Νέα

Κάνναβη, ένα φυτό με πολλά χαρίσματα αλλά απαγορευμένο και προπαγανδισμένο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 716
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι διαφήμιση; Η χρήση της στην Ελλάδα είναι παράνομη και διώκεται από τον νόμο. Συζήτηση κάνουμε.

Θα έπρεπε η κατοχή και μόνο από μίας ποσότητας και πάνω
να τιμωρείται με ποινή θανάτου.

Τον πρώτο χρόνο θα κρεμάγαμε 3000
το δεύτερο 500
τον τρίτο 50
τον τέταρτο 5
και μετά τέλος.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16

το δεύτερο 500
τον τρίτο 50
τον τέταρτο 5
και μετά τέλος.

Εγώ προτείνω η κατοχή και χρήση παραπάνω τους ενός πακέτου τσιγάρων την ημέρα να τιμωρείται παραδειγματικά με θάνατο. Επίσης το ίδιο να ισχύει και για όσους καταναλώνουν παραπάνω από δυο ποτήρια αλκοόλ την ημέρα. Με την πάροδο του χρόνου μπορούν να θεσπιστούν αντίστοιχα μέτρα και για τις πουτάνες και τον τζόγο ανάμεσα στα άλλα. Τι λες?  :uglystupid:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085

το δεύτερο 500
τον τρίτο 50
τον τέταρτο 5
και μετά τέλος.
Ωραία όλα αυτά τα μέτρα που προτείνεις Λάκη, αλλά στο τέλος δε θα βαριόσουν μόνος σου;

Επισκέπτης
Εγώ προτείνω η κατοχή και χρήση παραπάνω τους ενός πακέτου τσιγάρων την ημέρα να τιμωρείται παραδειγματικά με θάνατο. Επίσης το ίδιο να ισχύει και για όσους καταναλώνουν παραπάνω από δυο ποτήρια αλκοόλ την ημέρα. Με την πάροδο του χρόνου μπορούν να θεσπιστούν αντίστοιχα μέτρα και για τις πουτάνες και τον τζόγο ανάμεσα στα άλλα. Τι λες?  :uglystupid:
Τρελος εισαι και απο θα εισπραξουν φορους μετα.  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
use-of-medical-Cannabis.jpg

images

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

το δεύτερο 500
τον τρίτο 50
τον τέταρτο 5
και μετά τέλος.
Λακη οσο και να κλαις, πριν πεθανεις θα δεις την κανναβη νομιμη στο μεγαλυτερο μερος των ΗΠΑ και σε αλλες ανεπτυγμενες χωρες. Τωρα, αφου πεθανεις και πας στο διαολο οπως σου αξιζει, μπορει εμεις οι μικροτεροι να τη δουμε νομιμη και σε υπαναπτυκτες χωρες οπως η Ελλαδα. fact. sorry.

ΥΓ: Παρομοιως και για το γαμο των γκευ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λακη οσο και να κλαις, πριν πεθανεις θα δεις την κανναβη νομιμη στο μεγαλυτερο μερος των ΗΠΑ και σε αλλες ανεπτυγμενες χωρες. Τωρα, αφου πεθανεις και πας στο διαολο οπως σου αξιζει, μπορει εμεις οι μικροτεροι να τη δουμε νομιμη και σε υπαναπτυκτες χωρες οπως η Ελλαδα. fact. sorry.
γιατι οχι και ολα τα ναρκωτικα τυπε :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
γιατι οχι και ολα τα ναρκωτικα τυπε :rockon:
Η Ελλαδα δεν ειναι ετοιμη για αυτην την πρωτοπορια τυπε. Και δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω τις επιπτωσεις μιας τετοιας αποφασης στον υπαναπτυκτο (κυριως απο θεμα παιδειας και εκπαιδευσης γυρω απο τα ναρκωτικα) πλυθησμο της. Ας το αφησουμε στους ειδικους (ψυχιατρους, κοινωνιολογους) και πορευομαστε σιγα σιγα προς το παρον με νομιμοποιηση της κανναβης, στην πεπατημενη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η νομιμοποιηση των ναρκωτικων θα γαμησει τους παρανομους εμπορους και λαθρεμπορους που κανουν το περισσοτερο κακο. Απο κει και περα ομως δεν ξερω, πορευομαστε σιγα σιγα.  :dunno:

(Οσο κι αν τρολλαρεις. Και καλα κανεις δηλαδη...)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η Ελλαδα δεν ειναι ετοιμη για αυτην την πρωτοπορια τυπε. Και δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω τις επιπτωσεις μιας τετοιας αποφασης στον υπαναπτυκτο πλυθησμο της. Ας το αφησουμε στους ειδικους (ψυχιατρους, κοινωνιολογους) και πορευομαστε σιγα σιγα προς το παρον με νομιμοποιηση της κανναβης, στην πεπατημενη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η νομιμοποιηση των ναρκωτικων θα γαμησει τους παρανομους εμπορους και λαθρεμπορους που κανουν το περισσοτερο κακο. Απο κει και περα ομως δεν ξερω, πορευομαστε σιγα σιγα.  :dunno:

ναι τυπε αλλα δεν σε βλεπω και πολυ θερμο για να το υποστηριξεις και να αλλαξεις αυτην την νοοτροπια :S

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Η Ελλαδα δεν ειναι ετοιμη για αυτην την πρωτοπορια τυπε. Και δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω τις επιπτωσεις μιας τετοιας αποφασης στον υπαναπτυκτο πλυθησμο της. Ας το αφησουμε στους ειδικους (ψυχιατρους, κοινωνιολογους) και πορευομαστε σιγα σιγα προς το παρον με νομιμοποιηση της κανναβης, στην πεπατημενη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η νομιμοποιηση των ναρκωτικων θα γαμησει τους παρανομους εμπορους και λαθρεμπορους που κανουν το περισσοτερο κακο. Απο κει και περα ομως δεν ξερω, πορευομαστε σιγα σιγα.  :dunno:

Ελεγχόμενη απ' το κράτος ωστε να μην μπαίνει στα σχολεία και να είναι καλύτερης ποιότητας....όταν είχα ανοίξει εγώ ένα παρόμοιο thread, οι μισοί με έβριζαν...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ναι τυπε αλλα δεν σε βλεπω και πολυ θερμο για να το υποστηριξεις και να αλλαξεις αυτην την νοοτροπια :S
Εγω εχω πει διπλα οτι θα ημουν πολυ θερμος στην υποστηριξη αν εβγαινε καποια ομαδα/κομμα που εσπρωχνε για την επαναφορα του εξοστρακισμου! :offtopic:

Τωρα για το μπαφο... Τι προτεινεις να κανω για να επιταχυνω τη νομιμοποιηση? Στο αντιαπαγορευτικο μια φορα πηγα και ηταν εξαιρετικα βαρετα (προφανως επειδη ημουν ο μονος που δεν την ειχα πιει). Εφυγα σε 15 λεπτα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ελεγχόμενη απ' το κράτος ωστε να μην μπαίνει στα σχολεία και να είναι καλύτερης ποιότητας....όταν είχα ανοίξει εγώ ένα παρόμοιο thread, οι μισοί με έβριζαν...
τυπε εγω σε ειχα υποστηριξει αν θυμασαι :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τωρα για το μπαφο... Τι προτεινεις να κανω για να επιταχυνω τη νομιμοποιηση? Στο αντιαπαγορευτικο μια φορα πηγα και ηταν εξαιρετικα βαρετα (προφανως επειδη ημουν ο μονος που δεν την ειχα πιει). Εφυγα σε 15 λεπτα.
τυπε ο αγωνας αρχιζει απτο σαιτ :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Παραπανω απο τους μισους μας βριζουν και τωρα, αλλα βαριουνται να γραψουν.  :grin:

Ο Κλεανθης Γριβας (αγαπημενος ψυχιατρος και συνομωσιολογος) ειχε πει οτι "παιδια καντε οτι ναρκωτικα θελετε αλλα ΜΑΚΡΥΑ απο πρεζα και αλβανικο μπαφο, θα σας σκοτωσουν".  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε το θεμα δεν ειναι η ποιοτητα αλλα η ποσοτητα
images

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Παραπανω απο τους μισους μας βριζουν και τωρα, αλλα βαριουνται να γραψουν.  :grin:

Ο Κλεανθης Γριβας (αγαπημενος ψυχιατρος και συνομωσιολογος) ειχε πει οτι "παιδια καντε οτι ναρκωτικα θελετε αλλα ΜΑΚΡΥΑ απο πρεζα και αλβανικο μπαφο, θα σας σκοτωσουν".  :grin:
Τον έχω παρακολουθήσει τον κύριο Γρίβα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom