Νέα

Καμπάνια "Real Men Don't Buy Girls"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έλα τώρα νά μιλάει γιά τήν πορνεία καί ή σόου μπίζνες πολύ πάει. Βασίζεται σέ εκμεταλευτικές σχέσεις καί εξαρτήσεις κάθε είδους. Δέν συζητάμε για σεξουαλική εκμετάλευση καί τοξικές εξαρτήσεις κάν... Champion's League.

Αμα δεν ηταν κοκακηδες, μεθυσοι, πουτανιαρηδες,τραμπουκοι κτλ δεν θα πουλαγαν το ιδιο τυπε...την λαιφσταιλια του "κουλ κακου και ασωτου παιδιου που κανει οτι γουσταρει" εμπορευονται τοσα χρονια.... ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δε ντρέπεστε ρε ρεμάλια να κατηγορείτε κ συκοφαντείτε το κίνημα. :birdman:

Καλά να πάθετε,σας τάπωσαν οι συναγωνίστριες velvy κ vilma μια χαρά. :birdman:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
Η *καμπάνια είναι εναντίον της εξαναγκαστικής πορνείας , ποία ασχολείται με τις πούτσες που γαμάνε με 10ευρα   :think:

Στά 10ευρα είναι ή εξαναγκαστική όση είναι όχι στα σίτυ.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
Αμα δεν ηταν κοκακηδες, μεθυσοι, πουτανιαρηδες,τραμπουκοι κτλ δεν θα πουλαγαν το ιδιο τυπε...την λαιφσταιλια του "κουλ κακου και ασωτου παιδιου που κανει οτι γουσταρει" εμπορευονται τοσα χρονια.... ;)

Έτσι τύπε.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η *καμπάνια είναι εναντίον της εξαναγκαστικής πορνείας , ποία ασχολείται με τις πούτσες που γαμάνε με 10ευρα   :think:

...τα κοσμοκοριτσα συντακτριες  γιατι αυτες οι ιδιες πουτσες δεν πολυγαμανε τις αναγνωστριες τους και τις ιδιες μαλλον....

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
οι ελλεηνιδες θα πληρωναν να τις πηδηξει καποιος απο αυτους που κανουν την καμπανια και το παιζουν ηθικες  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οι ελλεηνιδες θα πληρωναν να τις πηδηξει καποιος απο αυτους που κανουν την καμπανια και το παιζουν ηθικες  :2funny:

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΗΛΙΘΙΕ.

Και προφανώς και θα πλήρωνα τον Άστον. :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
οι ελλεηνιδες θα πληρωναν να τις πηδηξει καποιος απο αυτους που κανουν την καμπανια και το παιζουν ηθικες  :2funny:

Να πληρωσουν κι απο πανω??? Εδω τσαμπα και δεν....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Στά 10ευρα είναι ή εξαναγκαστική όση είναι όχι στα σίτυ.

Δεν κάνω διάκριση στο θέμα της εξαναγκαστικής πορνείας .
Τα 10ευρα πάνε για όσους πιστεύουν ότι η όλη καμπάνια είναι βασισμένη στο να σταματήσουν οι άντρες να γαμούν πουτάνες γτ υπάρχει μυστική συνωμοσία γυναικών εναντίον τους λόγω ζήλιας ή δεν ξέρω κ γώ τι άλλο .

To ξαναλεs αυτο, αλλα με δικα μου λογια??

Πήρες απάντηση .

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786

Τίτλο καί περιγραφή θέματος εναρκτήριου πόστ σχολιάσαμε, άν άλλα λέει τό Cosmo καί άλλο είναι τό θέμα, πρόβλημά του.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
...τα κοσμοκοριτσα συντακτριες  γιατι αυτες οι ιδιες πουτσες δεν πολυγαμανε τις αναγνωστριες τους και τις ιδιες μαλλον....

Νταξ ρε φίλε εγώ γενικά είμαι συμπονετικός άνθρωπος .

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
Δεν κάνω διάκριση στο θέμα της εξαναγκαστικής πορνείας .
Τα 10ευρα πάνε για όσους πιστεύουν ότι η όλη καμπάνια είναι βασισμένη στο να σταματήσουν οι άντρες να γαμούν πουτάνες γτ υπάρχει μυστική συνωμοσία γυναικών εναντίον τους λόγω ζήλιας ή δεν ξέρω κ γώ τι άλλο .

Μήν υποτιμάς τίς Αμερικάνικες NGOs.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

εγω πάντως είσα ενα φίλο που δουλευε στο Κόσμο σαν κλητήρας και οι πανέξυπνες συντάκτριες του ετρωγαν το φαγητό που είχε στο ψυγείο. True Story. Πάντως όσον αφορά τις "καμπάνιες" τους ας ξεστραβοθούν οι Ελληνίδες να κοιτάξουν κανένα και να γίνουν λιγότερο σνόμπ μπας και δούνε χαρά στο μουνί τους.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16

η μια πληρωνει να την παρει ο χουλιγουντιανος λεει η αλλη κρατιεται ακομη  :cheesy:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγω πάντως είσα ενα φίλο που δουλευε στο Κόσμο σαν κλητήρας και οι πανέξυπνες συντάκτριες του ετρωγαν το φαγητό που είχε στο ψυγείο. True Story. Πάντως όσον αφορά τις "καμπάνιες" τους ας ξεστραβοθούν οι Ελληνίδες να κοιτάξουν κανένα και να γίνουν λιγότερο σνόμπ μπας και δούνε χαρά στο μουνί τους.

Τυπε μου οι "πανεξυπνες" δεν θα ασχολιοντουσαν με την πορνεια(και τοσο ωστε να παραπληροφορουν τον κοσμο για καμπανιες που εγιναν για αλλο σκοπο) αν δεν αισθανονταν οτι χανουν εδαφος και τρωνε ηττα...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Μήν υποτιμάς τίς Αμερικάνικες NGOs.

Εκτός απ το προφανές, σημαίνει κ κάτι άλλο σε στυλ μυστικές υπηρεσίες κ έτσ' ?  :think:

Επειδή μάλλον τραβάς ζόρια για αυτό στο λέω ...  :think:

Μη μπερδεύεις την πούτσα με την βούρτσα, αρχικά δεν ξεκίνησε απ τις Ελλεηνίδες που τρως Χ εσύ (ή οποισδήποτε δεν είναι προσωπικό ) και έπειτα ακόμα και αν γίνεται γνωστό απ το κόσμο δεν χάνεις κάτι να δεις τι είναι (γτ προφανώς το παρουσίασαν λάθος ) κ δεν είναι βέβαια κ απαραίτητο επειδή το λέει το κόσμο να είναι κ λάθος ...

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Το 2006  το ίδιο περιοδικό κάτι είχε γράψει που είχε ενοχλήσει τους παίχτες.
Δυστυχώς το σχετικό www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1013.0]θέμα[/url] δεν υπάρχει πια.
Εχει πλάκα όμως ένα σχόλιο που αναρτήθηκε τότε...

Αυθεντική καταγραφή μέλους του site του cosmopolitan που μπήκε στο site του bourdela.com :
Mikropoutana : καλά, μιλάμε κορίτσια φρίκαρα. Μπήκα σε ένα site για πληρωμένο sex. Το είδα από τον αδελφό μου, που είναι μέλος. Είναι μια παρέα ανώμαλων που νομίζουν ότι μπορούν να γαμάνε συνέχεια και ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες. Αν είναι δυνατόν. Να λένε π.χ. εμένα πουτάνα που από τα 13 μου πήρα μόνο το μισό Περιστέρι. Αίσχος. Έχουν και κάτι ψευδώνυμα να κλαις. Π.χ. ropaloforos. Σιγά ρε αγόρι μου συνέχεια σαν ρόπαλο την έχεις ; Θα πονάς ..... Ή fkmenace : Αμάν ρε πουλάκι μου για όλεθρο το έχεις το πήδημα ; Τι άλλα να σας πω κορίτσια ....... ΑΑΑΑΑ, τώρα που το συζητάμε γνωρίστηκα με ένα παιδί που το λέγανε Gayboy και περάσαμε πολύ καλά. Συζητούσαμε όλη μέρα για τι φούστα θα φορέσουμε και τέτοια. Πολύ καλό παιδί. ʼσχετο : Κορίτσια αυτό το site έχει για administrator ένα παιδί με πρόβλημα ομιλίας. Τον λένε Alex, αλλά ένα βράδυ μου είπανε ότι συμμετείχε σε όργιο και την κρίσιμη ώρα συγκλονίστηκε τόσο πολύ που του κόλλησε το xxxxx και τώρα ο καημένος λέει τον εαυτό του Alexxxx. Φοβερό έτσιxxxxxxxxxx ;  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom