Νέα

Κανείς δεν θέλει τις Κυριακές του, τις νίκες τους θέλουν όλοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maldi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
τον άλλο τον λουκα μπαζουκα ειπα βαζελογαυρο...εσυ γερο φυσικα και εχεις το δικαίωμα να κρινεις τον βαγγελα και τον κάθε βαγγελα...αυτό δεν σε κανει βαζελογαυρο…
και φυσικα κάθε προεδρος θελει να κερδισει..τι είναι κανας φιλάνθρωπος να σκορπαει δεξια και αριστερα φραγκα χωρις λογο? εμενα δεν με πειραξει εκμεταλλευομενος τον ολυμπιακο να θελει να αγορασει καναλια, να κανει ντιλ με το κρατος, να βγαλει φραγκα κτλ...το μονο που με νοιαζει είναι να βοηθαει την ομαδα...και ο βαγγελας σιγουρα βοηθαει την ομαδα...πηρε παιχτες, πηρε πρωταθλήματα, πηγαίνουμε ευρωπη, εριξε τρελα φραγκα στο ρεντη, βοηθαει και στηριζει ολο τον ερασιτεχνη κτλ!!!!

και για να τελειωνει αυτό το παραμυθι...βαζελογαυρος δεν είναι αυτος που κανει κριτικη….βαζελογαυρος είναι αυτος που χαιρεται με τις αποτυχιες της ομαδας και παει κοντρα στον εκάστοτε προεδρο γιατι ετσι, γιατι είναι της μοδας...ο πουστης βαζελογαυρος λουκας μπαζουκας δεν εχει γραψει καμια φορα για το ότι ενοιωσε ντροπη για το ακυρωμενο γκολ του σουντανι στον βολο, δεν εγραψε ότι ενοιωσε ντροπη για το ότι ο μπαοκ αγορασε την ξανθη, δεν ενοιωσε ντροπη για τον ολιγαρχη ρωσοποντιο κτλ κτλ...αλλα ηρθε τωρα εν ετει 2019 να μας πει ότι ενοιωσε ντροπη για τον κατσουρανη και ότι ενοιωσε ντροπη για το νοορ1!!!και φυσικα ενοιωσε ντροπη για το νοορ1 γιατι ως γνήσιος βαζελογαυρος διαβαζει μονο sdna!!!!!
οποτε αυτό το αρχιδι να παει να γαμηθει και να μην ξαναπατησει γηπεδο…

υγ: βαζελογαυροι υπηρχαν παντα...και ως παλιότερος θα ξερεις ποσο πικραμένος εφυγε και ο τεράστιος γουλανδρης από την ομαδα εξαιτίας καποιων σκουπιδιών βαζελογαυρων τοτε...απλα οσο περισσοτερες επιτυχιες εχει η ομαδα, τοσο περισσοτεροι βαζελογαυροι δημιουργούνται...
Δεν διαφωνώ μαζί σου, ότι ο κάθε πρόεδρος κρίνεται εκ του αποτελεσματος, αλλά εδώ τα τελευταία χρόνια, το αποτελεσμα κρίνεται εκτός γηπέδων σε μεγαλύτερο ποσοστό από ότι εντός γηπέδων. Εδώ πριν από χρόνια ο άλλος διελυσε ολόκληρη κατηγορία, την Γ Εθνική, και την έκανε 6 ομίλους από 2 που ήταν, για να παίζει με την Ραφήνα, και να ανέβει η ομάδα του αέρα. Όλα τα καλά παιδακια έχουν χώσει για τα καλά τα δόντια τους σε αυτό το δισμοιρο το ποδόσφαιρο, και του ρουφάνε το αίμα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Και όσον αφορά τον Ολυμπιακό, θα πρεπει όλοι να αντιληφθούμε ποσό τεράστιο όνομα είναι, και δεν αρμόζει η μιζέρια για ένα οφσάιντ που δεν ήταν, σε τέτοιο όνομα. Ειμουνα πριν από δέκα μέρες σε χώρα του Ινδικού, κοντά στην Νοτιοανατολικη Αφρική. Ε λοιπόν, δεν ήξερε κανεις που πέφτει η Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρανε Πανατηναικος-Ολυμπιακός. Ούτε ΠΑΟΚ δυστυχώς για τα καρδασια, αλλά ούτε ΑΕΚ.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
οι σουντανιδες και οι αραμπηδες πηγαινουν τρενο στην ευρωπη..εκει που εσυ τα τελευταια χρονια εχεις ξεκωλιαστει από το κάθε χωριο...βεβαια ως δια μαγειας ο λημνος, ο πελκας και τα λοιπα σαπακια β εθνικης που εχεις μαζεψει μετατρέπονται σε μεσι και ροναλντο κάθε φορα που παιζουνε με καμια ξανθη, βολο, αγρινιο και λοιπα παραρτηματα…οποτε αμα θελεις να κερδισεις καποτε καμια βιντεοτον ή καμια σλοβαν αλλαξε τα σαπακια που εχεις..

μεσα σε 2 χρονια παραγκας του ρωσοποντιου ειδαμε χερι αλα μανιατη του βιερινια, κατι ακυρωμενα γκολ οφσαιτ αλα κατσουρανη, κατι σφαγες μεσα εξω κατά της τριπολης για να παει η μπαοκαρα στον τελικο κυπελλου κτλ...αυτά βεβαια είναι πραγματα που τα βλέπαμε και τα παλιοτερα χρονια...τοτε που ηταν ο κακος ολυμπιακος και όχι η εξυγιανση...

αλλα το ζητουμενο είναι ότι τωρα με την εξυγιανση εχουμε δει και πολλα αλλα πραγματα που είναι πρωτοφανή και δεν είχαμε δει σε 25 χρονια κυριαρχιας κοκκαλη - μαρινακη :
1)δεν ειδαμε ποτε προεδρο ομαδας να βγαινει και να κατηγορει τον τερματοφυλακα του ότι ηταν στημενος και ότι ειχε παει με το ιδιωτικο του αυτοκινητο μια μερα πριν στην θεσσαλονικη!!!με την παραγκα του ρωσοποντιου το ειδαμε και αυτό!!!προεδροι να κατηγορουν τον ολυμπιακο ότι τους εσφαξε, είχαμε δει...προεδροι που να λενε ότι οι ιδιοι τους οι παιχτες ηταν στημενοι υπερ της αντιπαλης ομαδας δεν είχαμε δει!!!
2)δεν ειδαμε ποτε άφραγκος ανηψιος προεδρου να αγοραζει προπονητικο κεντρο αλλης ομαδας!!!με την παραγκα του σαββιδη το ειδαμε και αυτό!!!αλλα ενταξει η ξανθη ηταν παραρτημα του κοκκαλη...στα λογια βεβαια!!!γιατι ένα στοιχειο ότι ηταν παραρτημα δεν ειχατε βρει επι 20 χρονια!!!!τωρα που αγοράζονται προπονητηρια αλλων ομαδων και μπαινουν αχυράνθρωποι στις διοικησεις αλλων ομαδων, είναι απλα δευτερα και δεν ασχολείται κανεις…
3)δεν είχαμε δει ποτε 6 δανεικούς σε μια μονο ομαδα!!!με την παραγκα του σαββιδη το ειδαμε και αυτό στον βολο!!!!
4)δεν είχαμε δει ποτε ομαδα να παιζει εντος εδρας με τον ολυμπιακο και να βγαζει εκδοτήρια στο καραισκακη!!!με την παραγκα του σαββιδη ειδαμε τα εισητηρια του αγωνα βολος - παοκ να πωλιούνται στα εκδοτήρια της τουμπας!!!
5)δεν είχαμε δει ποτε προεδρο ομαδας να βγαινει φορα παρτιδα στην τηλεοραση και να λεει ότι ο προεδρος της επο είναι δικος μας!!!με την παραγκα του σαββιδη ειδαμε και αυτό το θρασος live στην τηλεοραση!!!

και επεται και συνεχεια…
Σηκωσε το βλεμμα σου κοιτα ψηλα και δες με στο +2...
η ομαδαρα που παει τραινο στην Ευρωπη εφερε Χ με την Κ19 του ΠΑΟΚ...
και κλαιτε εδω κ 3 μερες... να στο ξαναγραψω???
Χ ΜΕ ΤΗΝ Κ19!!!!!!! Χ ΜΕ ΤΗΝ Κ19!!!!
Εσυ πως το εξηγεις αυτο??? να πηγαινεις τραινο στην Ευρωπη και να τρως τουλουμπα απο πιτσιρικια???
σου ακυρωσαν γκολ στο 10 και ειχες αλλα 80 λεπτα να βαλεις εστω 1....εκει που ο Αρης εριξε 4...
Δεν μπορεις να βαλεις 1 εκει που ο Αρης εριξε 4....και θες πρωταθλημα...
Ειπαμε.... 44 εχετε...αλλα μεχρι εδω ηταν...

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Αγαπητέ κύριε Παοκπαο. Δεν νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα να με αποκαλείς βαζελογαβρο, επειδή θεωρώ ότι ο τελευταιος αγνός πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ο Γουλανδρής, και όλοι οι άλλοι απλώς κοιτάνε πως θα κερδίσουν από το όνομα του.
Οντως ο καλυτερος προεδρος ηταν ο Γουλανδρης,ο μονος που οχι μονο δεν εβγαλε λεφτα απο την ομαδα αλλα εχασε και παρα πολλα ,αρκετα του τα φαγανε οι νταραβεριτζιδες τυπου Θεοδωρακακης και σια!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Σηκωσε το βλεμμα σου κοιτα ψηλα και δες με στο +2...
η ομαδαρα που παει τραινο στην Ευρωπη εφερε Χ με την Κ19 του ΠΑΟΚ...
και κλαιτε εδω κ 3 μερες... να στο ξαναγραψω???
Χ ΜΕ ΤΗΝ Κ19!!!!!!! Χ ΜΕ ΤΗΝ Κ19!!!!
Εσυ πως το εξηγεις αυτο??? να πηγαινεις τραινο στην Ευρωπη και να τρως τουλουμπα απο πιτσιρικια???
σου ακυρωσαν γκολ στο 10 και ειχες αλλα 80 λεπτα να βαλεις εστω 1....εκει που ο Αρης εριξε 4...
Δεν μπορεις να βαλεις 1 εκει που ο Αρης εριξε 4....και θες πρωταθλημα...
Ειπαμε.... 44 εχετε...αλλα μεχρι εδω ηταν...

τυπε γνωρίζω ότι εισαι αναρχιδος και δεν μπορεις να απαντησεις επι της ουσιας σε όλα αυτά που εγραψα στο ποστ μου και σε συμπονω...οποτε για να αποφυγεις την ουσια για τα παραρτηματα, τον βελλιδη, τον γραμμενο κτλ, κατεφυγες σε ένα παράδειγμα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα που μονο μια μπουγατσα θα μπορουσε να πει :
δηλαδή αφου ο ολυμπιακος  εκανε γκελα με τα πιτσιρικια του βολου, δεν εχει δικαίωμα να ομιλει και αρα δικαια χανει το πρωταθλημα...θα μπορουσα να σου απαντησω ότι εγω στην γκελα μου μεσα στον βολο επαιζα καλυτερα μπαλα από εσενα μεσα στον βολο, αλλα εσυ βεβαια επαιζες με το παραρτημα σου και κερδισες…αλλα δεν θα απαντησω ετσι….απλα θα ψαξω όλα αυτά τα 25 χρονια του κοκκαλη και το μαρινακη να βρισκω γκέλες του βαζελου και της αεκ για να βγαζω καθαρα τα πρωταθλήματα και να πανυγηριζω όπως εσυ...δηλαδή, ο παο ειχε φερει χ το 2006 με την καλαματα που επεσε κατηγορια τοτε...με την καλαματα ρε μαλακα!!!!!με την καλαματα που ηταν χωμα!!!αρα καθαρο το πρωταθλημα του 2006!!!!παμε παρακατω... :heavymetalbig:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Μαλωνουν τα βουβαλια και την πληρωνουν τα βατραχια

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
τυπε γνωρίζω ότι εισαι αναρχιδος και δεν μπορεις να απαντησεις επι της ουσιας σε όλα αυτά που εγραψα στο ποστ μου και σε συμπονω...οποτε για να αποφυγεις την ουσια για τα παραρτηματα, τον βελλιδη, τον γραμμενο κτλ, κατεφυγες σε ένα παράδειγμα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα που μονο μια μπουγατσα θα μπορουσε να πει :
δηλαδή αφου ο ολυμπιακος  εκανε γκελα με τα πιτσιρικια του βολου, δεν εχει δικαίωμα να ομιλει και αρα δικαια χανει το πρωταθλημα...θα μπορουσα να σου απαντησω ότι εγω στην γκελα μου μεσα στον βολο επαιζα καλυτερα μπαλα από εσενα μεσα στον βολο, αλλα εσυ βεβαια επαιζες με το παραρτημα σου και κερδισες…αλλα δεν θα απαντησω ετσι….απλα θα ψαξω όλα αυτά τα 25 χρονια του κοκκαλη και το μαρινακη να βρισκω γκέλες του βαζελου και της αεκ για να βγαζω καθαρα τα πρωταθλήματα και να πανυγηριζω όπως εσυ...δηλαδή, ο παο ειχε φερει χ το 2006 με την καλαματα που επεσε κατηγορια τοτε...με την καλαματα ρε μαλακα!!!!!με την καλαματα που ηταν χωμα!!!αρα καθαρο το πρωταθλημα του 2006!!!!παμε παρακατω... :heavymetalbig:
Ωραια...το αν αγοραζω ομαδες ειναι δικη μου δουλεια,δικα μου λεφτα...
Εχω και ριχνω... τι ζορι τραβας???και ολες τις ομαδες να εχω, στο χορταρι 11 εναντιον 11 ειναι... ΜΠΕΣ ΡΙΞΕ 4 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!!!
Σου απαγορευω να το κανεις???
...και αν δεν μπορεις να κερδισεις οριστε η λυση απο τον ιδιο σου τον αντιπροεδρο!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Ωραια...το αν αγοραζω ομαδες ειναι δικη μου δουλεια,δικα μου λεφτα...
Εχω και ριχνω... τι ζορι τραβας???και ολες τις ομαδες να εχω, στο χορταρι 11 εναντιον 11 ειναι... ΜΠΕΣ ΡΙΞΕ 4 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!!!
Σου απαγορευω να το κανεις???
...και αν δεν μπορεις να κερδισεις οριστε η λυση απο τον ιδιο σου τον αντιπροεδρο!!!

τωρα μιλας σωστα!!!τα ιδια λεω και εγω εδώ και 30 χρονια!!!αλλα βρισκονταν κατι μαλακες αλλόθρησκοι εδώ μεσα και μιλουσαν για παραγκες και λοιπες μαλακιες..
δηλαδή ειχα εγω τον κοκκαλη και τον μαρινακη με τα φραγκα και αγοραζαν ομαδες ειναι δικη τους δουλεια, δικα τους λεφτα...δηλαδή αμα σου ακυρωσω κανα δυο γκολ, εσυ δεν μπορεις να βαλεις 3-4 να κερδισεις???ενταξει ηρθα μεσα στην τουμπα επι κοκκαλη και σου εβαλα ένα οφσάιντ γκολ....και τι εγινε ρε μαλακες???!!!!στο χορταρι 11 εναντιον 11 ειναι... ΜΠΕΣ ΡΙΞΕ 4 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!!!δηλαδή επειδή σου εβαλα 1 γκολ οφσάιντ μεσα στην τουμπα επι κοκκαλη, αμεσως να μου βγαλεις το πρωταθλημα στημενο???!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o

επιτελους ερχεστε ολοι στα λογια μου  :grouphug:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
τωρα μιλας σωστα!!!τα ιδια λεω και εγω εδώ και 30 χρονια!!!αλλα βρισκονταν κατι μαλακες αλλόθρησκοι εδώ μεσα και μιλουσαν για παραγκες και λοιπες μαλακιες..
δηλαδή ειχα εγω τον κοκκαλη και τον μαρινακη με τα φραγκα και αγοραζαν ομαδες ειναι δικη τους δουλεια, δικα τους λεφτα...δηλαδή αμα σου ακυρωσω κανα δυο γκολ, εσυ δεν μπορεις να βαλεις 3-4 να κερδισεις???ενταξει ηρθα μεσα στην τουμπα επι κοκκαλη και σου εβαλα ένα οφσάιντ γκολ....και τι εγινε ρε μαλακες???!!!!στο χορταρι 11 εναντιον 11 ειναι... ΜΠΕΣ ΡΙΞΕ 4 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!!!δηλαδή επειδή σου εβαλα 1 γκολ οφσάιντ μεσα στην τουμπα επι κοκκαλη, αμεσως να μου βγαλεις το πρωταθλημα στημενο???!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o

επιτελους ερχεστε ολοι στα λογια μου  :grouphug:
ωραια...εγω τωρα ομως μπορω και ριχνω 3αρες και 4αρες....εφαγες κ εσυ 3αρα περσι...
και εσυ παραρτημα μου??? μηπως πηρε και ο ψηλος ο μαυρος αμυντικος σας, ρουβλια περσι και αφησε τον Ακπομ να καρφωσει το 3ο???
Δηλαδη επειδη εμεις βαζουμε 3-4, αμεσως να μου βγαλεις την αντιπαλη ομαδα παραρτημα???

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Η πιο σιχαμένη ομάδα στην ελλαδα ειναι ο γαύρος κ ρεντικολο στην ευρωπη
Γελανε κ οι ρέγγες οταν διαμαρτύρεται για την διαιτησια
20 χρονια ΣΤΗΜΕΝΑ έπαιρνε με Κόκκαλη κ μαρινακη
Πλήρωνε διαιτητές κ έπαιρνε μαϊμού πέναλτυ συνεχως

Tikos9

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Like
6
Πόντοι
0
μεχρι τωρα το μονο που γινετε ειναι να εναλλασονται οι παραγκαρχες.....
αυτο που εχει πλακα ειναι οτι οι υπαλληλοι δημοσιογραφοι τους χρησιμοποιουν ακριβως τα ιδια επιχειρηματα που χρησιμοποιουσε ο προηγουμενος παραγκαρχης για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα...
πχ ελα μωρα ενα γκολ ακυρωσε, τετοιες ομαδες πρεπει να τις κερδιζεις και με κοντρα διαιτησια κλπ
γελοιο ελληνικο ποδοσφαιρο..

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.045
Πόντοι
456
Η πιο σιχαμένη ομάδα στην ελλαδα ειναι ο γαύρος κ ρεντικολο στην ευρωπη
Γελανε κ οι ρέγγες οταν διαμαρτύρεται για την διαιτησια
20 χρονια ΣΤΗΜΕΝΑ έπαιρνε με Κόκκαλη κ μαρινακη
Πλήρωνε διαιτητές κ έπαιρνε μαϊμού πέναλτυ συνεχως

ναι

Champions League: Στη 18η θέση της συνολικής κατάταξης ο Ολυμπιακός

tyrion lan

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
το παοκακι των 2 πρωταθληματων που το μονο που εχουν να επιδηξουν οι συμπαθεστατοι αλλα μπετοβλακες οπαδοι του ειναι κανα μπουκαλι στο μαραντονα και καμια πετρα στον ριβαλντο τον τζολε τον γιαννακοπουλο τον μιραλας και τον τσορι ξαφνικα κανανε κωλο με τα ρουβλια του τσετσενου αχυρανθρωπου και αποθρασυνθηκαν παντελως κουνωντας και το δαχτυλο για κλεμμενα πρωταθληματα.. :idiot: :idiot: :jerking: :jerking:  το πρωταθλημα φετος δεν θα τελειωσει αν δεν πεσετε δ εθνικη οπως απαιτει ο νομος... και μετα θα επιστρεψετε εκει που για χρονια εισασταν και ακομα παραπερα... η τιμωρια σας θα ειναι αυτη για το απυθμενο θρασος τη μαλακια τη λιγουρια τη ξετσιπωσια το νεοπλουτισμο και τη μαγκια-κλανια που σας διακατεχει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
ωραια...εγω τωρα ομως μπορω και ριχνω 3αρες και 4αρες....εφαγες κ εσυ 3αρα περσι...
και εσυ παραρτημα μου??? μηπως πηρε και ο ψηλος ο μαυρος αμυντικος σας, ρουβλια περσι και αφησε τον Ακπομ να καρφωσει το 3ο???
Δηλαδη επειδη εμεις βαζουμε 3-4, αμεσως να μου βγαλεις την αντιπαλη ομαδα παραρτημα???

Εσύ μου ρίχνεις 3αρες...εγώ τότε σου έριχνα 5αρες (ακόμα στον ύπνο σου το βλέπεις το γκολ Τζιοβάνι - ριβαλντο - καστιγιο)....γιατι φίλε μπουγάτσα μου έβγαζες στημένο εκείνο το πρωτάθλημα αφού ρου έριχνα 5αρες? :think:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Εσύ μου ρίχνεις 3αρες...εγώ τότε σου έριχνα 5αρες (ακόμα στον ύπνο σου το βλέπεις το γκολ Τζιοβάνι - ριβαλντο - καστιγιο)....γιατι φίλε μπουγάτσα μου έβγαζες στημένο εκείνο το πρωτάθλημα αφού ρου έριχνα 5αρες? :think:
εσυ γιατι μου βγαζεις αυτο κ το προηγουμενο στημενο που ριχνω 3αρες κ 4αρες???

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Η τεχνολογία μπήκε στο ποδόσφαιρο για να διορθώνει τα ανθρώπινα λάθη και προστέθηκαν άλλοι δύο άνθρωποι που βλέπουν τις φάσεις στο βίντεο. Στην Ελλάδα όμως ούτε αυτό είναι αρκετό γιατί όποιος έχει την ΕΠΟ έχει και το πάνω χέρι δυστυχώς... Και όλα αυτά ισχύουν πολλά χρόνια πριν από την 20ετία του Ολυμπιακού.. Απλά ο Σωκράτης τελειοποίησε το σύστημα που είχαν προετοιμάσει Βαρδινογιάννης και Μελισσανίδης τα προηγούμενα χρόνια.

Alex_Alex_Alex

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Τώρα είναι ασπρόμαυρες, αύριο θα είναι πράσινες.....κύκλους κάνει η ζωη

city7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
42
Πόντοι
0
ειμαι στο συνδεσμο του χαιδαριου,αν εχεις ακουστα,απο οταν ηταν οφοπ.αν ετυχε να εισαι γηραιοτερος μου,δεν ειναι κατι για το οποιο φερω ευθυνη και δε θα απολογηθω αν πηγες στα τρικαλα το 1970.ο ολυμπιακος μπορει να ειναι ιδεα και να ανηκει συναισθηματικα στον κοσμο του αλλα χρειαζεται και καποιον να βαζει τα ομορφα του λεφτακια.αυτη τη στιγμη,αυτος ο καποιος ονομαζεται ευαγγελος μαρινακης και οχι πολντο.οποιος τον λεει ετσι,περα απο το σπιτι του,δεν εχει θεση στην οικογενεια του ολυμπιακου.

αδελφε απο τοτε που ο χοντρος ανελαβε την ομαδα εχει σταματησει αρκετος κοσμος να πηγαινει στο γηπεδο ...κοσμος που ετρεχε παντου για την αρρωστια του....εαν δεν μπορεις να καταλαβεις πως ο χοντρος ο καραπαπας ο θεοδωριδης και το σιναφι τους κανουν κακο ειναι δικο σου θεμα.....δυστηχως ο χοντρος εχει την αρρωστια μας για προσωπικα συμφεροντα.....και σε παρακαλω αδερφε μην γραψεις το οτι δεν ειμαι ολυμπιακος και τετοια ..οσον αφορα τον συνδεσμο που λες τον ειχαμε ανοιξει στην θερμοπυλων 5 ατομα (πριν μαζευτουν και πολλα αλλα παιδια απο χαλκιδα περιστερι αγιους κτλ)...ο σαββας ο σπυρος ο παρασκευας ο γιαννης και εγω...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
οι σουντανιδες και οι αραμπηδες πηγαινουν τρενο στην ευρωπη..εκει που εσυ τα τελευταια χρονια εχεις ξεκωλιαστει από το κάθε χωριο...βεβαια ως δια μαγειας ο λημνος, ο πελκας και τα λοιπα σαπακια β εθνικης που εχεις μαζεψει μετατρέπονται σε μεσι και ροναλντο κάθε φορα που παιζουνε με καμια ξανθη, βολο, αγρινιο και λοιπα παραρτηματα…οποτε αμα θελεις να κερδισεις καποτε καμια βιντεοτον ή καμια σλοβαν αλλαξε τα σαπακια που εχεις..

μεσα σε 2 χρονια παραγκας του ρωσοποντιου ειδαμε χερι αλα μανιατη του βιερινια, κατι ακυρωμενα γκολ οφσαιτ αλα κατσουρανη, κατι σφαγες μεσα εξω κατά της τριπολης για να παει η μπαοκαρα στον τελικο κυπελλου κτλ...αυτά βεβαια είναι πραγματα που τα βλέπαμε και τα παλιοτερα χρονια...τοτε που ηταν ο κακος ολυμπιακος και όχι η εξυγιανση...

αλλα το ζητουμενο είναι ότι τωρα με την εξυγιανση εχουμε δει και πολλα αλλα πραγματα που είναι πρωτοφανή και δεν είχαμε δει σε 25 χρονια κυριαρχιας κοκκαλη - μαρινακη :
1)δεν ειδαμε ποτε προεδρο ομαδας να βγαινει και να κατηγορει τον τερματοφυλακα του ότι ηταν στημενος και ότι ειχε παει με το ιδιωτικο του αυτοκινητο μια μερα πριν στην θεσσαλονικη!!!με την παραγκα του ρωσοποντιου το ειδαμε και αυτό!!!προεδροι να κατηγορουν τον ολυμπιακο ότι τους εσφαξε, είχαμε δει...προεδροι που να λενε ότι οι ιδιοι τους οι παιχτες ηταν στημενοι υπερ της αντιπαλης ομαδας δεν είχαμε δει!!!
2)δεν ειδαμε ποτε άφραγκος ανηψιος προεδρου να αγοραζει προπονητικο κεντρο αλλης ομαδας!!!με την παραγκα του σαββιδη το ειδαμε και αυτό!!!αλλα ενταξει η ξανθη ηταν παραρτημα του κοκκαλη...στα λογια βεβαια!!!γιατι ένα στοιχειο ότι ηταν παραρτημα δεν ειχατε βρει επι 20 χρονια!!!!τωρα που αγοράζονται προπονητηρια αλλων ομαδων και μπαινουν αχυράνθρωποι στις διοικησεις αλλων ομαδων, είναι απλα δευτερα και δεν ασχολείται κανεις…
3)δεν είχαμε δει ποτε 6 δανεικούς σε μια μονο ομαδα!!!με την παραγκα του σαββιδη το ειδαμε και αυτό στον βολο!!!!
4)δεν είχαμε δει ποτε ομαδα να παιζει εντος εδρας με τον ολυμπιακο και να βγαζει εκδοτήρια στο καραισκακη!!!με την παραγκα του σαββιδη ειδαμε τα εισητηρια του αγωνα βολος - παοκ να πωλιούνται στα εκδοτήρια της τουμπας!!!
5)δεν είχαμε δει ποτε προεδρο ομαδας να βγαινει φορα παρτιδα στην τηλεοραση και να λεει ότι ο προεδρος της επο είναι δικος μας!!!με την παραγκα του σαββιδη ειδαμε και αυτό το θρασος live στην τηλεοραση!!!

και επεται και συνεχεια…

μετα τις νεες αποκαλύψεις για τα σκανδαλα του ρωσοποντιου, ανανεωνω το παραπανω ποστ :
6)δεν είχαμε δει ποτε γυναίκες διαιτητών να δουλευουν στο opentv, γιους παρατηρητων διαιτησίας να δουλευουν στις ακαδημίες του παοκ και γιους προέδρων επιτροπών εφεσεων της επο να δουλευουν στο opentv…..με την παραγκα του σαββιδη το ειδαμε και αυτό!!!

υγ: πολύ συντομα ερχονται νεες αποκαλύψεις
:heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom