Εντάξει μας φαίνεται περίεργο κτλ αλλά αυτό είναι το μέλλον.
Ξέρω συναθλητες,καλούς δρομείς που είναι βεγκαν και έχουν μια χαρά επιδόσεις και δεν έχουν καμμία σχέση με τις φωτό που βάλατε.
Μακάρι να μπορούσα να το κάνω.
Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να έχω κόψει όλα τα κόκκινα κρεατα εδώ και 1 χρόνο.
Λύσε μου λοιπόν αυτή την απορία. Τα στοιχεία που έχουμε, από τα κόκαλα των σκοτωμένων ζώων που βρίσκουμε στις ανασκαφές, δείχνουν ότι εδώ και εκατομμύρια χρόνια οι πρόγονοι κυνηγούσαν και σκότωναν. Δεν υπάρχουν σπηλαιογραφίες που να δείχνουν ανθρώπους να μαζεύουν χόρτα, μόνο σπηλαιογραφίες που αναπαριστούν κυνήγια. Όλα τα εργαλεία της παλαιολιθικής εποχής είναι εργαλεία φόνου, όχι ας πούμε δρεπάνια. Η Γεωργία ανακαλύφθηκε εδώ και 10.000 χρόνια και πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ οι γεωργοί είχαν οικόσιτα ζώα τα οποία είτε έσφαζαν, είτε έπαιρναν τα προιόντα τους, απλά κοίτα τι γίνεται στα Ελληνικά χωριά. Όλα τα σπορ είναι απομίμηση του κυνηγιού, στις εταιρείες μιλάνε για στόχους. Η Ιστορία είναι γεμάτη από πολέμους, διώξεις γενοκτονίες. Κανένα πρόβατο δεν σκότωσε άλλα πρόβατα, κανένα ζαρκάδι δεν βασάνισε για διασκέδαση άλλο ζαρκάδι, ή άλλο ζώο. Οι άνθρωποι το κάνουν ακόμα. Μετά από όλα αυτά, πραγματικά ισχυρίζεσαι ότι ο άνθρωπος είναι ένα ζώο φυτοφάγο, κάτι σαν άκακο αρνάκι;