Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ναι τύπε μου σκληρέ χύστη των γριφων.τελικα το σηκωσε η Βραζιλια :S :S :S 3αρι εβαλες τον Ραιν Γκιγκς :S :S :S
Αριστερο μπακ δεν ήταν κυρίως? Ετσι τον θυμάμαι :S :S :S
Ναι τύπε μου σκληρέ χύστη των γριφων.τελικα το σηκωσε η Βραζιλια :S :S :S 3αρι εβαλες τον Ραιν Γκιγκς :S :S :S
όχι ο Εβρα ηταν μπακ,απο επιθετικο ή εξτρεμ νομιζω τον εκανε ο σερ αλεξ μπακ,ο Γκιγκς σαν εξτρεμ επαιζε(θα τον εβαζα στην κορυφαια 11αδα ,ο γιγαντας πηγε με την αδερφη και την μανα της γυναικας του ) :S :S :SΝαι τύπε μου σκληρέ χύστη των γριφων.
Αριστερο μπακ δεν ήταν κυρίως? Ετσι τον θυμάμαι :S :S :S
Αν συμφωνήσουν και άλλοι σε αυτό θα τον μετακινήσω και θα τον βάλω στο 11 βασικό, με αναπληρωματικό Ρομπέν και θα γράψω τον Ρονάλντο σταρχίδια μου :S :S :Sόχι ο Εβρα ηταν μπακ,απο επιθετικο ή εξτρεμ νομιζω τον εκανε ο σερ αλεξ μπακ,ο Γκιγκς σαν εξτρεμ επαιζε(θα τον εβαζα στην κορυφαια 11αδα ,ο γιγαντας πηγε με την αδερφη και την μανα της γυναικας του ) :S :S :S
o θεος να σου δινει χρονια και να μου κοβει αιωνες επειδή δεν προλαβα παλιους δεν μπορω να εκφερω γνωμη :S :S :SΑν συμφωνήσουν και άλλοι σε αυτό θα τον μετακινήσω και θα τον βάλω στο 11 βασικό, με αναπληρωματικό Ρομπέν και θα γράψω τον Ρονάλντο σταρχίδια μου :S :S :S
Ο Γκιγκς στο 4-4-2 που επαιζε η Μαντσεστερ ηταν το αριστερο χαφ ,εκανε πολλες κουρσες μπροστα και παταγε περιοχη ,παντα με μπακ να τον καλυπτει,τα πιο πολλα χρονια τον Εβρα και πιο πριν τον Ιργουινόχι ο Εβρα ηταν μπακ,απο επιθετικο ή εξτρεμ νομιζω τον εκανε ο σερ αλεξ μπακ,ο Γκιγκς σαν εξτρεμ επαιζε(θα τον εβαζα στην κορυφαια 11αδα ,ο γιγαντας πηγε με την αδερφη και την μανα της γυναικας του ) :S :S :S
Αριστεροπόδαρος ο ΡομπένΌχι φίλε ωραία 11αδα και ας μη τους ξέρω όλους, έχω δει το Καρεμπέ το ξέρω ας πούμε αν τον έβαλες 11αδα μας γάμησες..........
Για το Ρομπέν το 11 ήθελα να πω Τι Παικταρα Ήταν Αυτός Έπαιξε Πολλά Χρόνια Μπάλα με Μπάγερν Πήρε και Τσου Λου Τι Παικταρα Αυτός ο Ρομπέν Εξτρεμαραααααα!!!!!!!!!!!!
Δεξί η Αριστερός είναι στο Πόδι?????????
Ο Ρομπέν Μ αρέσει από την 11αδα............
Και ο Γκιγκς Παικταρας δε Λέω........
Αλλά ο Ρομπέν Μ Αρέσει Έβαζε Πολλά Γκολ Τριπλά και Γκολ.............
Ήταν σαν το Μιραλας που Χε ο Ολυμπιακός Άλλη Παικταρα......
Μ αυτόν έμοιαζε ο Ρομπέν Τριπλά και Γκολ ο Ρομπέν Πρέπει να χει Βάλει Πολλά Γκολ!!!!!!!!!!!!!!
Ο κλαψιάρης είναι φοβερός αλλά δεν είχε την χάρη του Κρόιφ ή του Ζιντάν στις κινήσεις του. Είναι όμως ένας φοβερός γκολτζής με απίστευτα προσόντα.Καλύτερος Ευρωπαίος είτε τον χωνεύεις είτε όχι,είναι ο κλαψιάρης.
Ο Τσιάρυας δεν ήταν τόσο τρομερός για να μπεί στους καλύτερους νομίζω. Πριν από αυτόν είναι οι Δομάζος, Χατζηπαναγής, Δεληκάρης και Καραπιάλης. Τσάρτας 5ος - 10ος κατά τη γνώμη μου.1. Cruyff
2. Zidane
3. Best
4. Van Basten
5. Ronaldo
6. Bergkamp
7. Schuster
8. Seedorf
9. Rummenigge
10. Tsiartas
11. Ballack
12. Saravakos
13. Matthäus
14. Figo
15. Beckenbauer
16. Maldini
17. Laudrup
18. Georgatos
Με τίποτα ο Μπέργκαμ 6ος. Ο Μπέργκαμ μετά βίας μπαίνει στην καλύτερη 50άδα των Ευρωπαίων.1. Cruyff
2. Zidane
3. Best
4. Van Basten
5. Ronaldo
6. Bergkamp
7. Schuster
8. Seedorf
9. Rummenigge
10. Tsiartas
11. Ballack
12. Saravakos
13. Matthäus
14. Figo
15. Beckenbauer
16. Maldini
17. Laudrup
18. Georgatos
Σούστερ τον έχω βάλει αναπληρωματικό λίμπερο αλλά όχι 7ος κορυφαίος Ευρωπαίος. Μπορεί 7ος κορυφαίος λίμπερο.1. Cruyff
2. Zidane
3. Best
4. Van Basten
5. Ronaldo
6. Bergkamp
7. Schuster
8. Seedorf
9. Rummenigge
10. Tsiartas
11. Ballack
12. Saravakos
13. Matthäus
14. Figo
15. Beckenbauer
16. Maldini
17. Laudrup
18. Georgatos
ο Μπαλακ ποτε δεν με συγκινησε,Πιρλο δεν παιζει στη λιστα :S :S :SΣούστερ τον έχω βάλει αναπληρωματικό λίμπερο αλλά όχι 7ος κορυφαίος Ευρωπαίος. Μπορεί 7ος κορυφαίος λίμπερο.
Ρουμενίγκιε κατώτερος του Ματέους ανώτερος του Μπάλακ. Θα μπορούσε 10ος - 20ος στην κατάταξη των Ευρωπαίων χαφ.
Λάουντρουπ συμφωνώ στη θέση 10ος - 20ος καλύτερος Ευρωπαίος.
Ο Μπέργκαμ μετά βίας μπαίνει στην καλύτερη 100άδα των Ευρωπαίων.
Όχι, τον Μπέργκαμ έχει βάλει ο τύπος.Μήπως εννοείς τον Μπέκαμ;