You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερο forum;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
μιας που μιλησες για αριθμους αν και δεν ενδιαφερομαι
κοιτα οτι το θρεντ της αεκ σε συγκριση με τα αλλα αθλητικα εχουν μινιμουμ διαφορα 9 μηνων
δηυλαδη πχ της αεκ ειναι απο τα μεσα του 2006
ενω του ολυμπιακου απο τα μεσα του 2007
μιας που μιλησες για αριθμους αν και δεν ενδιαφερομαι
κοιτα οτι το θρεντ της αεκ σε συγκριση με τα αλλα αθλητικα εχουν μινιμουμ διαφορα 9 μηνων
δηυλαδη πχ της αεκ ειναι απο τα μεσα του 2006
ενω του ολυμπιακου απο τα μεσα του 2007
Δεν τα ξέρεις καλά.Τα θρεντ του γαύρου κ του βάζελου προυπήρξαν της ΑΕΚ.Απλά είχαν ανοιχτεί με άλλη ονομασία.
Του γαύρου ήταν το Θρύλε θεέ μου
και του βάζελου το ΠΑΟ:488 κύπελλα ή κάτι τέτοιο
Απλά κάποια μέλη θεω΄ρησαν ότι έπρεπε να ανοίξουν νέα ποστ για τις ομάδες τους κ να γράφουν σε αυτά.Απλά το ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ όπως άνοιξε έμεινε κ παραμένει μέχρι σήμερα το σπίτι των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ του σάιτ κ των υγιώς σκεπτομένων φιλάθλων.Ψάξε στο φόρουμ κ θα δεις τα παλιά θρεντ των γαυροβάζελων.
ρε φιλαρακι ειναι κουτο να καθομαστε να λεμε αυταΔεν τα ξέρεις καλά.Τα θρεντ του γαύρου κ του βάζελου προυπήρξαν της ΑΕΚ.Απλά είχαν ανοιχτεί με άλλη ονομασία.
Του γαύρου ήταν το Θρύλε θεέ μου
και του βάζελου το ΠΑΟ:488 κύπελλα ή κάτι τέτοιο
Απλά κάποια μέλη θεω΄ρησαν ότι έπρεπε να ανοίξουν νέα ποστ για τις ομάδες τους κ να γράφουν σε αυτά.Απλά το ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ όπως άνοιξε έμεινε κ παραμένει μέχρι σήμερα το σπίτι των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ του σάιτ κ των υγιώς σκεπτομένων φιλάθλων.Ψάξε στο φόρουμ κ θα δεις τα παλιά θρεντ των γαυροβάζελων.
απλα σου λεω επειδη ειμαι σχετικα νεος οτι συγκρινεις
2 θρεντ
δε με νοιαζει αν προυπηρχαν η οχι βλεπεις ομως οτι δεν συγκρινονται διοτι δεν ειναι της ιδιας χρονικης στιγμης
απλα ειναι τα πραματα
παντως εγω ψηφιζω δαγκοτο το εκ του μηδενος
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ρε φιλαρακι ειναι κουτο να καθομαστε να λεμε αυτα
απλα σου λεω επειδη ειμαι σχετικα νεος οτι συγκρινεις
2 θρεντ
δε με νοιαζει αν προυπηρχαν η οχι βλεπεις ομως οτι δεν συγκρινονται διοτι δεν ειναι της ιδιας χρονικης στιγμης
απλα ειναι τα πραματα
παντως εγω ψηφιζω δαγκοτο το εκ του μηδενος
Προφανώς κ δεν συγκρίνω τα νούμερα του κάθε θρεντ,απλά σου απαντώ για το πότε άνοιξε το καθένα εδώ μέσα.Το ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ άνοιξε τελευταίο ακόμα κ από το Αρειανό νομίζω.
νικο278 το οτι το θρεντ "ρε μονο η χανουμα" ειναι στην ΚΟΡΥΦΗ του φορουμ οφειλετε σε μεγαλο βαθμο στους υγειος σκεπτομενους οπαδους των αλλων ομαδων!!!
και στην καλη φιλοξενια μας βεβαια....δυστυχος εσεις βαζελογαβροι το σκεφτεστε οπαδικα .....
το οτι το εν λογο θρεντ ΕΙΝΑΙ στην ΚΟΡΥΦΗ δεν σημαινει οτι η ΑΕΚ εχει καλυτερη ομαδα απο τον οσφπ(αυτο αλλα θα το κρινουν) ή οτι εχει περισσοτερο κοσμο......
ευχαριστω οσους συμμετεχουν στο κορυφαιο θρεντ και ειναι ευγενικοι!!!
και στην καλη φιλοξενια μας βεβαια....δυστυχος εσεις βαζελογαβροι το σκεφτεστε οπαδικα .....
το οτι το εν λογο θρεντ ΕΙΝΑΙ στην ΚΟΡΥΦΗ δεν σημαινει οτι η ΑΕΚ εχει καλυτερη ομαδα απο τον οσφπ(αυτο αλλα θα το κρινουν) ή οτι εχει περισσοτερο κοσμο......
ευχαριστω οσους συμμετεχουν στο κορυφαιο θρεντ και ειναι ευγενικοι!!!
εχεις δικιο σορρυΕίπαμε όχι ΟΠΑΔΙΚΑ νιώστε...
εγω ειπα εκ του μηδενος
αλλα και απο κατω cg αθηνας (ως λατρης του ειδους)
ανεκδοτακι
καπως ετσι ξεκινησε αλλα.......Καλύτερα forum εκτός του bourdela νόμίζω ότι ενοεί ο ποιητής!!! Όχι καλύτερο thread εδώ.
εγω παντως δεν μπαινω σε αλλο φορουμ
η εδω
η καμια ταινια
η σε σαιτ για τη δουλεια μου
οπως και μια καλη ψηφοφορια θα ηταν σε τι σας χρησιμευει το ιντερνετ
Π.χ. όπως το bourdla είναι Must στο χώρο του, έτσι και σε ότι έχει να κάνει με ίντερνετ και υπολογιστές θεωρώ το !!!
Έχει και φορουμ αυτό το σιτε ???Π.χ. όπως το bourdla είναι Must στο χώρο του, έτσι και σε ότι έχει να κάνει με ίντερνετ και υπολογιστές θεωρώ το !!!
περαν του must πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλο σαιτ τετοιου τυπουΠ.χ. όπως το bourdla είναι Must στο χώρο του, έτσι και σε ότι έχει να κάνει με ίντερνετ και υπολογιστές θεωρώ το !!!
τουλαχιστον στην ελλαδα
οποτε μιλαμε και για οσκαρ προτοτυπου σεναριου
ναι εχει μια φορα κατι εψαχνα και καταλαθος μπηκα εκειΈχει και φορουμ αυτό το σιτε ???
Έχει και φορουμ αυτό το σιτε ???
3 χρόνια είμαι μέλος εκεί. Φόρουμ είναι στην ουσία όπως εδώ με κάθε θέμα χωριστά. Ξέρεις πόσος κόσμος έχει βοηθηθεί από κει?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις