Αυθεντική καταγραφή μέλους του site του cosmopolitan που μπήκε στο site του bourdela.com :
Mikropoutana : καλά, μιλάμε κορίτσια φρίκαρα. Μπήκα σε ένα site για πληρωμένο sex. Το είδα από τον αδελφό μου, που είναι μέλος. Είναι μια παρέα ανώμαλων που νομίζουν ότι μπορούν να γαμάνε συνέχεια και ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες. Αν είναι δυνατόν. Να λένε π.χ. εμένα πουτάνα που από τα 13 μου πήρα μόνο το μισό Περιστέρι. Αίσχος. Έχουν και κάτι ψευδώνυμα να κλαις. Π.χ. ropaloforos. Σιγά ρε αγόρι μου συνέχεια σαν ρόπαλο την έχεις ; Θα πονάς ..... Ή fkmenace : Αμάν ρε πουλάκι μου για όλεθρο το έχεις το πήδημα ; Τι άλλα να σας πω κορίτσια ....... ΑΑΑΑΑ, τώρα που το συζητάμε γνωρίστηκα με ένα παιδί που το λέγανε Gayboy και περάσαμε πολύ καλά. Συζητούσαμε όλη μέρα για τι φούστα θα φορέσουμε και τέτοια. Πολύ καλό παιδί. ʼσχετο : Κορίτσια αυτό το site έχει για administrator ένα παιδί με πρόβλημα ομιλίας. Τον λένε Alex, αλλά ένα βράδυ μου είπανε ότι συμμετείχε σε όργιο και την κρίσιμη ώρα συγκλονίστηκε τόσο πολύ που του κόλλησε το xxxxx και τώρα ο καημένος λέει τον εαυτό του Alexxxx. Φοβερό έτσιxxxxxxxxxx ;