, κοινωνιολογους) και πορευομαστε σιγα σιγα προς το παρον με νομιμοποιηση της κανναβης, στην πεπατημενη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η νομιμοποιηση των ναρκωτικων θα γαμησει τους παρανομους εμπορους και λαθρεμπορους που κανουν το περισσοτερο κακο. Απο κει και περα ομως δεν ξερω, πορευομαστε σιγα σιγα.
(Οσο κι αν τρολλαρεις. Και καλα κανεις δηλαδη...)
Ελεγχόμενη απ' το κράτος ωστε να μην μπαίνει στα σχολεία και να είναι καλύτερης ποιότητας....όταν είχα ανοίξει εγώ ένα παρόμοιο thread, οι μισοί με έβριζαν...Η Ελλαδα δεν ειναι ετοιμη για αυτην την πρωτοπορια τυπε. Και δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω τις επιπτωσεις μιας τετοιας αποφασης στον υπαναπτυκτο πλυθησμο της. Ας το αφησουμε στους ειδικους (ψυχιατρους, κοινωνιολογους) και πορευομαστε σιγα σιγα προς το παρον με νομιμοποιηση της κανναβης, στην πεπατημενη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η νομιμοποιηση των ναρκωτικων θα γαμησει τους παρανομους εμπορους και λαθρεμπορους που κανουν το περισσοτερο κακο. Απο κει και περα ομως δεν ξερω, πορευομαστε σιγα σιγα.
(Οσο κι αν τρολλαρεις. Και καλα κανεις δηλαδη...)
Εγω εχω πει διπλα οτι θα ημουν πολυ θερμος στην υποστηριξη αν εβγαινε καποια ομαδα/κομμα που εσπρωχνε για την επαναφορα του εξοστρακισμου!ναι τυπε αλλα δεν σε βλεπω και πολυ θερμο για να το υποστηριξεις και να αλλαξεις αυτην την νοοτροπια :S
τυπε εγω σε ειχα υποστηριξει αν θυμασαιΕλεγχόμενη απ' το κράτος ωστε να μην μπαίνει στα σχολεία και να είναι καλύτερης ποιότητας....όταν είχα ανοίξει εγώ ένα παρόμοιο thread, οι μισοί με έβριζαν...
τυπε ο αγωνας αρχιζει απτο σαιτΤωρα για το μπαφο... Τι προτεινεις να κανω για να επιταχυνω τη νομιμοποιηση? Στο αντιαπαγορευτικο μια φορα πηγα και ηταν εξαιρετικα βαρετα (προφανως επειδη ημουν ο μονος που δεν την ειχα πιει). Εφυγα σε 15 λεπτα.
Εσύ τύπε είσαι σε άλλο επίπεδο!τυπε εγω σε ειχα υποστηριξει αν θυμασαι
Παραπανω απο τους μισους μας βριζουν και τωρα, αλλα βαριουνται να γραψουν.Ελεγχόμενη απ' το κράτος ωστε να μην μπαίνει στα σχολεία και να είναι καλύτερης ποιότητας....όταν είχα ανοίξει εγώ ένα παρόμοιο thread, οι μισοί με έβριζαν...
τυπε το θεμα δεν ειναι η ποιοτητα αλλα η ποσοτηταΕλεγχόμενη απ' το κράτος ωστε να μην μπαίνει στα σχολεία και να είναι καλύτερης ποιότητας....όταν είχα ανοίξει εγώ ένα παρόμοιο thread, οι μισοί με έβριζαν...
Τον έχω παρακολουθήσει τον κύριο Γρίβα ;)Παραπανω απο τους μισους μας βριζουν και τωρα, αλλα βαριουνται να γραψουν.
Ο Κλεανθης Γριβας (αγαπημενος ψυχιατρος και συνομωσιολογος) ειχε πει οτι "παιδια καντε οτι ναρκωτικα θελετε αλλα ΜΑΚΡΥΑ απο πρεζα και αλβανικο μπαφο, θα σας σκοτωσουν".