Νέα

Κάνναβη, ένα φυτό με πολλά χαρίσματα αλλά απαγορευμένο και προπαγανδισμένο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 716
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Παιδια οχι στα ναρκωτικα....Δεν φτανουν για ολους!!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να απογορευτουν τα μαλακα
να επιτραπουν τα σκληρα
:rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
στην ελβετία επιτρέπονται μέχρι 3(?) φυτά να έχεις στο σπίτι σου για δικιά σου χρήση.
το καλό είναι ότι μπορείς να έχεις δική σου παραγωγή και να μην παίρνεις τις κατουρημένες σκανκιές που πουλάνε πολλοί δήθεν για πρώτης ποιότητας και να σου γαμάνε το κεφάλι.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...μυθος μεγαλος το χορτο ,δεν ξερω τυποι τι σημβαινει με εσας ,αλλα προσωπικα με χαλαει γι αυτο και δεν το πινω ,μου φερνει παρανοια ειδικα αμα ειμαι με πολυ και αγνωστο κοσμο ,νομιζω οτι με κοιτουν ολοι ,οτι ειναι εναντιον μου κ.λ.π. ,ασε που η ληψη και της πιο απλης αποφασης φανταζει βουνο ,ισως να μη φταιει το χορτο μπορει να φταιει ο δικος μου ψυχισμος ,τι να πω, παντως και με ειδικο γιατρο που το συζητησα μου ειπε για οτι η παρατεταμενη χρηση προκαλει "κανναβιδικη ψυχωση"...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...μυθος μεγαλος το χορτο ,δεν ξερω τυποι τι σημβαινει με εσας ,αλλα προσωπικα με χαλαει γι αυτο και δεν το πινω ,μου φερνει παρανοια ειδικα αμα ειμαι με πολυ και αγνωστο κοσμο ,νομιζω οτι με κοιτουν ολοι ,οτι ειναι εναντιον μου κ.λ.π. ,ασε που η ληψη και της πιο απλης αποφασης φανταζει βουνο ,ισως να μη φταιει το χορτο μπορει να φταιει ο δικος μου ψυχισμος ,τι να πω, παντως και με ειδικο γιατρο που το συζητησα μου ειπε για οτι η παρατεταμενη χρηση προκαλει "κανναβιδικη ψυχωση"...
δηλαδη βλεπεις ολο τον κοσμο σαν εχθρο σου τυπε?
θελεις να τους εξοντωσεις?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

Το ιδιο χορτο επιδραει διαφορετικα σε καθε ανθρωπο.. παιζει αν εισαι σε "ασχημο" mood να χαλαστεις περισσότερο..  ;)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
χαχαααα καπως ετσι ρε τυπε..!  :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να αλλάξεις γιατρό. Τέτοια ψύχωση ΔΕΝ υπάρχει.
καλα οταν λεει γιατρο θα εννοει κανα σαν τον goa gil :grin:
URL]]

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
δηλαδη βλεπεις ολο τον κοσμο σαν εχθρο σου τυπε?
θελεις να τους εξοντωσεις?
...οχι ρε τυπε δεν μου βγαινει επιθετικοτητα η εχθρικοτητα ,μαλλον ανασφαλεια και αγχος θα το ελεγα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...οχι ρε τυπε δεν μου βγαινει επιθετικοτητα η εχθρικοτητα ,μαλλον ανασφαλεια και αγχος θα το ελεγα...
τυπε οι ποιο πολλοι ειναι ετσι πριν πιουν
εσυ κανεις εξωμοιωση στην ζωη τους για λιγη ωρα
φαντασου να τα ενιωθες συνεχεια αυτα τα συναισθηματα?
μια χαρα εισαι :rockon:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
τυπε οι ποιο πολλοι ειναι ετσι πριν πιουν
εσυ κανεις εξωμοιωση στην ζωη τους για λιγη ωρα
φαντασου να τα ενιωθες συνεχεια αυτα τα συναισθηματα?
μια χαρα εισαι :rockon:
...οταν ειμαι "ξενε" μπορει να μαι μια χαρα αλλα αμα το πιω μπορει να στρεσσαριστω η να παρανοησω για το πιο ασημαντο πραγμα...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Εγώ κάνω ένα γάρο πριν βγω για κυνήγι αστέγων ακριβώς επειδή με τσιτώνει και με "παλαβώνει". Βαράω στο ψαχνώ και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Στα συν ότι μου φέρνει υπερκινητικότητα.

Επισκέπτης
Χασισια και μαλακιες  :jerking: μαστουρωνους τους ανθρωπους για να τους εκμεταλευονται....  :headbang: φυσικα ο υγιης ανθρωπος δεν ασχολειται με αυτα, αλλα μονο κατι παρταλια τις ακροδεξιας και οι απεναντι τους οι αναρχικοι  :uglystupid: ψοφος στα μαστουρια ρε :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom