Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
αμα είναι να τις βαλουμε ολες να ξαναανοιξει η ψηφοφορια με πολλες ψηφους........... μονο παλιες λεγαμε στην αρχή
Φοβάμαι θα γίνει ό,τι στις αντίστοιχες ψηφοφορίες του ίντερνετ που βγαίνουν πρώτοι οι πιο πρόσφατοι αθλητές, ηθοποιοί, τραγουδιστές κλπ γιατί ελάχιστοι γνώρισαν ή θυμούνται πια τους θρύλους...
Προηγούνται γιατί στην αρχή ήταν μόνοι τους ;)Φίλε μου..και όμως...Οι θρύλοι προς το παρόν προηγούνται...
αμα είναι να τις βαλουμε ολες να ξαναανοιξει η ψηφοφορια με πολλες ψηφους........... μονο παλιες λεγαμε στην αρχή
Προηγούνται γιατί στην αρχή ήταν μόνοι τους ;)
Τι γίνεται όμως αν κάποιος ψήφισε πχ Αφροδίτη και τώρα που μπήκε η Nayomi την προτιμά; Σε άλλη ψηφοφορία νομίζω υπήρχε επιλογή αφαίρεση ψήφου και την άλλαζες, μη με ρωτήσεις πώς γίνεται, δεν έχω ιδέα
Ok, no problem...δυστυχώς το έκανα αρχικά να μην μπορείς να αλλάξεις για να μην παίζει το μυαλό...Αλλά από την άλλη δεν έχουν χαθεί και πολλοί ψήφοι...Αν κάποιος θέλει μία άλλη κοπέλα ας το πει να την βαλουμε να την ψηφίσει..Απλά πράγματα..
Το άξιζε το μαρούλι που έπεφτε για πάρτη της ή απλά μύθος;
Αυτη ομως δεν εφαγε εφοπλιστη στο κραβατι
Valeria Ind.
Number One!!!
Valeria Ind.
Number One!!!
Δεν είμαι τόσο γέρος για να μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σου...
Ντανιέλα και Εβίτα γυρίστε πίσω ή έστω τηλεφωνήστε...
Παιδιά δεν έχω την εμπειρία σας σε αυτό το κομμάτι και είμαι και σχετικά νέος στο χώρο αλλά σίγουρα το Μαράκι(Μολδαβή) είναι μέσα στα καλύτερα την έχω πάρει αρκετές φορές....θα αφήσει εποχή να ξέρετε....
Σιγά τη γκόμενα που είναι η Μολδαβή! Στη μούρη είναι ένα χάλι και μισό!Μακάρι για όλους φίλε μου