Νέα

Καμάκι στο γυμναστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamisterix
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές,

Θέλω τη βοήθεια σας, ιδιαίτερα των πεπειραμένων στο χώρο του καμακιού, για άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση μελαχρινού 25χρονου
αγγέλου. Πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο και εδώ και 3-4 ημέρες αντιληφθήκαμε ο ένας την παρουσία του άλλου, ανταλλάσσοντας πολλές ματιές και τα σχετικά.

Το πρόβλημα, στο οποίο και ζητώ τη συνδρομή σας, είναι πώς την προσεγγίζουμε την κοπέλα. Δεν είμαι γυμναστής, είναι κι εκείνη εξίσου καλογυμνασμένη οπότε δεν "παίζουν" συμβουλές (και καλά...) προπόνησης κτλ.

Παίδες, βοηθάτε. Ένα μήνα είμαι άσεφτος  :zfuck: :zfuck: :zfuck: και με το Μουντιάλ να καταφθάνει πρέπει να έχω καβατζωθεί. Δε θα παίζει η Ινγκλάτερα κι εμείς να ψάχνουμε για γκόμενα!!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Συναγωνιστές,

Θέλω τη βοήθεια σας, ιδιαίτερα των πεπειραμένων στο χώρο του καμακιού, για άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση μελαχρινού 25χρονου
αγγέλου. Πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο και εδώ και 3-4 ημέρες αντιληφθήκαμε ο ένας την παρουσία του άλλου, ανταλλάσσοντας πολλές ματιές και τα σχετικά.

Το πρόβλημα, στο οποίο και ζητώ τη συνδρομή σας, είναι πώς την προσεγγίζουμε την κοπέλα. Δεν είμαι γυμναστής, είναι κι εκείνη εξίσου καλογυμνασμένη οπότε δεν "παίζουν" συμβουλές (και καλά...) προπόνησης κτλ.

Παίδες, βοηθάτε. Ένα μήνα είμαι άσεφτος  :zfuck: :zfuck: :zfuck: και με το Μουντιάλ να καταφθάνει πρέπει να έχω καβατζωθεί. Δε θα παίζει η Ινγκλάτερα κι εμείς να ψάχνουμε για γκόμενα!!!

Θα πας εκει που κανει γυμναστικη και θα της πεις μπροστα σε ολους

"Γεια σου θες να σε γαμησω και να σε εχω καβατζα για το μουντιαλ ?"

Δε νομιζω να πει οχι

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ετσι γινεται τυπε μου...

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
13
Πόντοι
6
δες με ποια ατομα μιλαει στο γυμναστηριο και κανε παρεα μαζι τους ωστε να δικτυωθεις! αν ομως δεν μιλαει με κανεναν τοτε ευκαιρια ειναι να της μιλησεις εσύ φιλε, μην το καθυστερεις ομως μην στην φαει κανεις αλλος κ μετα ειναι πολυ αργα! ορμα μην μασας στο πως θα την προσεγγισεις, τοσοι τροποι υπαρχουν βρες κατι και ξεκινα κουβεντα μαζι της...

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συναγωνιστές,

Εδώ πάει στράφι η προπόνηση κι εσείς κοροιδεύετε. Σε 20 ημέρες έχει Μουντιάλ κι εσείς με "γράφετε"...

ΥΓ. Άθλιο το βίντεο, ευτυχώς δε βλέπω TV...

YΥΓ. Βοηθάτε ρε, μόνο ο βόθρος είναι εραστής σε αυτό το σάιτ;

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δες με ποια ατομα μιλαει στο γυμναστηριο και κανε παρεα μαζι τους ωστε να δικτυωθεις! αν ομως δεν μιλαει με κανεναν τοτε ευκαιρια ειναι να της μιλησεις εσύ φιλε, μην το καθυστερεις ομως μην στην φαει κανεις αλλος κ μετα ειναι πολυ αργα! ορμα μην μασας στο πως θα την προσεγγισεις, τοσοι τροποι υπαρχουν βρες κατι και ξεκινα κουβεντα μαζι της...

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση,

Μάλλον είναι όπως εγώ, αρκετά ψώνιο δηλαδή  :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά με κοιτάει πολύ έντονα ΚΑΙ τσεκάρει ότι την κοιτάω. Δεν ξέρω, αν δεν την τρομάζει κάτι επάνω μου ( :idiot: :idiot: :idiot:) πιστεύω ότι γουστάρει. Πολύ φίνο γκομενάκι πάντως  :tits: :tits: :tits:. Μοιάζει πάρα πολύ στη γυμνάστρια τη Βασιλική Τσεκούρα (που τα έχει με τον Παπαλουκά), για τους γνωρίζοντες αλλά είναι πιο κοντή, 1.70 περίπου. Αχχχχ!!!!

Το ξέρω ότι θα βρω κάτι (του gay...) αλλά κάθε συμβουλή, σοβαρή πάντα, ευπρόσδεκτη. Το ζήτημα είναι μη ξενερώσει και να μη φανώ λέγουρας...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ρε τσίφτη - με τον ίδιο τρόπο που την πέφτεις παντού γίνεται. Όπως στο σχολείο, όταν αλλάζεις δουλειά τσεκάρεις τα μωρά, στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ... :rolleyes:

Τι θες τώρα ιδιαίτερα νυχτιάτικα να πούμε? :boobies:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Εάν την πέσεις και έξυπνα...μπορεί και να γίνεις και υπουργός!

:2funny:

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τσίφτη - με τον ίδιο τρόπο που την πέφτεις παντού γίνεται. Όπως στο σχολείο, όταν αλλάζεις δουλειά τσεκάρεις τα μωρά, στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ... :rolleyes:

Τι θες τώρα ιδιαίτερα νυχτιάτικα να πούμε? :boobies:

Όχι ρε "τσίφτη". Aπό "τσίφτηδες" με το σεξ απίλ του Στάθη Ψάλτη, όπως εσύ, δε χρειαζόμαστε. Είμαστε πλήρεις...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
πες της να σε βοηθήσει στον πάγκο
υγ πόσα βγάζεις μέγιστη;

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο Σαμαράς που πάει είναι το θέμα, εκεί πρέπει να ποντάρεις εάν βλέπεις μακριά.

:grin:

Σαμαράς και γυμναστήριο; Aσύμβατα πράγματα, τύπε μου. Όπως Τόλης Βοσκόπουλος και άμεση φορολογία  :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πες της να σε βοηθήσει στον πάγκο
υγ πόσα βγάζεις μέγιστη;

Φίλε, το σκέφτηκα αυτό που λες και έχει πολλή βάση, καθώς εμπλέκεται και ο ψυχολογικός παράγοντας (alpha male κ.ά.)

Αλλά, πάντα υπάρχει το αλλά, την ώρα που γύρω γύρω είναι 5 "νταμάρια" πώς να πεις στην κοπέλα να σε βοηθήσει στο 6@90;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
συζήτηση πιάνεις για οποιο νάνε θέμα ...απλά και μετά τσιμπάς και κάνα κινητό...ποια η δυσκολία?

OP
OP
G

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
συζήτηση πιάνεις για οποιο νάνε θέμα ...απλά και μετά τσιμπάς και κάνα κινητό...ποια η δυσκολία?

Ναι, στη θεωρία δεν έχεις άδικο. Το έχεις επιχειρήσει στο γυμναστήριο, όπου κάθε κοπέλα αισθάνεται λίγο άβολα περιτρυγισμένη από τεστοστερονούχους τυπάδες που "λοκάρουν" απροκάλυπτα στα πιο ενδιαφέροντα σημεία της;

Να της πω να μιλήσουμε για το Βοσκόπουλο ή για ποίηση; Επαναλαμβάνω ότι δε γνωριζόμαστε, δεν υπάρχουν κοινοί γνωστοί κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom