You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 157
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Χέλμουτ Ντουκαντάμ . Τερματοφύλακας Στεάοα Βουκουρεστίου vs Ιντερ
έτος δεν θυμάμαι αλλά είχε πάει το μάτσ στα πέναλτυ και έπιασε 4 ....
Ακόμα το θυμάμαι και ανατριχιάζω ..
Ναι, τελικός του, τότε, Κυπέλλου Πρωταθλητριών,με Στεάουα εναντίον Μπάρτσελόνα...4 πέναλτυ έπιασε το άτομο, όσα εκτέλεσε η Μπάρτσα δηλαδή...Ποτέ δεν ξανασυνέβη κάτι αντίστοιχο...Για κάποιο ατύχημά του, που του έκοψε τη μπάλλα, είχα διαβάσει κι εγώ, χωρίς όμως λεπτομέρειες...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν ήταν ατύχημα...είχε κυκλοφοριακό πρόβλημα,σταμάτησε για 3 χρόνια,επανήλθε αλλά δεν ήταν ποτέ ο ίδιος....και βασανίστηκε από τον τότε δικτάτορα και παραλίγο να του ακρωτηριάσουν τα χέρια....Ναι, τελικός του, τότε, Κυπέλλου Πρωταθλητριών,με Στεάουα εναντίον Μπάρτσελόνα...4 πέναλτυ έπιασε το άτομο, όσα εκτέλεσε η Μπάρτσα δηλαδή...Ποτέ δεν ξανασυνέβη κάτι αντίστοιχο...Για κάποιο ατύχημά του, που του έκοψε τη μπάλλα, είχα διαβάσει κι εγώ, χωρίς όμως λεπτομέρειες...
Επισκέπτης
Κρόιφ μακράν...
Ο καθένας απο μας σαφέστατα ψηφίζει ποδοσφαιριστές που ήταν στην εποχή του και είχε την ευκαιρία να τους δει και να έχει άποψη.Εμείς λοιπόν οι μεγαλύτεροι έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογων...
Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση που κάποιοι ψηφίζουν τν Κρόιφ και δεν ψηφίζουν παράλληλα τον πληρέστερο παίκτη της εποχής εκείνης,τον μεγάλο Φραντς Μπεκενπάουερ....
Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση που κάποιοι ψηφίζουν τν Κρόιφ και δεν ψηφίζουν παράλληλα τον πληρέστερο παίκτη της εποχής εκείνης,τον μεγάλο Φραντς Μπεκενπάουερ....
Πληρεστερο παικτης απο τον μεγαλο Κροιφ δεν εχει βγαλει ποτε το παγκοσμιο ποσοσφαιρο Το μονο που του ελειπε ειναι ενα παγκοσμιο κυπελλο αν τα ειχε καταφερει θα ηταν ανωτερος και απο πελε-μαραντονα
Το θεμα ειναι ποιον να πρωτοδιαλεξεις ειναι απο τις ποιο δυσκολες επιλογες
Κορυφαιος τερματοφυλακας μακραν ο Γιασιν που ειναι και ο μοναδικος τερματοφυλακας που εχει καταχτυσει την χρυση μπαλα το 1963 εχει ποσοστο αγωνων χωρις να δεχθει γκολ στην καριερα του 62,5% πραγματικα τεραστιος
Κορυφαιος αμυντικος ο μεγαλος Φρανκο Μπαρεζι ο ανθρωπος διδαξε πως πρεπει να παιζει ενας συνχρονος σεντερ μπακ
καλυτερος χαφ ο Ζινεντι Ζινταν που ειναι ανεμεσα στους κορυφαιους του κοσμου
καλυτερος σεντερ φορ εδω θα κανω την εκπληξη επιλογη μου ο μεγαλος ΦΕΡΕΝΤ ΠΟΥΣΚΑΣ ο καλπαζων συνταγματαρχης (ποσο αδικει ειναι η ζωη στην μεγαλη ομαδα της Ουγγαριας... την κορυφαια μετα την βραζιλια του 1970 που εχει βγει ποτε)
μπεστ και φαν μπασκετ δεν ολοκληρωσαν την καριερα τους ετσι ωστε να εχουμε μια ποιο ολοκληρωμενη αποψη
αρα κορυφαιος παικτης κατα την αποψη μου που εχει γεννηθει στην Ευρωπη ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ
Το θεμα ειναι ποιον να πρωτοδιαλεξεις ειναι απο τις ποιο δυσκολες επιλογες
Κορυφαιος τερματοφυλακας μακραν ο Γιασιν που ειναι και ο μοναδικος τερματοφυλακας που εχει καταχτυσει την χρυση μπαλα το 1963 εχει ποσοστο αγωνων χωρις να δεχθει γκολ στην καριερα του 62,5% πραγματικα τεραστιος
Κορυφαιος αμυντικος ο μεγαλος Φρανκο Μπαρεζι ο ανθρωπος διδαξε πως πρεπει να παιζει ενας συνχρονος σεντερ μπακ
καλυτερος χαφ ο Ζινεντι Ζινταν που ειναι ανεμεσα στους κορυφαιους του κοσμου
καλυτερος σεντερ φορ εδω θα κανω την εκπληξη επιλογη μου ο μεγαλος ΦΕΡΕΝΤ ΠΟΥΣΚΑΣ ο καλπαζων συνταγματαρχης (ποσο αδικει ειναι η ζωη στην μεγαλη ομαδα της Ουγγαριας... την κορυφαια μετα την βραζιλια του 1970 που εχει βγει ποτε)
μπεστ και φαν μπασκετ δεν ολοκληρωσαν την καριερα τους ετσι ωστε να εχουμε μια ποιο ολοκληρωμενη αποψη
αρα κορυφαιος παικτης κατα την αποψη μου που εχει γεννηθει στην Ευρωπη ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
γαμάτο, αλλά λογικά δεν έπρεπε να μετρήσει (δεν έχει βέβαια ήχο, αλλά το θεωρώ απίθανο ο ρέφερι να σφύριξε στο διάστημα του ενός δευτερολέπτου που μεσολαβεί από τη στιγμή που στήνει την μπάλα μέχρι την εκτέλεση)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Η ψηφος ανηκει στον ΜΕΓΑ ζινεντιν Ζινταν....Υποδειγμα ηγετη στον αγωνιστικο χωρο,αλλα και ανθρωπου στην προσωπικη του ζωη....Μονο 2 φορες εχει παρει παιχτης ομαδα απο το χερι και την εχει παει σε τελικο μουντιαλ.....Τη μια ο μπουλουκος αργεντινος που ακουει στο ονομα ντιεγκο,και την αλλη το 2006 ο Ζιζου...
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Απο τους αναγραφόμενους Ζιζου. Περα απ αυτον όμως: Βάσια. Τέλος.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ζινεντίν Ζιντάν αλλά ήθελα να τελειώσει καλύτερααα!!! :-
Υ.Γ.Ο Μαλντίνι σταμάτησε;!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ζινεντίν Ζιντάν αλλά ήθελα να τελειώσει καλύτερααα!!! :-
μπα! περιμένει να σταματήσει πρώτα ο Κοστακούρτα
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ζιντάν συνολικά σε όλη του την καριέρα.
Άποψή μου είναι ότι αν ο Ντελ Πιέρο δεν είχε τραυματιστεί, θα ήταν το Νο1.
Τότε που ήταν στα καλά του (1997), όλοι λέγαμε "Εκτός απ'τον Ντελ Πιέρο, παίζει και ένας Ζιντάν στη Γιουβέντους, πολύ καλός παίκτης!!"
188 γκολ σε 432 αγώνες με τη Γιουβέντους (δεν είναι σέντερ-φορ), 27 με την Εθνική Ιταλίας και6ος σκόρερ με 50 γκολ σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Και με διαφορά ο καλύτερος εκτελεστής φάουλ, τουλάχιστον τα 15 χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο.
Και το ότι ακολούθησε τη Γιουβέντους στη Β' Εθνική, λέει πολλά (βλ Ζλάταν...)
Και ένα σχετικό άρθρο που μου άρεσε:
www.sport-fm.gr/article/153323]http://www.sport-fm.gr/article/153323[/url]
Άποψή μου είναι ότι αν ο Ντελ Πιέρο δεν είχε τραυματιστεί, θα ήταν το Νο1.
Τότε που ήταν στα καλά του (1997), όλοι λέγαμε "Εκτός απ'τον Ντελ Πιέρο, παίζει και ένας Ζιντάν στη Γιουβέντους, πολύ καλός παίκτης!!"
188 γκολ σε 432 αγώνες με τη Γιουβέντους (δεν είναι σέντερ-φορ), 27 με την Εθνική Ιταλίας και6ος σκόρερ με 50 γκολ σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Και με διαφορά ο καλύτερος εκτελεστής φάουλ, τουλάχιστον τα 15 χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο.
Και το ότι ακολούθησε τη Γιουβέντους στη Β' Εθνική, λέει πολλά (βλ Ζλάταν...)
Και ένα σχετικό άρθρο που μου άρεσε:
www.sport-fm.gr/article/153323]http://www.sport-fm.gr/article/153323[/url]
Μετα τον Ζινταν ,
τεραστιος παιχτης ηταν ο Μπατζιο και νομιζω οτι τουλαχιστον απο την Ιταλια ηταν ο κορυφαιος την τελευταια 30ετια . Τεραστιος παιχτης ο Ντελ Πιερο που ειπε ο φιλος αλλα ειναι υποθετικο αυτο για την καριερα του . Και αμα κανουμε υποθεσεις τοτε ο Βαν Μπαστεν ειναι σε αλλο επιπεδο ! Η αληθεια ομως ειναι οτι στην Ιταλια παντα ο Αλε ηταν υπο την σκια ενος αλλου τεραστιου παιχτη , του Τοτι . Παιχτης που εδω στην Ελλαδα δεν προβληθηκε ιδιαιτερα αλλα η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη .
ΥΓ οταν αναφερομαι σε κορυφαιους εγω προσωπικα μιλαω για αυτους που εχω δει. Ετσι μενουν εξω οι Κρουφ , Μπεκενμπαουερ κτλ που μπορει να ηταν καλυτεροι αλλα εγω δεν τους ειδα ζωντανα !
τεραστιος παιχτης ηταν ο Μπατζιο και νομιζω οτι τουλαχιστον απο την Ιταλια ηταν ο κορυφαιος την τελευταια 30ετια . Τεραστιος παιχτης ο Ντελ Πιερο που ειπε ο φιλος αλλα ειναι υποθετικο αυτο για την καριερα του . Και αμα κανουμε υποθεσεις τοτε ο Βαν Μπαστεν ειναι σε αλλο επιπεδο ! Η αληθεια ομως ειναι οτι στην Ιταλια παντα ο Αλε ηταν υπο την σκια ενος αλλου τεραστιου παιχτη , του Τοτι . Παιχτης που εδω στην Ελλαδα δεν προβληθηκε ιδιαιτερα αλλα η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη .
ΥΓ οταν αναφερομαι σε κορυφαιους εγω προσωπικα μιλαω για αυτους που εχω δει. Ετσι μενουν εξω οι Κρουφ , Μπεκενμπαουερ κτλ που μπορει να ηταν καλυτεροι αλλα εγω δεν τους ειδα ζωντανα !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 12K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 168