iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Συγχαρητήρια για το επίπεδό σου...Σιγά τη γκόμενα που είναι η Μολδαβή! Στη μούρη είναι ένα χάλι και μισό!
Συγχαρητήρια για το επίπεδό σου...Σιγά τη γκόμενα που είναι η Μολδαβή! Στη μούρη είναι ένα χάλι και μισό!
Σιγά τη γκόμενα που είναι η Μολδαβή! Στη μούρη είναι ένα χάλι και μισό!
για πες καμια καλη που ξερεις ;)Σιγά τη γκόμενα που είναι η Μολδαβή! Στη μούρη είναι ένα χάλι και μισό!
ηρθα να ενημερωθω απο τα κλ..εεε απο τα νεα μελη...
Έτσι, να μάθουμε κι εμείς τίποτα...
Περιμένουμε...για πες καμια καλη που ξερεις ;)
ειμαι ανυπόμονος να μαθω και εγω για καμια ομορφη ;) που δεν ειναι και ψευδηΠεριμένουμε...
Ναι ρε φίλε, γιατί εμείς δεν έχουμε ιδέα ;)ειμαι ανυπόμονος να μαθω και εγω για καμια ομορφη ;) που δεν ειναι και ψευδη
Θα ψάχνει για άλλο wifi, πέταξε την εξυπνάδα του κι αποσυνδέθηκε σε δευτερόλεπτα :Sγια πες καμια καλη που ξερεις ;)
αστα φιλε ;) αλλα ειπαμε ενα ντουζακι ειναι οτι πρεπει οταν η μοναδικη παρεα που εχεις ειναι η χειρα με τα ορφαναΘα ψάχνει για άλλο wifi, πέταξε την εξυπνάδα του κι αποσυνδέθηκε σε δευτερόλεπτα :S
..αστα φιλε ;) αλλα ειπαμε ενα ντουζακι ειναι οτι πρεπει οταν η μοναδικη παρεα που εχεις ειναι η χειρα με τα ορφανα
Για το συγκεκριμένο θέμα, Ντανιέλα Ντάνι.για πες καμια καλη που ξερεις ;)
Τελικά έχετε ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!! Να σε ενημερώσω μικρέ ότι έχω πάρει τα καλύτερα call girl που κυκλοφορούν, Μαρία Μολδαβή και Ιόλη μου άφησαν από τις χειρότερες εντυπώσεις.... Πάντως αυτό που όταν κάποιος πει την αρνητική του γνώμη για τις καψούρες σας του την πέφτετε αγρίως, πρέπει να το κοιτάξετε ΑΜΕΣΑ!!!!Θα ψάχνει για άλλο wifi, πέταξε την εξυπνάδα του κι αποσυνδέθηκε σε δευτερόλεπτα :S
Και εμένα μου αρέσει ο Ντάνι ντε βιτοΓια το συγκεκριμένο θέμα, Ντανιέλα Ντάνι.
Μικρέ; Έλα με το αληθινό σου προφίλ να μιλήσουμε ΚΛΩΝΕΕΕΕΕ!!!Τελικά έχετε ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!! Να σε ενημερώσω μικρέ ότι έχω πάρει τα καλύτερα call girl που κυκλοφορούν, Μαρία Μολδαβή και Ιόλη μου άφησαν από τις χειρότερες εντυπώσεις.... Πάντως αυτό που όταν κάποιος πει την αρνητική του γνώμη για τις καψούρες σας του την πέφτετε αγρίως, πρέπει να το κοιτάξετε ΑΜΕΣΑ!!!!
:S :SΜικρέ; Έλα με το αληθινό σου προφίλ να μιλήσουμε ΚΛΩΝΕΕΕΕΕ!!!