Νέα

Καμπάνια "Real Men Don't Buy Girls"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

fortigatzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σ'αυτες τις γκομενες ο οισοφαγος δεν θα επρεπε να λεγεται οισοφαγος,αλλα ΧΥΣΟφαγος.Μια τετοια χειραφετημενη ψωλα μου το επαιζε ιστορια,και απο την αλλη πηγαινε απο τον Κορυδαλλο στο Περιστερι για να βρει τσαμπα οδοντιατρο,που ηταν αδερφος φιλης της,η λιγδα,Η ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Σ'αυτες τις γκομενες ο οισοφαγος δεν θα επρεπε να λεγεται οισοφαγος,αλλα ΧΥΣΟφαγος.Μια τετοια χειραφετημενη ψωλα μου το επαιζε ιστορια,και απο την αλλη πηγαινε απο τον Κορυδαλλο στο Περιστερι για να βρει τσαμπα οδοντιατρο,που ηταν αδερφος φιλης της,η λιγδα,Η ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ
ενταξει δεν ειναι και τοσο μακρια :grin: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αααααχαχαχαχαχαχχαχ  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Και μενα μου τη δινουν στα νευρα αφτες οι μαλακισμενες
Δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να συναναστρεφομε "φιλικα" λογω κοινης παρεας με 2 τετοιες και με το ζορι κρατιεμαι να μην τον βγαλω εξω και να τους πεταξω τα φλοκια στη μαπα και να φυγω
ασε τυπε και γω ειχα βρει μια παρεα με 2 τετοιες μπας και κανουν κανα κονε αλλα ειναι τοσο τραγικες που δεν αντεχονται :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
αααααχαχαχαχαχαχχαχ  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Και μενα μου τη δινουν στα νευρα αφτες οι μαλακισμενες
Δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να συναναστρεφομε "φιλικα" λογω κοινης παρεας με 2 τετοιες και με το ζορι κρατιεμαι να μην τον βγαλω εξω και να τους πεταξω τα φλοκια στη μαπα και να φυγω

Κι εγώ μαν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: Τις έχει φάει η μαλακία τύπε μου. Αν δε θέλουν να πηγαίνουμε με πουτάνες να μας κάθονται ναούμ'

Οι πουτανιαρηδες αυξανονται συνεχως και οι αγαπουληδες μειωνονται λογω κρισης οποτε με την παραπληροφορηση προσπαθουν να μας βλαψουν....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
με αδικησες τυπε.... :'(  
Όχι - εσύ με παρεξήγησες.
Ανακεφαλαιώνουμε: απαράδεκτο να μπλέκουμε τη "βιομηχανία του σεξ" με την παιδική πορνεία. Όσοι/όσες το κάνουν είναι τρισάθλιοι/-ες.
Για την καμπάνια την ίδια δεν ξέρω. Χρειάζεται ευαισθητοποίηση για ένα τέτοιο θέμα; Δεν υπάρχει; Δηλαδή σε λίγο να κάνουμε και καμπάνια κατά των φόνων με διάσημους να φοράνε μπλουζάκια "Real men don't kill";

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Όχι - εσύ με παρεξήγησες.
Ανακεφαλαιώνουμε: απαράδεκτο να μπλέκουμε τη "βιομηχανία του σεξ" με την παιδική πορνεία. Όσοι/όσες το κάνουν είναι τρισάθλιοι.
Για την καμπάνια την ίδια δεν ξέρω. Χρειάζεται ευαισθητοποίηση για ένα τέτοιο θέμα; Δεν υπάρχει; Δηλαδή σε λίγο να κάνουμε και καμπάνια κατά των φόνων με διάσημους να φοράνε μπλουζάκια "Real men don't kill";

Οι σελεμπριτυς κανουνε κατι τετοια συνηθως για να κρατιουντια με καθε τροπο στην δημοσιοτητα...Το θεμα δεν ειναι οι διασημοτητες και η καμπανια στην τελικη αλλα οι ηλιθιες του κοσμοπολιταν που πατησαν πανω σε αυτο(διαστρευλωνοντας το μεχρι αηδιας και λεγοντας ψεματα) για να περασουν "κομψα" την αποψη τους οτι ο κοσμος που σχετιζεται με την ερωτικη βιομηχανια(εργαζομενοι και πελατες) ειναι σιχαμερα μιασματα που μας χαλανε την λαιφσταιλ μπιζνα και πρεπει να εξαλειφθουν....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειδα τυχαια αυτη την κοινοποιηση απο φιλη μου στο facebook

Το κοσμοπολιταν διεθνως ξεκινησε καμπανια εναντιον του πληρωμενου ερωτα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Ελεος ρε πουστη μου γιατι απλα δεν αφηνετε τον κοσμο στην ησυχια του?

Κατι πρεπει να κανουν να κεντρισουν το ενδιαφερον  :jerking:

Και ο Σον Πεν που ποζαρει με το πλακατ "real men dont buy girls" δεν εχει παει ποτε με πουτανα ετσι? :2funny: :2funny: :2funny:

Μπααα αποκλειτεται  :2funny: ... Καραγκιοζιλικια  :cheesy:

"real men dont buy boys" Ειναι τιο σωστο ,  :boobies:  .... gays dont buy girls  :birdman:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ρωτηστε μονο ποσα απο τα κοριτσια της πιατσας εχουν πτυχια,και ΤΙ  πτυχια ακριβως εχουν,και δεν θα πιστευετε στα αυτια σας με τις απαντησεις.

σιγα ρε φιλε... :2funny: :2funny:

ε αφου ειναι ολες επιστημονισσες γιατι προτιμησαν τα τσιμπουριουχα πακιστανικα πεη στο μεταξι απο καποιο ερευνητικο κεντρο στη χωρα τους ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η ανακοινωση στα ελληνικα δεν λεει τιποτα τετοιο....Μιλαει για τον πληρωμενο ερωτα και την πορνογραφια....Ακομα και και τα πλακατ των ηθοποιων που ποσταρουν στην καμπανια γραφουνε "οι αληθινοι αντρες δεν αγοραζουν κοριτσια"....Δεν ειδα εγω κατι για παιδικη πορνογραφια....Αν εσυ δεν καταλαβες καλα τυπε δεν φταινε οι δικοι μας "ηλιθιοι εγκεφαλοι"...Λυπαμαι...

Αφου γράφουν "girls" ενοούν κορίτσια μικρής ηλικίας, διαφορετικά θα έγραφαν "women". Είναι πιο αυστηροί στο πως χρησιμοποιούν τις λέξεις, το κορίτσι δεν έχει την ένοια που έχει εδώ, που το χρησιμοποιούμε σαν χαιδευτικό για όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αντιπαρέρχομαι τις μαλακίες πυ είπατε και κοπιάρω σχόλιο όταν αναρτήθηκε στον τοίχο φίλης:
'According to Sean, real men only beat them'.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειδα τυχαια αυτη την κοινοποιηση απο φιλη μου στο facebook

Το κοσμοπολιταν διεθνως ξεκινησε καμπανια εναντιον του πληρωμενου ερωτα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Ελεος ρε πουστη μου γιατι απλα δεν αφηνετε τον κοσμο στην ησυχια του?
Και ο Σον Πεν που ποζαρει με το πλακατ "real men dont buy girls" δεν εχει παει ποτε με πουτανα ετσι? :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι κολπο των βρωμερων ελλεεινιδων τυπε :S
θελουν να μας κοψουν την μονη διεξοδο απτην αγαπουλιαση και το σαλιαρισμα για παρτυ τους
απελαση ολων των ελλεεινιδων τωρα

fortigatzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
σιγα ρε φιλε... :2funny: :2funny:

ε αφου ειναι ολες επιστημονισσες γιατι προτιμησαν τα τσιμπουριουχα πακιστανικα πεη στο μεταξι απο καποιο ερευνητικο κεντρο στη χωρα τους ?

Ποια χωρα,εννοεις;Βουλγαρια με 150 ευρω τον μηνα,και πολλα λεω.Και που εισαι σιγουρος οτι στην βουλγαρια και στην ουκρανια εχουν ερευνητικα κεντρα;Εκει ουτε να φανε δεν εχουν

fortigatzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
"ερευνητικο κεντρο στην βουλγαρια" οπως λεμε "αλβανος τουριστας"

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κι επειδη δλδ το ειπε ο Σων,   πρεπει να πεσουμε τ ανασκελα???

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ειναι κολπο των βρωμερων ελλεεινιδων τυπε :S
θελουν να μας κοψουν την μονη διεξοδο απτην αγαπουλιαση και το σαλιαρισμα για παρτυ τους
απελαση ολων των ελλεεινιδων τωρα
σιγουροτατα ελληνιδες
αυτο το κλαψομουνιασμα και το ψωνισμενο ειναι στοιχεια της νοοτροπιας τους
Οι αληθινες γυναικες εχουν αλλη συμπεριφορα ή Real woman are not lemon(ξυνες)  :cheesy:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Επρεπε να ειχες γεννηθει ελλαδα σον να δεις τη γλυκα ομορφαντρα μου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom