Επισκέπτης
Γνωριζεις κανεις καμια δυνατη αλοιφη που να διωχνει τους πονους απο τις γαμημενες αιμοραιδες απο τον πρωκτο. Ουτε δαχτυλο απο την γκομενα δεν μπορω να δεχτω απο τον πονο. Κατι ακουσα για καποια ξυλοκαινη αλλα ποια ξυλοκαινη.
Γνωριζεις κανεις καμια δυνατη αλοιφη που να διωχνει τους πονους απο τις γαμημενες αιμοραιδες απο τον πρωκτο. Ουτε δαχτυλο απο την γκομενα δεν μπορω να δεχτω απο τον πονο. Κατι ακουσα για καποια ξυλοκαινη αλλα ποια ξυλοκαινη.
αυτη ειναι πολυ καλη
αλλα το βασικοτερο,οπως σου ειπαν και πιο πανω,ειναι το τι τρως ετσι ωστε να εισαι "τακτικος". Το θεμα ομως δεν ειναι ο πονος αλλα το αιμα που χανεις,αν εχεις σοβαρο προβλημα προσεξε το γιατι μπορει να σου πεσει ο αιματοκριτης και να εχεις αλλα θεματα.
Την εχω παρει φιλε μου αλλα δεν ειδα και σπουδαια πραγματα. Το προβλημα το εχω μονο οταν ειναι να μου βαλει δαχτυλο η γκομενα για να εχω καλυτερη στυση. Μονο εκει εχω τον πονο.
Ορθική αλοιφή Sheriproct και gel. Xylocaine, 3-4 φορές την ημέρα, αφόδευση εντός 5/λέπτου, δίαιτα με φυτικές ίνες, αποφυγή οπωσδήποτε πιπεριού και μπαχαρικών, πλύσιμο μετά την αφόδευση με κρύο ή χλιαρό νερό, αποφυγή ισχυρών αντισηπτικών και χρωματισμένων χαρτιών υγείας, 2-2,5 λίτρα νερό το 24/ωρο.Γνωριζεις κανεις καμια δυνατη αλοιφη που να διωχνει τους πονους απο τις γαμημενες αιμοραιδες απο τον πρωκτο. Ουτε δαχτυλο απο την γκομενα δεν μπορω να δεχτω απο τον πονο. Κατι ακουσα για καποια ξυλοκαινη αλλα ποια ξυλοκαινη.
Zεις ενα δραμα, ε τύπε?Γνωριζεις κανεις καμια δυνατη αλοιφη που να διωχνει τους πονους απο τις γαμημενες αιμοραιδες απο τον πρωκτο. Ουτε δαχτυλο απο την γκομενα δεν μπορω να δεχτω απο τον πονο. Κατι ακουσα για καποια ξυλοκαινη αλλα ποια ξυλοκαινη.
Για να μην εχεις θεμα πρεπει να κανεις 2-3 πραγματα
α) Να χεζεις γρηγορα.
β) Καλο πλυσιμο με κρυο νερο μετα απο καθε χεσιμο
γ) Να τρως πολλες φυτικες ινες για να μην εχεις δυσκοιλιοτητα
preparation H (φτηνή 4-6 Ευρώ αν θυμάμαι καλά), άμεσα αποτελεσματική!!!
καυτο νερο
Η μπανάνα δεν προκαλει δυσκοιλιότητα ρε τύπε;