Επισκέπτης
δεν ειναι θεμα μαγκιας, οτιδηποτε κανεις αφου αποφασισες να το κανεις καντο αλλα με μετροΕισαι μαγκακος εσυ, ε? Φιλε μου, οτι νομιζεις κανε.
οχι υπερβολες, για να μην σε παρει η κατω βολτα ;)
δεν ειναι θεμα μαγκιας, οτιδηποτε κανεις αφου αποφασισες να το κανεις καντο αλλα με μετροΕισαι μαγκακος εσυ, ε? Φιλε μου, οτι νομιζεις κανε.
δεν ρουφας, πινειςρουφα τοτε πριν τελειωσουν
...τα ξυδια κανουν χειροτερη ζημια αλλα επειδη ειναι νομιμα και κοινωνικα αποδεκτα δε μιλαει κανεις...Παιδια οχι στα ναρκωτικα....Δεν φτανουν για ολους!!!!!!!
δηλαδη βλεπεις ολο τον κοσμο σαν εχθρο σου τυπε?...μυθος μεγαλος το χορτο ,δεν ξερω τυποι τι σημβαινει με εσας ,αλλα προσωπικα με χαλαει γι αυτο και δεν το πινω ,μου φερνει παρανοια ειδικα αμα ειμαι με πολυ και αγνωστο κοσμο ,νομιζω οτι με κοιτουν ολοι ,οτι ειναι εναντιον μου κ.λ.π. ,ασε που η ληψη και της πιο απλης αποφασης φανταζει βουνο ,ισως να μη φταιει το χορτο μπορει να φταιει ο δικος μου ψυχισμος ,τι να πω, παντως και με ειδικο γιατρο που το συζητησα μου ειπε για οτι η παρατεταμενη χρηση προκαλει "κανναβιδικη ψυχωση"...
Με το μαλακο γιατρέ μου.δηλαδη βλεπεις ολο τον κοσμο σαν εχθρο σου τυπε?
θελεις να τους εξοντωσεις?
...μυθος μεγαλος το χορτο ,δεν ξερω τυποι τι σημβαινει με εσας ,αλλα προσωπικα με χαλαει γι αυτο και δεν το πινω ,μου φερνει παρανοια ειδικα αμα ειμαι με πολυ και αγνωστο κοσμο ,νομιζω οτι με κοιτουν ολοι ,οτι ειναι εναντιον μου κ.λ.π. ,ασε που η ληψη και της πιο απλης αποφασης φανταζει βουνο ,ισως να μη φταιει το χορτο μπορει να φταιει ο δικος μου ψυχισμος ,τι να πω, παντως και με ειδικο γιατρο που το συζητησα μου ειπε για οτι η παρατεταμενη χρηση προκαλει "κανναβιδικη ψυχωση"...
Να αλλάξεις γιατρό. Τέτοια ψύχωση ΔΕΝ υπάρχει.... με ειδικο γιατρο που το συζητησα μου ειπε για οτι η παρατεταμενη χρηση προκαλει "κανναβιδικη ψυχωση"...
καλα οταν λεει γιατρο θα εννοει κανα σαν τον goa gilΝα αλλάξεις γιατρό. Τέτοια ψύχωση ΔΕΝ υπάρχει.
...οχι ρε τυπε δεν μου βγαινει επιθετικοτητα η εχθρικοτητα ,μαλλον ανασφαλεια και αγχος θα το ελεγα...δηλαδη βλεπεις ολο τον κοσμο σαν εχθρο σου τυπε?
θελεις να τους εξοντωσεις?
τυπε οι ποιο πολλοι ειναι ετσι πριν πιουν...οχι ρε τυπε δεν μου βγαινει επιθετικοτητα η εχθρικοτητα ,μαλλον ανασφαλεια και αγχος θα το ελεγα...
...οταν ειμαι "ξενε" μπορει να μαι μια χαρα αλλα αμα το πιω μπορει να στρεσσαριστω η να παρανοησω για το πιο ασημαντο πραγμα...τυπε οι ποιο πολλοι ειναι ετσι πριν πιουν
εσυ κανεις εξωμοιωση στην ζωη τους για λιγη ωρα
φαντασου να τα ενιωθες συνεχεια αυτα τα συναισθηματα?
μια χαρα εισαι
...μυθος μεγαλος το χορτο ,δεν ξερω τυποι τι σημβαινει με εσας ,αλλα προσωπικα με χαλαει γι αυτο και δεν το πινω ,μου φερνει παρανοια ειδικα αμα ειμαι με πολυ και αγνωστο κοσμο ,νομιζω οτι με κοιτουν ολοι ,οτι ειναι εναντιον μου κ.λ.π. ,ασε που η ληψη και της πιο απλης αποφασης φανταζει βουνο ,ισως να μη φταιει το χορτο μπορει να φταιει ο δικος μου ψυχισμος ,τι να πω, παντως και με ειδικο γιατρο που το συζητησα μου ειπε για οτι η παρατεταμενη χρηση προκαλει "κανναβιδικη ψυχωση"...